- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin netliğine hastayım zatenTamam gittin,anlayışlı olmadılar,o zaman geri dönersin canım benim.
Ben laf sokmam mesela.
Çeker giderim.
Okurken gercekten uzuldum bende 2 ay once dogum yaptım ve bende hamileyken çalışıyordum kendi evimin işini zor yapıyordum.O yuzden kim ne derse desin bu onların ayıbı, su an yardıma ihtiyacı olan sizsiniz.ne düşündüklerini umursamayin mazeretiniz var kendinizi ve bebeginizi düşünün.Illa yardım edecekseniz de ya kendiniz yemek yapıp götürün ya da dışardan birşeyler alıp götürün bence.Cok zor da kalirlarsa da bi zahmet kizlari yardim etsin artik
Kusura bakmada kendi eden, kendi bulur.
Ben hiç kayinvalidemin evinde is yapmamisimdir. Annemin evinde yapmiyordum, niye kv'denin evinde yapayim?
Sadece kendi tabagimi kaldiriyorum.
Eger basindan hep is yaptiysan sirf cici gelin olmak adina, o zaman böyle yapisir iste eline. Görümce'ye sinirlenmek yerine sende yapma. Oglu ile evlisin diye seni hizmetçi yapmaz.
Ve evet hamile hamile çokmu önemliydi köy evine gitmek? Orda hangi rahatligi bekliyordun?
Insan kendi degerini kendi biçer. Is yapmak istemiyorsan, yapmayacaksin. Kimse senin hakkini senin için savunmaz.
Degil hamileyken hizmet etmek, hamileligimin basinda düşük riskim varken kvalidem gelip evimi sildi supurdu. Simdi de zaten çalısiyorum anca kendi evimdeki basit işleri yapiyorum yemek yapiyorum. Detayli temizlige kadin geliyor. Kendini degilse de ebegini düşün. Hamilelik sonrasında da yapmak zorunda degilsin.
Görümceniz yokmuş gibi davranıyorsa siz de onu yok sayın mesela çay hazırlayın ama ona barsak koymayın. Aaa ortadan kaybolunca ben seni unutmuşum, sen de kendine bir bardak alıver diyin. Öbürlerini de içinizden geliyorsa yapın gelmiyorsa yapmayın. Eşinizle mutlu olun yeter.
Nasıl insanlar var ya hamile birinin iş yapması haram der annem bizimde gelinimiz var başka memleketten doğuma bizim memleketimize geldi ınan hergün annemlere 1 saatlik yola gidip geldim gelinimize bakıp yardımcı olmak ićin bırak iş beklemeyi 2 çocuğundada misler gibi baktık yemeği çayı meyvesi bile ayağına götürdük ayrı bi oda verdik yat dinlen rahat et diye olması gerekende bu
Siz baştan alıştırmışsınız. Ben misafir gibi gider gelirim sofrayı kurarım sadece,tabağımı bardağımı kaldırırım o kadar. Benim evimde de onlar öyle yapar. Elimi verip kolumu kaptırmaktansa mesafeli olmak daha iyidir