Kafa travmasında kusma normal diyorlar

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.910
4.458
Merhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste

Çok geçmiş olsun. Kusma cidden iyi değil. Ambulans çağırın derim. Gözetim altında kalması gerekirken eve göndermek de çok ilginç!
(Edit: pardon gripli hasta serviste yatıyor ablam evde sandım. Hastanedeyse bence dikkat ediyorlardır. Ama isterseniz başka hastanelere götürün araştırmaya)

Nasıl ya travmatoloji bölümü yok mu? Kusma normal değil tomografi çekilip en a 24 saat gözleö altında olması gerek

Çıkarmaya izin vermedi doktor asla kıpırdatmayın diyor

Fışkırır tarzdami kusma nasil

Lütfen doktorları dinleyin derim. Onlar elbet daha iyi biliyorlardır. Allahım şifa versin tez vakitte inşallah. Peki nöroloji uzmanı cerrah vs var mı hastanede? Tam teşekküllü mü?
Evet emar tomografi çekildi kusma için normal diyorlar yemediği halde kusması bizi korkutuyor
Su içiyor 2 yudum atıyor

Normalde 48 saat diye biliyorum tehlikeli süreç için. Bence hiç burada oyalanmayın
Kocası kv kb herkes doktorların dediğini yapalım bekleyelim diyor ben tek başıma bişey yapamam ki annem babam bile onlar gibi düşünüyor, arada gidip soruyoruz normal korkmayın diyorlar yolluyorlar

Cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin . Bızede hep kusma olursa hastaneye gıdın derlerdı ama bilemiyorum bilincide acıkmıs . Film filan cekmısler bısey olsa gorurlerdı bence siz elinize alıp raporları fılan özel hastanede bırını bulup gıdıp konuşun fikir alın bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…