Hadi ya siz de mi erken gittiniz neden sizinki 5 kez yapıldı ki bisey çıkmadı demi
Bizim hastane tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastanesiydi.
Eğitim ve araştırma hastanelerinin 3 basamaklısıymış yani tanı tedavi iyileşme süreci de dahil olunca iyileşene kadar göndermiyorlar çocukları.
Birinde rop çıktı diğerinde çıkmadı da 1 aylıklardı, rop adında göz arkasında bir damar varmış oluşursa ileride sıkıntı olmasın diye kontrol ediyorlar çocuklar çok gelişmeyince de 15 günde bir kontrole dediler. Alt değiştirecek emzirecek yer oluyor rop muayenesinde canım zaten gitmeden değiştirirsin, mama da termosla. Gözün korkmasın bizde 2 tane olunca zor oldu, ayrıca dediğim gibi 1 aylıklardı senin kız 2 ay olmuş ve doktorlar uzatmazlar diye düşünüyorum.
Süresini beklerler, benim de hastane uzaktı 3,5 saat eve ama zaten arabada besleme işini hallediyorsun gidene kadar.
İleride de aşıya aile hekimliğine gitmiştik.
İlk başlarda oluyor sonra kalmıyor o kadar kontrol falan, rabbim prensesine sağlık sıhhat versin.
Hastane ortamında hastane mikrobu bulaşmasını istemem dersen süreci daha da hızlandırabilirler biz biri yoğun bakımda diğeri ile anne bebek uyumda olunca kalmak istiyorduk onlar bizi göndermek istiyordu hastane mikrobu bulaşmasın diye.
İmkanlarım var gelir giderim dersen sıkıntı olmaz.
Çocukların tüm tedavileri kadın doğum bölümünün bebek yoğun bakımında idi ama rop muayenesi başka bölümde idi, çıkmadan hangi muayene hangi blokta hangi binada onu da sorarsan yardımı olur.
Arabada zaten uyuyorlar çocuklar rahat oluyor gazı da çıkıyor sallana sallana hihi
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)