Kafa travmasında kusma normal diyorlar

Kocası kv kb herkes doktorların dediğini yapalım bekleyelim diyor ben tek başıma bişey yapamam ki annem babam bile onlar gibi düşünüyor, arada gidip soruyoruz normal korkmayın diyorlar yolluyorlar
O zaman takip edin. Kusmaya eşlik eden bir durum var mı? Bilinç bulanıklığı, konuşma bozukluğu, kulaktan sıvı gelmesi, göz takibinde sıkıntı vs gibi durumları olursa kimseyi dinlemeyin zaten. Atlayın taksiye gidin

Yüzü gözü çok şiş gözleri görünmüyor hiç
Bilinci yerinde diğer durumlar yok şükür
İnşallah olmaz biz haksız çıkarız

Ablanı eve göndermemeleri lazımdı.
Bi an önce ambulansı arayın.
Kusmak vs iyi değil.

Çok geçmiş olsun, yakın ildeki bir başka hastanedeki doktordan online randevu alın, whatsapp üzerinden e nabızdaki sonuçları pdf olarak gönderin, onlar baksınlar. Şuan bir bu yapılabilir. Ya da bulunduğunuz şehirdeki ya da yakındaki tıp fakültesi hastanesine gidip doktorlardan sonuçlara bakmasını rica edebilirsiniz

Çok geçmiş olsun. Daha büyük bir hastane yakın illerde vs nakil yaptıramaz mısınız? Benim de içim rahat etmezdi

Ama gözetim altında ablanız halihazırda.
Eve gönderilmemiş,kontrolleri de yapılıyordur muhakkak,kızım düşmüştü saat başı kan vermiştik mesela hastanede (kırığı falan yoktu)akşama kadar tuttular. Ablanızın da değerlerine bakıyorlardır.
Siz de yanındasınız zaten,bilinç kaybı,fışkırır tarzda kusma vb bir değişiklik olursa zaten anında müdahale edilir.
Acil şifalar dilerim

Daha kötü bir durum var ki eş kişisi yanında bile değil
Ailesi iyi gelmene gerek yok dedi diye gelmedi
Ama telefondan emirler veriyor herkes de onu dinliyor
Doktorları dinleyin diyor haspam
Büyüklerimden biri de cesaret edip “lan şe.. sen yoksun burda konuşmaya da hakkın yok” diyemiyor

Arabayı kendimi kullanıyordu nasıl oldu kaza

Eşi nerde, gerçekten nerde o adam???

Eşi nerde, gerçekten nerde o adam???
Afedersiniz cehennemin dibinde
En çok buna ağladım biliyor musunuz ?
Ölüm hepimizin yanı başında kazayla hastalıkla veya bir depremle..
Bilemeyiz
Ama ömrünü verdiği 3 çocuk verdiği kocası iş diye gittiği yerde işi bırakıp gelmedi iş dediğim de kendi işi yani gelse batacak bi şirket holding yok ortada 12 saat uzaklıkta bi şehirde
Bu şehire yılda 4-5 defa gider ablam da zavallım hep iş derdi ama bu haline koşmayan adamın ne yaptığını karısına ne kadar değer vermediğini hepimiz gördük
Meğer ablam içine atıyormuş biz üzülmeyelim diye…
Biz kızına söyledik babanı ara söyle nerdesin diye “yapamam sonra kızar” dedi
Annesi için üzülen ağlayan kız babasının sonra ona kızmasından (belki de dövüp sövmesinden) korkuyor.
Hiç anlatmadı hiç belli etmedi hep iyiyiz dedi..

Ablan iyileşince şu pisliği boşatın ya. En zor günde bile yoksa ne b.ka yarar

Çok üzüldüm ya, aile büyükleri sonuçta yaşlı insanlar. Ablan ne diyor durumu için? Başka doktora gösterme konusuna? Ya da o çok bilmiş eşi, sonuçları isteyip, bulunduğu şehirdeki doktorlara göstermeyi akıl etmiyor mu?

Hastane normal bir acil servis değil şehir hastaneleri gibi kapsamlı ve detaylı olması lazım bu ateş veya grip gibi bir hastalık değil ki gittiğiniz yer sağlık ocağı gibi bir yermiş ya baş hekimi yokmu hastanenin ciksaniz yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…