Babam annem 55 yaşlarında memur güya bilen insanlar kv kb 60 yaşlarında yani çok da sağlıklı düşünemeyecek yaşta değillerÇok üzüldüm ya, aile büyükleri sonuçta yaşlı insanlar. Ablan ne diyor durumu için? Başka doktora gösterme konusuna? Ya da o çok bilmiş eşi, sonuçları isteyip, bulunduğu şehirdeki doktorlara göstermeyi akıl etmiyor mu?
İşin kötü tarafı ben kötü düşünüyormuşum herkese göre durumu normalHastane normal bir acil servis değil şehir hastaneleri gibi kapsamlı ve detaylı olması lazım bu ateş veya grip gibi bir hastalık değil ki gittiğiniz yer sağlık ocağı gibi bir yermiş ya baş hekimi yokmu hastanenin ciksaniz yanına
Çok geçmiş olsun. Eşinin ailesinin araya girmemesi gerekiyordu. Yüzü kırılmış, sürekli kusuyor, illa hayati tehlike mi (Allah korusun) olması gerekiyor, elbette gelmesi gerekiyordu. Ailesine ne oluyor da “iyi” diye hüküm bildiriyor.Babam annem 55 yaşlarında memur güya bilen insanlar kv kb 60 yaşlarında yani çok da sağlıklı düşünemeyecek yaşta değiller
Kaynı var onlar da genç ve okumuş adamlar hepsi de doktorları dinleyelim diyor
Eşi yok aradığını görmedik kızını bugün aramış iyiyse gelmeyeyim gerek yok demiş yok kötüyse mecbur yarın öbür gün gelirim demiş
Yarın ilk işim o olacak sağolunÇok geçmiş olsun. Eşinin ailesinin araya girmemesi gerekiyordu. Yüzü kırılmış, sürekli kusuyor, illa hayati tehlike mi (Allah korusun) olması gerekiyor, elbette gelmesi gerekiyordu. Ailesine ne oluyor da “iyi” diye hüküm bildiriyor.
Biz hep kusma normal değil diye bilirdik, öyle söylerlerdi. Ama en nihayetinde doktorlar hayati bir tehlike hissetse zaten onlar nakil talep ederdi. Böyle bir sorumluluk almak istemezlerdi.
Ama tedirginliğiniz çok normal.
Yapabileceğiniz tek şey diğer üyelerin yazdığı gibi sonuçları başka doktora iletmek bence de.
Cok gecmis olsun cok uzuldumMerhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste
Ben. Bu rahatlığı anlamıyorum bana da herkes pimpirikli evhamlı der bende siz cahil ve genissiniz diyemem . Tedbir şart taktir Allah'tan yani . Ne deyim umarım bişey olmaz da Allah'a emanet de olmaz tedbir şart kadın travma sonucu kusuyor ya nasıl rahatlar mide usutmesi değil ki bu şehir hastanesi yokmu ilinizdeİşin kötü tarafı ben kötü düşünüyormuşum herkese göre durumu normal
Umarım ben yanılırım ne diyeyim
Yani evet her şey iyiye gidebilir burda da ama daha iyi bir hastanede bu daha hızlı olacak diyorum herkes bana çıkışıyor
Ben de onlar gibi bekleyeceğim dua edeceğim
Doktor kaş alın arası dağılmış demiş yani böyle bir serviste ne kadar toparlanırsa artık..
Hiçbir değişiklik yok aynıçok geçmiş olsun, ablanız nasıl oldu merak ettim
Maalesef yokBen. Bu rahatlığı anlamıyorum bana da herkes pimpirikli evhamlı der bende siz cahil ve genissiniz diyemem . Tedbir şart taktir Allah'tan yani . Ne deyim umarım bişey olmaz da Allah'a emanet de olmaz tedbir şart kadın travma sonucu kusuyor ya nasıl rahatlar mide usutmesi değil ki bu şehir hastanesi yokmu ilinizde
Hiçbir değişiklik yok aynı
Merhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste
Bu işleri boşverin. Önceliğiniz ablanızın sağlığı. En yakın araştırma hastanesi ile konuşun. Tüm sonuçları toplayın( epikriz isteyin) . Onu farklı bir doktora baktırın. Bir tanıdığın başına gelmişti, onada yerinden oynayamayız dediler...Babam annem 55 yaşlarında memur güya bilen insanlar kv kb 60 yaşlarında yani çok da sağlıklı düşünemeyecek yaşta değiller
Kaynı var onlar da genç ve okumuş adamlar hepsi de doktorları dinleyelim diyor
Eşi yok aradığını görmedik kızını bugün aramış iyiyse gelmeyeyim gerek yok demiş yok kötüyse mecbur yarın öbür gün gelirim demiş
Teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun, ablanız nasıl merak ettim
Çok teşekkür ederimŞifa diliyorum.
Bir değişiklik olmaması sanki biraz iyi aslında, değil mi ?
Şu manâda; Kusuyor ama genel durumu çok şükür ki kötüleşmiyor. Sanki doktorlar haklı çıkıyor gibi.
Ki umarım öyledir. Bizler boşuna endişelenmiş olalım.
Çok çok geçmiş olsun.