• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafada biten evlilik..

Eşinizle sorunlarınızı cidden ama cidden aşamaz mısınız?

Kavga edince arada ağır sözler uçuşabiliyor. Siz kendinizi çok kinlenirmişsiniz. Muhtemelen eşinize de yansıttınız.

Eşinizin iyi ve kötü yönleri neler?

Buraya iç dökmek için yazmışsınız ama kapalı kutu gibisiniz. Hepimiz size soru yöneltmek zorunda kalıyoruz.

Evliliğinizde de böyle tek taraflı yaşayıp gizemli kadın olursanız sorunlarınızı çözemezsiniz.

Bence psikoloğa kesinlikle önce bireysel sonra da eş ile gitmelisiniz.

Çok farklı hayalleri var mesela..
Ben en başlarda hep çocuğumuz olsun birkaç yıl sonra da bir kardeşi olsun gül gibi geçinip gidelim istedim.
Onun da motorla italya ya gitme hayali var mesela.. İkinci çocuğun lafını bile ettirmiyor.
Ve ben bir dönem işten ayrılmıştım evdeydim biraz oğlumla da ilgilenmek istedim ama resmen çalışmadığım için bana psikolojik baskı yaptı.. Gece yanımdan kalktı gitti salonda oturdu ve ben apar topar iş bulup başladım..
Çalıştıkça da daha çok güçlendim ve ona karşı kinlendim..
Oğluma kendim bakmak istedim hep ama bu çalışma baskısı psikolojisi yüzünden babannesi bakıyor çocuğuma hatta yaz dönemi olduğu için başka şehirde yavrum. Onu bırakıp ağlaya ağlaya döndüm eve..
Bu ve buna benzer bir sürü örnek verebilirim size..
Nasıl ya? Çocuk babanesiyle birlikte gitti, uzun süre göremeyecek misiniz?

2. çocuk işin birşey diyemem ama maddi darda olmadığı halde sizin evde evladınıza bakmak istemenizi hazmedememesi bence de soğumak için bir neden.

Ayrılacaksanız bile şartlarınızı olgunlaştırın derim. En azından 1 sene birikim yapın. Çocuğun okulu, bakımına dair net bir planınız olsun.

Başta da sevmiyormuşsunuz zaten. Ailenizden kaçmak, çocuk için evlenmişsiniz. Eşiniz sonradan olsa da siz hep kırıcıymışsınız. Adam sizle işimi görsün diye evlense mutlu olur muydunuz? Yine de bir hata ettiniz diye bu evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz. Çocuk mutlu, sevgi dolu evde büyümeli. Sahte ilişkiler içinde değil. Nafakayla filan yardımcı tutun zaten birkaç seneye kendini kurtarır yaşı çok küçük değil.

Nasıl ya? Çocuk babanesiyle birlikte gitti, uzun süre göremeyecek misiniz?

2. çocuk işin birşey diyemem ama maddi darda olmadığı halde sizin evde evladınıza bakmak istemenizi hazmedememesi bence de soğumak için bir neden.

Ayrılacaksanız bile şartlarınızı olgunlaştırın derim. En azından 1 sene birikim yapın. Çocuğun okulu, bakımına dair net bir planınız olsun.

1 hafta babannesi dedesiyle 1 hafta istanbulda kalıyor benim annemler bakıyorlar
orada deniz var park bahçe temiz hava falan istanbulda sıcakta sıkılmasın diye avutuyorum kendimi
zaten eylül de okula başlayacak
temelli bütün yaz bırakamam zaten kesinlikle..

Başta da sevmiyormuşsunuz zaten. Ailenizden kaçmak, çocuk için evlenmişsiniz. Eşiniz sonradan olsa da siz hep kırıcıymışsınız. Adam sizle işimi görsün diye evlense mutlu olur muydunuz? Yine de bir hata ettiniz diye bu evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz. Çocuk mutlu, sevgi dolu evde büyümeli. Sahte ilişkiler içinde değil. Nafakayla filan yardımcı tutun zaten birkaç seneye kendini kurtarır yaşı çok küçük değil.

Çocuğumun velayetini veremem ama benim mesaim 7 buçukta başlıyor :(
sabahları kim ilgilenecek..
Annemlerin oturduğu muhiti de sevmiyorum, annemi de temelli yanıma alamam..
Eşime aynı siteden ev tutalım birbirimize destek olarak büyütelim sonuçta ikimizin çocuğu dedim
yanaşmadı..
çok karışığım kızlar ççok :/

Eşinizle sorunlarınızı cidden ama cidden aşamaz mısınız?

Kavga edince arada ağır sözler uçuşabiliyor. Siz kendinizi çok kinlenirmişsiniz. Muhtemelen eşinize de yansıttınız.

Eşinizin iyi ve kötü yönleri neler?

Buraya iç dökmek için yazmışsınız ama kapalı kutu gibisiniz. Hepimiz size soru yöneltmek zorunda kalıyoruz.

Evliliğinizde de böyle tek taraflı yaşayıp gizemli kadın olursanız sorunlarınızı çözemezsiniz.

Bence psikoloğa kesinlikle önce bireysel sonra da eş ile gitmelisiniz.

inanın o kadar yoruldum ki özel hayatımda da şuan etrafımda kimse yok diyebilirim.
İçime kapandım yanlız kalmak istiyorum hep.. Ben hiç böyle değildim..
Eşim kısasa kısas yapmayı çok seven ve kinci yapıda bir insan..
Mesela en basiti geçen gün telefonundan müzik açık arabada müzik değiştirmek için telefonunu elime aldım
Bende senin telefonunu karıştıracağım o zaman bundan sonra dedi..
Hemen kısasa kısas.. Ben arkadaşlarımla buluşacaksam hemen ertesi gün de o buluşma ayarlar..
Böyle çok afedersiniz ama sidik yarışına döndü bizim evliliğimiz..
Zaten ona da söylüyorum hiç koca ağırlığını hissedemiyorum sende diye..
Hep ben onu yönlendirmek takip etmek zorundayım..
Mesela çorbayı dolaba koyar mısın dedim kapağı açık kepçesiyle koymuş..
Demeliydim ki içindeki kepçeyi çıkarıp kapağını kapatıp çorbayı dolaba koyar mısın..
10 keredir çamaşırı sepete at dedim duşa girerken sıyırır yere bırakır falan
bu ve buna benzer bir sürü şey birikti bende...

ilk evliliğim aşk evliliğiydi ve çok sancılı bitti çok acı çektim..
Tam bu acılı dönemimde çıktı karşıma şimdiki eşim ve tutunacak dalım oldu çokta ciddiydi ve 10 ay içinde evlendik..
Bu yaptığınız eşinizi yara bandı yerine kullanmak olmuyor mu ama? Şimdi toparladım iyiyim ayağa kalkana kadar yanımdaydı bundan sonra hadi eyvallah demek midir evlilik? Ben eşinize üzüldüm daha çok kullanılmış bildiğin. Mantık evliligi yaptim diyorsunuz altı ay içinde evlenmişsiniz, babanın baskısından kurtulmak için başka birisinin hislerini yok saymak ne kadar etik

Çocuğumun velayetini veremem ama benim mesaim 7 buçukta başlıyor :KK43:
sabahları kim ilgilenecek..
Annemlerin oturduğu muhiti de sevmiyorum, annemi de temelli yanıma alamam..
Eşime aynı siteden ev tutalım birbirimize destek olarak büyütelim sonuçta ikimizin çocuğu dedim
yanaşmadı..
çok karışığım kızlar ççok :/

O kadar yakın oturmayın. Hayatınıza biri girse rahatsiz olur adam. Belki siz de olursunuz. Mesafe iyidir.
Diğer konuda da dediğim gibi yardımcı bulacaksınız. Şu anda bile saçma sapan bir yol bulmuş zaten eşiniz. Çocuk sanki süs eşyası annesine bırakmış.. O çocuğa günah değil mi? Size mi ihtiyacı var yoksa babaanneye mi?

Eşinize üzüldüm. Kendini sevmeyen bi kadınla yaşamak ne kadar zordur kim bilir. Çalışmasanız tutunmaya düzeltmeye çalışırdınız. Yani herkes çok mu mutlu... ama savaşıyor. Yuvayı ayakta tutmak için.
Başkasından mı hoşlanıyorsun. Yanlış anlamayın sanki duygusal boşluktasınız ya kıyas yapıyorsunuz ya bu adam harbiden çok kötü olmalı...

Mesela çorbayı dolaba koyar mısın dedim kapağı açık kepçesiyle koymuş..
Demeliydim ki içindeki kepçeyi çıkarıp kapağını kapatıp çorbayı dolaba koyar mısın..
10 keredir çamaşırı sepete at dedim duşa girerken sıyırır yere bırakır falan
bu ve buna benzer bir sürü şey birikti bende...

Bunlar beni de geriyor ama bosanma sebebi olamaz sevmediginiz insanin herseyi batar.

Eşinize üzüldüm. Kendini sevmeyen bi kadınla yaşamak ne kadar zordur kim bilir. Çalışmasanız tutunmaya düzeltmeye çalışırdınız. Yani herkes çok mu mutlu... ama savaşıyor. Yuvayı ayakta tutmak için.
Başkasından mı hoşlanıyorsun. Yanlış anlamayın sanki duygusal boşluktasınız ya kıyas yapıyorsunuz ya bu adam harbiden çok kötü olmalı...

Duygusal boşlukta hissediyorum kendimi evet ama başka biri falan yok..
Ben kendimi çekince oda çekti birbirimize dokunmadan uyuyoruz

2. evliliğini yapan biri olarak keşke mantık evliliği yapmasaydınız çocuk için sevmediğiniz bir adamla bir arada olmasaydınız. Çocuğa yazık değil eşinize değil mi? eşinizin sizinle bir sorunu yok ama siz sıkılmışsınız çocuk oyuncağı değil ki bu. Em iyisi ayrılmak ama yine iş koşulları deyip oturuyorsunuz bence ayırın yollarınızı eşinizde önüne baksın onu gerçekten sevecek biriyle olsun yani

Duygusal boşlukta hissediyorum kendimi evet ama başka biri falan yok..
Ben kendimi çekince oda çekti birbirimize dokunmadan uyuyoruz
Düzeltmeye çalışsanız. Olur böyle süreçler. İyi yönlerini görmeye çalışsanız. Birbirinize manevi olarak yakın olsanız.ne bileyim bi aile danışmanına gitseniz. Aklınıza ilk gelen boşanmak olmamalı.
Eğer şiddet yoksa hakaret aldatma yoksa düzelebilir bence. Herkes aşık mı sanıyorsunuz. Yanlış anlamayın lütfen beni

Düzeltmeye çalışsanız. Olur böyle süreçler. İyi yönlerini görmeye çalışsanız. Birbirinize manevi olarak yakın olsanız.ne bileyim bi aile danışmanına gitseniz. Aklınıza ilk gelen boşanmak olmamalı.
Eğer şiddet yoksa hakaret aldatma yoksa düzelebilir bence. Herkes aşık mı sanıyorsunuz. Yanlış anlamayın lütfen beni

yok estafurullah neden yanlış anlayayım sizi.
şiddet hakaret falan yok şükür ama o koca ağırlığı da yok..
Nasıl anlatsam beni kıskanmıyor..
Dışarı çıktığımızda arkadaş gibi yanımda geziyor
evliler anlayacaktır benim ne demek istediğimi
baştan beri ya bu kadın benim karım ağırlığını göremedim hiç bir yerde..

Sız sadece kendinizi düşünüyorsunuz mantıkla evlilik yapıyorsunuz çocuk doguruyorsunuz şimdi o çocugada esımızede haksızlık yapıyorsunuz yazık evlilik çocuk sahibi olmak bu kadar basit şeyler değil herseyı ne kadar çabuk yapıp yıkıyoruz bu kadar kolay olmamalı her şey

yok estafurullah neden yanlış anlayayım sizi.
şiddet hakaret falan yok şükür ama o koca ağırlığı da yok..
Nasıl anlatsam beni kıskanmıyor..
Dışarı çıktığımızda arkadaş gibi yanımda geziyor
evliler anlayacaktır benim ne demek istediğimi
baştan beri ya bu kadın benim karım ağırlığını göremedim hiç bir yerde..
Kimsenin evliliği dört dörtlük gitmiyor maalesef herkesin eksik bir tarafları beklentileri var ama her şey istediğimiz gibi olmuyor

Anlıyamadım sizi kusura bakmayında...mantık evliliği yapmışsınız zaten severek evlenmediğinize göre devam yürütün böyle...çocuk yapmak için evlenmişsiniz ama çocukta yanınızda değil...siz tam ne istediğini bilmeyen birimisiniz...etrafınızdakilerin tepkisine göre yaşamınıza yön veriyorsunuz...çok yanlış birşey...zaten boşandığınız zaman çok kısa bir sürede evlenmekle hata etmişsiniz

Back