- 23 Mayıs 2018
- 75
- 44
- 8
- 34
- Konu Sahibi medidnired
arkadaşlar merhaba..
Ben 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Benim ikinci eşimin ilk evliliği..
Eşim bana aşık olarak evlendi ama ben mantık evliliği yaptım diyebilirim..
Bir çocuğum olsun çok istiyordum ve şükür rabbim bana bir evlat nasip etti..
Eşimin huyundan suyundan, arada geçen tartışmalardan sözlerden o kadar kırıldım ki artık..
Kaç kere bitirelim dedim çünkü bende çalışıyorum kendimi döndürecek kadar gelirim var..
Ama eşim hep çocuk için devam diyor.. Çocuk iki arada bir derede helak olacak diyor..
Peki ya benim hayatım.. Duygularım.. Yaş oldu 29.. ve sanırım eşime karşı hislerim de yok artık..
Yatağa girmekten bile kaçıyorum.. Oda bunun farkında hiç istek yok içimde..
Böyle nereye kadar sürer..
Aynı evde iki arkadaş gibiyiz aramızda tek bir sevgi sözcüğü bile geçmiyor.. İçimden gelmiyor çünkü..
Sadece evden işe işten eve..
Bu şekilde çocuk için evlilik devam ettiren var mı ?
Bitirip bir ev tutup oğlumla yaşamaya da cesaretim var fakat mesaim çok erken başlıyor sabahları oğlumla kim ilgilenecek..
Ailemin yanına dönemem ilk boşanmamda babam beni çok sıktı..
İkinci evliliği bu kadar çabuk yapma sebebim de odur zaten..
Bana akıl verin arkadaşlar.. Hayatımı bir kenara koyup oğlum için devam mı..
Yoksa bir daha gelemeyeceğimiz bu hayatı mutlu yaşayabilmek için bir adım mı atmalıyım ?
Ben 6 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var. Benim ikinci eşimin ilk evliliği..
Eşim bana aşık olarak evlendi ama ben mantık evliliği yaptım diyebilirim..
Bir çocuğum olsun çok istiyordum ve şükür rabbim bana bir evlat nasip etti..
Eşimin huyundan suyundan, arada geçen tartışmalardan sözlerden o kadar kırıldım ki artık..
Kaç kere bitirelim dedim çünkü bende çalışıyorum kendimi döndürecek kadar gelirim var..
Ama eşim hep çocuk için devam diyor.. Çocuk iki arada bir derede helak olacak diyor..
Peki ya benim hayatım.. Duygularım.. Yaş oldu 29.. ve sanırım eşime karşı hislerim de yok artık..
Yatağa girmekten bile kaçıyorum.. Oda bunun farkında hiç istek yok içimde..
Böyle nereye kadar sürer..
Aynı evde iki arkadaş gibiyiz aramızda tek bir sevgi sözcüğü bile geçmiyor.. İçimden gelmiyor çünkü..
Sadece evden işe işten eve..
Bu şekilde çocuk için evlilik devam ettiren var mı ?
Bitirip bir ev tutup oğlumla yaşamaya da cesaretim var fakat mesaim çok erken başlıyor sabahları oğlumla kim ilgilenecek..
Ailemin yanına dönemem ilk boşanmamda babam beni çok sıktı..
İkinci evliliği bu kadar çabuk yapma sebebim de odur zaten..
Bana akıl verin arkadaşlar.. Hayatımı bir kenara koyup oğlum için devam mı..
Yoksa bir daha gelemeyeceğimiz bu hayatı mutlu yaşayabilmek için bir adım mı atmalıyım ?