O zaman takip edin. Kusmaya eşlik eden bir durum var mı? Bilinç bulanıklığı, konuşma bozukluğu, kulaktan sıvı gelmesi, göz takibinde sıkıntı vs gibi durumları olursa kimseyi dinlemeyin zaten. Atlayın taksiye gidinKocası kv kb herkes doktorların dediğini yapalım bekleyelim diyor ben tek başıma bişey yapamam kiannem babam bile onlar gibi düşünüyor, arada gidip soruyoruz normal korkmayın diyorlar yolluyorlar
Normal kusma olurmuş, ama fışkırır tarz tehlikeli diyorlar, Rabbim şifa versinYok değil
Yüzü gözü çok şiş gözleri görünmüyor hiçO zaman takip edin. Kusmaya eşlik eden bir durum var mı? Bilinç bulanıklığı, konuşma bozukluğu, kulaktan sıvı gelmesi, göz takibinde sıkıntı vs gibi durumları olursa kimseyi dinlemeyin zaten. Atlayın taksiye gidin
Ablanı eve göndermemeleri lazımdı.Merhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste
Merhaba herkese
Çok üzgünüm Öncelikle herkesten dua istiyorum
Ablam trafik kazası geçirdi
Alnı ezilmiş ve yüzünde kırıklar dikişler var
Sürekli kusuyor
Doktorlar normal diyor
Benim bildiğim kafa travmasında kusma olmaması gerekli
Tabii ki işin ehli onlar onlara güvenmekten başka çaremiz yok ama burası küçük yer doktorlar çok tecrübeli gibi değil
Başka yere götürelim deyince kıpırdatmayın tehlikeli diyorlar ama gayet normal grip için yatan hasta servisinde yatıyor tehlikeli ise durumu neden o serviste
Evde değilAblanı eve göndermemeleri lazımdı.
Bi an önce ambulansı arayın.
Kusmak vs iyi değil.
İzin verilmiyor maalesefÇok geçmiş olsun. Daha büyük bir hastane yakın illerde vs nakil yaptıramaz mısınız? Benim de içim rahat etmezdi
Daha kötü bir durum var ki eş kişisi yanında bile değilÇok geçmiş olsun, yakın ildeki bir başka hastanedeki doktordan online randevu alın, whatsapp üzerinden e nabızdaki sonuçları pdf olarak gönderin, onlar baksınlar. Şuan bir bu yapılabilir. Ya da bulunduğunuz şehirdeki ya da yakındaki tıp fakültesi hastanesine gidip doktorlardan sonuçlara bakmasını rica edebilirsiniz
Arabayı kendimi kullanıyordu nasıl oldu kazaDaha kötü bir durum var ki eş kişisi yanında bile değil
Ailesi iyi gelmene gerek yok dedi diye gelmedi
Ama telefondan emirler veriyor herkes de onu dinliyor
Doktorları dinleyin diyor haspam
Büyüklerimden biri de cesaret edip “lan şe.. sen yoksun burda konuşmaya da hakkın yok” diyemiyor
Hayır motorsiklet çarptı sürüklenmişArabayı kendimi kullanıyordu nasıl oldu kaza
Ya o zaman en kötü sen ara bir doktora ulaş özel hastaneden vs, anlat bir fikir al.İzin verilmiyor maalesef
Daha kötü bir durum var ki eş kişisi yanında bile değil
Büyüklerimden biri de cesaret edip “lan şe.. sen yoksun burda konuşmaya da hakkın yok” diyemiyor
Konu sahibinin yazdığı mesaja göre boş işler peşinde.Eşi nerde, gerçekten nerde o adam???
Afedersiniz cehennemin dibindeEşi nerde, gerçekten nerde o adam???
Ablan iyileşince şu pisliği boşatın ya. En zor günde bile yoksa ne b.ka yararAfedersiniz cehennemin dibinde
En çok buna ağladım biliyor musunuz ?
Ölüm hepimizin yanı başında kazayla hastalıkla veya bir depremle..
Bilemeyiz
Ama ömrünü verdiği 3 çocuk verdiği kocası iş diye gittiği yerde işi bırakıp gelmedi iş dediğim de kendi işi yani gelse batacak bi şirket holding yok ortada 12 saat uzaklıkta bi şehirde
Bu şehire yılda 4-5 defa gider ablam da zavallım hep iş derdi ama bu haline koşmayan adamın ne yaptığını karısına ne kadar değer vermediğini hepimiz gördük
Meğer ablam içine atıyormuş biz üzülmeyelim diye…
Biz kızına söyledik babanı ara söyle nerdesin diye “yapamam sonra kızar” dedi
Annesi için üzülen ağlayan kız babasının sonra ona kızmasından (belki de dövüp sövmesinden) korkuyor.
Hiç anlatmadı hiç belli etmedi hep iyiyiz dedi..
Daha kötü bir durum var ki eş kişisi yanında bile değil