Kafa karıştıran doktor.. polikistik..

Slm bende yeni ogrendim plikistik over oldugumu. Benimde adetim duzenli kilom normal sinirlarda. Acaba bu hstligin tedavisi nasil cok merak ediyorum tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Igne tedavisi dediginiz yumurtalama ve catlatma ignesimi

Bende pkoluyum adetlerım çok düzensiz kilom da var ama çok şükür ikinciye hamileyim ovu testleriyle günü yakalayın kilo verin soğan kürü yapın Çeçen önemlisi bol dua edip Allah tan isteyin Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah

Bende sen gibi cocuk dusunup gittim adet olunca hormon testi vereceksin dedi verdim ultrasonla bakti polikistik over gorunuyo dedi yikildim resmen sonra ilk uc ay olmadi 4.ay sogan kuru ictim birer gun arayla iliski ayin sonunda hamile oldugimu ogrendim hic moralini bozma canim rabbim gonlune gore versin

Bir ay klomen tedavisi ve iki kere asilama yapildi bana tabi polikistik oldugumu bilmeden yaptirdim bunlari. Acaba doktor farkedip polikistigi daha degisik bir tedavi yaparmiydiki
Hayır pko da da aynı tedaviler uygulanıyor bende kullandım klomen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…