• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipo hipo ilk öğrendiğim günden bugüne

Doktor çatlama ignesi sonrası ilişki önermişti aşılama yapmayacaktı. Doğal yolla olabilir belki diye o şekilde öneride ancak yumurtam iğnelere çok geç cevap verince sadece bir yumurtam 17 mm olunca aşılama yapalım isterseniz dedi bizde aşılama yaptırdık canım
Anladım canım ☺️
Tüp bebekte benim yumurtalarla eşimin spermleri labaratuvar ortamında embriyo haline getirilip yerleştiriliyor. Rabbim yavruna kavuştursun amin 🤲🏻
Ayrıca 36 yaşımda doğurdum önemli olan yumurtanın boyutu değil sakın onları düşünme, rabbimin mucizeleri öyle bir geliyor ki şaşırıp kalıyorsun. Biz en kolay grubuz bebeğin büyüyeceği ortamı maddi manevi hazır tutmak gerekiyor ben hep endişeliydim düşünüyorum da keyfini çıkarmak anda kalmak söylerken zor ama imkansız değil. Gülümsemeli ve neşeli günler diliyorum 🙂🌸🤲🏻🙏🏻

Anladım canım ☺️
Tüp bebekte benim yumurtalarla eşimin spermleri labaratuvar ortamında embriyo haline getirilip yerleştiriliyor. Rabbim yavruna kavuştursun amin 🤲🏻
Ayrıca 36 yaşımda doğurdum önemli olan yumurtanın boyutu değil sakın onları düşünme, rabbimin mucizeleri öyle bir geliyor ki şaşırıp kalıyorsun. Biz en kolay grubuz bebeğin büyüyeceği ortamı maddi manevi hazır tutmak gerekiyor ben hep endişeliydim düşünüyorum da keyfini çıkarmak anda kalmak söylerken zor ama imkansız değil

Anladım canım ☺️
Ayrıca 36 yaşımda doğurdum önemli olan yumurtanın boyutu değil sakın onları düşünme, rabbimin mucizeleri öyle bir geliyor ki şaşırıp kalıyorsun. Biz en kolay grubuz bebeğin büyüyeceği ortamı maddi manevi hazır tutmak gerekiyor ben hep endişeliydim düşünüyorum da keyfini çıkarmak anda kalmak söylerken zor ama imkansız değil. Gülümsemeli ve neşeli günler diliyorum 🙂🌸🤲🏻🙏🏻

Anladım canım ☺️
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😊 Amin inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız 🙏🌸

Back