Çıkarmaya izin vermedi doktor asla kıpırdatmayın diyorÇok geçmiş olsun. Kusma cidden iyi değil. Ambulans çağırın derim. Gözetim altında kalması gerekirken eve göndermek de çok ilginç!
(Edit: pardon gripli hasta serviste yatıyor ablam evde sandım. Hastanedeyse bence dikkat ediyorlardır. Ama isterseniz başka hastanelere götürün araştırmaya)
24 saat oldu 6 itibariyle ama kusması gittikçe artıyor asla bişey yemediği haldeNasıl ya travmatoloji bölümü yok mu? Kusma normal değil tomografi çekilip en a 24 saat gözleö altında olması gerek
Lütfen doktorları dinleyin derim. Onlar elbet daha iyi biliyorlardır. Allahım şifa versin tez vakitte inşallah. Peki nöroloji uzmanı cerrah vs var mı hastanede? Tam teşekküllü mü?Çıkarmaya izin vermedi doktor asla kıpırdatmayın diyor
Fışkırır tarzdami kusma nasilMerhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste
Evet emar tomografi çekildi kusma için normal diyorlarLütfen doktorları dinleyin derim. Onlar elbet daha iyi biliyorlardır. Allahım şifa versin tez vakitte inşallah. Peki nöroloji uzmanı cerrah vs var mı hastanede? Tam teşekküllü mü?
Evet normal denildiGeçmiş olsun Allah şifasını versin. Tomografi çekildi mi?
Maddi durumunuz iyiyse iyi bir özel hastaneye sevkini sağlayın derim. Peki ablanızın bilinci ne durumda?Evet emar tomografi çekildi kusma için normal diyorlaryemediği halde kusması bizi korkutuyor
Su içiyor 2 yudum atıyor
Yok değilFışkırır tarzdami kusma nasil
Bilinci yerinde olayı hatırlıyor ifadesi alındı küçük küçük anlattıMaddi durumunuz iyiyse iyi bir özel hastaneye sevkini sağlayın derim. Peki ablanızın bilinci ne durumda?
Normalde 48 saat diye biliyorum tehlikeli süreç için. Bence hiç burada oyalanmayın24 saat oldu 6 itibariyle ama kusması gittikçe artıyor asla bişey yemediği halde
Kocası kv kb herkes doktorların dediğini yapalım bekleyelim diyor ben tek başıma bişey yapamam kiNormalde 48 saat diye biliyorum tehlikeli süreç için. Bence hiç burada oyalanmayın