Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse adam öldürmüs birini ailesinde istemez. Bende istemem. O yüzden sebebi ne olursa olsun hayir. Heleki cocuk istiyorsam asla. Bizim okulda bir oglanin babasi baskasini kredi kartini calip para cekmisti. O cocugun yasadigi zorbaligi düsünemezsiniz bile
Evet. Hayat cok acimasiz sanirim. Masumca dusunmeye gelmiyor.

Kadir seker hakkinda yorum yapamayacagim ama bu hayatta herkese de yardim diye kosmamak gerektigini ogrenmis olduk en azindan
Daha gecenlerde bi kari koca markette kavgaya tutustular adam kadini patakladi polis cagiriyorlardi etraftakiler
Kadin size ne be benimle kocam arasindaki mesele karismayin kimseye bi halt dusmez diye bagirdi cikti gittiler
Kadir olayinda da bi kadini kurtarmak pahasina katil oldu malesef ki bu sonucu degistirmiyor sabikasi olan biri artik
o kadina yardim etmeseydi adam kadini oldurseydi yine bi kadin katledildi denip gecilecekti
Ama adam olunce kadin bile bu cocuk bana yardima kostu demedi
Kimseye guvenmemek yardim da etmemek lazim devir oyle bi devir ne yazik ki🤷‍♀️
Ama senin sevgilin de boyle biseye karistiysa kadiri ornek veremezsin herkesin bulundugu durumlar farklidir kendince aklamaya calisma yani.

Hayir dusunmuyorum. Imkanlarim cok iyi birkac yabanci dil biliyorum ve su an dunyanin prestijli universiteleri olan bir universitede yuksek lisans yapiyorum. Kendimi begenmis biri oldugum icin degil, herkes cok guzel oldugumu söyluyor. Ben de ortalamanin cok ustunde oldugumun farkindayim. Yurt disinda buyudugum icin cok saf kalpli oldugumun da farkindayim. Sanirim hayatta hic kötuluk görmedigim icin böyleyim.
Bütün bunları bırakıp Yozgat'ta kaynana mutfağı mı cifleyeceksiniz? Sırf bu iş için başkasını bulurlar diye mi kıskanıyorsunuz? Bayılıyorum 1 saniye..

++
Adamın evlilik anlayışı bi tane kızı alıp anasının dizinin dibine oturtmak, hizmet ettirmek. Öyle birini seveyim anlaşayım, birbirimize değer katalım falan değil. Bu kafada birinin geldiği çevrede sabıkalı adama kız pek vermezler. Geleneksel yaşar ama dezavantajından dolayı geleneksel bir şekilde evlenemez. Anam bunun gibi olaylarda, iyi mal olsa yola çıkmadan çekip bağlarlardı, 3 günlük yolu tepmezdi der. 😬 Avrupada doğmuş büyümüş kız bilmez bizim Karaman 'ın koyunlarını.
Zaten o yüzden uzaktan birini bulmuş ikna etmeye çalışıyor. Yoksa o da çok meraklı değildir deniz aşırı ilişki yaşamaya. Çevresindekiler ne mal olduğunu biliyor, kimse yanaşmıyor.

Yazin bana aldiklari, beni öptügü yerler ve beraber cekindigimiz fotograflar filan aklimda bazen bakiyorum.
Ölenin de vardır sevdikleriyle fotoğrafları. Onun sevenleri de bıçaklanarak öldürülmesini unutamıyorlardır. O adam da birinin oğlu, kardeşi abisiydi. Sevgiliniz gram vicdan azabı çekmediği gibi hayatının kaydığını düşünüyor bir de. Asıl hayatı kayanlar toprağa konan adamın anası babasıdır. Kavgaysa bileğine yumruğuna güvenip kavga etseymiş, silahsız bıçaksız adama korkakça bıçakla saldırmasaymış.
Biri babanızı abinizi bıçaklayıp öldürseydi yıllarca beddua ederdiniz, yüreğiniz soğumazdı değil mi?

Çok gençsin, aşık olmanı da anlıyorum ama lütfen insanların söylediklerini göz ardı etme. Bir gün anne olacaksın ve evladının nasıl biriyle birlikte olmasını istiyorsan aynı kriterleri kendin için de koy♥️
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Eminim bu sikintili gunleri geride birakip dogru adimlar atacagim gunler gelecek. Bu sancili surecin bitecegine ve bu kadar insanin söylediklerinin yanlis olmadigina inaniyorum. Cok sagol <3

++
Adamın evlilik anlayışı bi tane kızı alıp anasının dizinin dibine oturtmak, hizmet ettirmek. Öyle birini seveyim anlaşayım, birbirimize değer katalım falan değil. Bu kafada birinin geldiği çevrede sabıkalı adama kız pek vermezler. Geleneksel yaşar ama dezavantajından dolayı geleneksel bir şekilde evlenemez. Anam bunun gibi olaylarda, iyi mal olsa yola çıkmadan çekip bağlarlardı, 3 günlük yolu tepmezdi der. 😬 Avrupada doğmuş büyümüş kız bilmez bizim Karaman 'ın koyunlarını.

Aynisi gidip Türkiyeden gelin bulanlar icin. Burda kac kadinin basi sabikali veya bagimli oglunu "evlenince düzelir" kafasiyla o kizlara bagladilar. Olan o kizlara oldu. Maya degismiyor cünkü

Hayir dusunmuyorum. Imkanlarim cok iyi birkac yabanci dil biliyorum ve su an dunyanin prestijli universiteleri olan bir universitede yuksek lisans yapiyorum. Kendimi begenmis biri oldugum icin degil, herkes cok guzel oldugumu söyluyor. Ben de ortalamanin cok ustunde oldugumun farkindayim. Yurt disinda buyudugum icin cok saf kalpli oldugumun da farkindayim. Sanirim hayatta hic kötuluk görmedigim icin böyleyim.
E kendine niye bu herifi yakıştırdın da ilişkiye başladın o zaman? Şu anlattığın özelliklere sahip bir kadının “erkek kadından üstün olur” cümlesini duyduğu anda ilişkiyi bitirmesi gerekiyordu.

Birincisi saf değilsin bence ciddi psikolojik sıkıntıların var. İkincisi Euro / dolardan haberin var mı senin ? Türkiye de genel bir şaka oldu yurt dışından bir sevgili şart oldu diye .
Ciddi psikolojik sikintilar derken?

Üçüde aynıydı öyle mi?
Hiç alakası olmadığı bir kadına saldıran sapıkla kendini korumak için adamı öldüren bir genç aynı öyle mi.
İkisi de katil .
Neden Kadir kasten adam öldürme cezası almadı o zaman?
Masum bir kadınla yüz tane sabıkası olan torbacı da aynı zatem ikisi de insan değil mi.
Sadece ses yükseltmiş Kadir de dur şu adamı öldüreyim demiş .
Kendi hayatını karartmak istemiş heralde
Suçun vasfı kasten adam öldürme zaten, bununla yargılandı. Ceza indirim sebebi haksız tahrik sadece, haksız tahrik olunca suçu bi anda yaralama falan olmuyor.

Yaa aynen öyle insan cinnet anında herşeyi yapıyor , keşkede taşımasaydı . Bir erkeğin kendini koruması için bence bişey taşımasına gerek yok çünkü kendini savunabilir . Biz kadınlar ürkek olduğumuz için tacize mağruz kalmamak adına yanımızda biber gazı bulundurmalıyız . Adam pisi pisine katil oldu . Biri hapise gitti ,diğeri mezara gitti ,kadın desen nankör şikayetçi oldu . Artık sokaklarda cinayette işlense kimse kavgalara müdahale edemiyor bu yüzden
Zaten böyle durumda sıradan vatandaşın yapabilecekleri sınırlı. Genelde ayırmaya gidenin başına patlıyor kabak. Çok örnek var böyle. Allah kötülerle karşılaştırmasın.

Özgecan Aslan olayı olduğunda ben üniversite öğrencisiydim o zamanlar çok korkmuştuk doğal olarak ve acaba silah mı taşısak bıçak mı taşısak gibi fikirler girmişti kafamıza. Bir hocamız demişti ki siz biliyor musunuz bunları kullanmayı, hayatınızda hiç yaptınız mı böyle aletlerle kavga? Durduk yere size saldıran insana bir de silah hediye etmiş olursunuz. O kadar haklı bir düşünce ki. Sevgiliniz o çakıyı kullanabileceğine güvenerek yanına almış ve birine en fazla zararı verebilecek şekilde kullanmış. Bir insanı kolundan bacağından yaralayıp kaçmak yerine öldürmüş. Bu noktada kendini savunmak demem ben, cana kast direkt benim için. Kadir Şeker için de aynı şeyi düşünüyorum. Gerekirse kendini korumak adına deodorant sıkarım birinin gözüne ama öldürmek bambaşka bir seviye. Kadir Şeker masum olsa dahi çoğu insanın gönül rahatlığıyla evet diyebileceğini sanmıyorum.

E kendine niye bu herifi yakıştırdın da ilişkiye başladın o zaman? Şu anlattığın özelliklere sahip bir kadının “erkek kadından üstün olur” cümlesini duyduğu anda ilişkiyi bitirmesi gerekiyordu.
Benim daha önce 1 sevgilim oldu onda da yasim cok kucuktu. Ilk defa sevgililik yasadim, aslinda basta cok iyi hissettigim icin sonunu dusunmeden sadece sevgilim oldu nasil birsey oldugunu biliyorum diyerekten iliski yasamaya baslamak istedim. Son durum bu oldu. Bikac ay önce hersey siradanken asla bu konular acilmiyorken su an bambaska seyler konusuyoruz.

Suçun vasfı kasten adam öldürme zaten, bununla yargılandı. Ceza indirim sebebi haksız tahrik sadece, haksız tahrik olunca suçu bi anda yaralama falan olmuyor.
Evet öyleymiş bende baktım şimdi .
Beni vicdani olarak rahatsız etmiyor maalesef bu olay istediğinizi söyleyebilirsiniz .
Ben Kadire üzüldüm böyle bir adam yüzünden hüküm giydi.
Böyle iki torbacı kavgasına karıştı .
Bu tiplerin arasına girilmez .
Suç dosyaları ortada zaten.
Uyuşturucu alıp kafayı bulup birbirine saldırır bunlar yada etraftakilere .
Örneklediğiniz olaylardaki masum kadınlara çok üzüldüm içim yandı.

İlla birine kakalayacaklar sen tuzu almış eline koşuyorsun. Buyur yap o zaman. Sana değil ailene üzüldüm.. Onlara yazık
Iyi misiniz? Farkli ulkelerdeyiz, iliskimiz 1 yili bile tamamlamamis? Ucaga binip cocugun yanina kacmadim, aileme sirtimi cevirmedim? Sizin icin salaklik olabilir, benim icin uzucu bir durum ve bunalimdayim. Bunlari neye dayanarak söyluyorsunuz? Aileme neden yazik? Baslarini yere mi egdim, kesin sesinizi siz benim icin hic birseysiniz diyerek sevgilime mi kactim? Neden yani? Biraz dusunun yorum yaparken. Yardimci da olmuyorsunuz bana bu sekilde. Ayrica benimle böyle konusmaya hakkiniz da yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X