Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim daha önce 1 sevgilim oldu onda da yasim cok kucuktu. Ilk defa sevgililik yasadim, aslinda basta cok iyi hissettigim icin sonunu dusunmeden sadece sevgilim oldu nasil birsey oldugunu biliyorum diyerekten iliski yasamaya baslamak istedim. Son durum bu oldu. Bikac ay önce hersey siradanken asla bu konular acilmiyorken su an bambaska seyler konusuyoruz.
Yine söyleyeceğim senin sevgilin yok, sevgililik böyle bir şey değil. Sadece seninle evlenmek isteyen tanımadığın bir adamla telefon ilişkisi yaşıyorsun. Uzak ilişki yaşamak da bu değil çünkü. Uzakta da olsa bikaç haftada bir yanyana gelir insanlar, tatile giderler bişeyler paylaşırlar. Sevgili olmak nedir bilmiyorsun, sevgilin var sanıyorsun. Herif kim bilir sene içinde kaç kızla görüşüyor sevişiyor yatıyor kalkıyor.

Ailem üzerine yemin ederim ki evlenmek gibi bir niyetim yok neden inanmiyorsunuz? Sadece insanlarin ne düsündügünü merak ediyor olamaz miyim? Bence cok kati davraniyorsunuz, belki yasamadiginiz icindir. Herseyden önce okulum var ve önümde 3 yil daha var. Okul bitmeden nereye gidecegim?
Kadir Şekeri bir kenara koyuyorum. Çünkü tam bilgiye sahip değilim.

Ama, birini bıçaklayarak öldüren birinin yanında ne cesaretle geziyorsunuz? Çok cesursunuz çok..

Iyi misiniz? Farkli ulkelerdeyiz, iliskimiz 1 yili bile tamamlamamis? Ucaga binip cocugun yanina kacmadim, aileme sirtimi cevirmedim? Sizin icin salaklik olabilir, benim icin uzucu bir durum ve bunalimdayim. Bunlari neye dayanarak söyluyorsunuz? Aileme neden yazik? Baslarini yere mi egdim, kesin sesinizi siz benim icin hic birseysiniz diyerek sevgilime mi kactim? Neden yani? Biraz dusunun yorum yaparken. Yardimci da olmuyorsunuz bana bu sekilde. Ayrica benimle böyle konusmaya hakkiniz da yok.
O anne eminim ki türlü türlü düşünceler her an içini kemiriyordur katil güzellemesi yaparak bence iyi olmayan sizsiniz. İkidir konu açıp birşeyleri empoze etme derdindesiniz ama buradaki kadınlar pek akıllı yemezler yani 😀diyorum ya isterseniz koşun yapışın nur yüzüne bırakmayın, size değil. Ailenize yazık. sadece onlara

Yine söyleyeceğim senin sevgilin yok, sevgililik böyle bir şey değil. Sadece seninle evlenmek isteyen tanımadığın bir adamla telefon ilişkisi yaşıyorsun. Uzak ilişki yaşamak da bu değil çünkü. Uzakta da olsa bikaç haftada bir yanyana gelir insanlar, tatile giderler bişeyler paylaşırlar. Sevgili olmak nedir bilmiyorsun, sevgilin var sanıyorsun. Herif kim bilir sene içinde kaç kızla görüşüyor sevişiyor yatıyor kalkıyor.
Aslinda burada ki temel sorun baskici bir ailemin olmasi sanirim. Ben yurt disinda oldugum icin etrafim yabancilarla cevrili. Bizim o taraflardan gelenler en fazla arap oluyor, türk yok. Türk biriyle iliski yasamak istersem dogal olarak uzak mesafe iliskisi oluyor. Ailem geleneksel oldugu icin alip basimi tatile gidemiyorum ben sevgilimin yanina gidiyorum diye. Kaldi ki kiz kiza da tatile gidemiyorum arkadaslarimla.

Kadir Şekeri bir kenara koyuyorum. Çünkü tam bilgiye sahip değilim.

Ama, birini bıçaklayarak öldüren birinin yanında ne cesaretle geziyorsunuz? Çok cesursunuz çok..
Haklisiniz. Peki arkadaslari neden kacmiyor ondan? Hic bir sey degismemis gibi butun arkadaslari yaninda, onu seviyorlar ve destekler. Onlar neden korkmuyorlar sizce?

Haklisiniz. Peki arkadaslari neden kacmiyor ondan? Hic bir sey degismemis gibi butun arkadaslari yaninda, onu seviyorlar ve destekler. Onlar neden korkmuyorlar sizce?
Kavgaya giden arkadaşları herhalde??
Hala aynı tiplerle takılır tabii.
Kavga fln işleri olduğuna göre onlar da serseri takımı çünkü.
Akıllı iş güç sahibi düzgün adam değildir hiç biri
Eminim

Ciddi psikolojik sikintilar derken?
Eğer öyle olmasa kendinle aynı eğitim seviyesinde olmayan , aynı ülkede yasamadigin bir adamla sırf aman kardeşinin dunurleri çok beğeniyor destekliyorlar cooook diye de uzatmissin devam eder misin ? Normal koşullarda yurt dışında yaşayan bir kadının bu ülkede kültürde yetişen bir erkekle evliliği çok sıkıntıliyken sen tam olarak bilmediğin dava dosyasini okumadığın birkaç kez yüz yüze görüştüğün adamın laflarına inanıyorsun .
Bence kesinlikle psikolojik destek almalisin . Normal psikolojide bir insanın asla ve katiyen böyle bir ilişki içinde olacağına inanmıyorum . Can güvenliğini bu kadar rahat riske atabiliyorsun

Aslinda burada ki temel sorun baskici bir ailemin olmasi sanirim. Ben yurt disinda oldugum icin etrafim yabancilarla cevrili. Bizim o taraflardan gelenler en fazla arap oluyor, türk yok. Türk biriyle iliski yasamak istersem dogal olarak uzak mesafe iliskisi oluyor. Ailem geleneksel oldugu icin alip basimi tatile gidemiyorum ben sevgilimin yanina gidiyorum diye. Kaldi ki kiz kiza da tatile gidemiyorum arkadaslarimla.
Valla ben bu türk aşkını da anlamıyorum. Genel olarak türk erkeği mecbur değilsen çok tercih edilebilir erkek cinsi değil. Ortadoğulu ataerkil kafa yapısında kadını ikinci sınıf gören tipler %80’i. Seninki de o kafada belli etmiş zaten kendini. Aileni bu herif için karşına alacağına seni el üstünde tutan bir yabancı için karşına al bari. Valla hastayım vizyonunuza. O kadar oku et, sonra ben katille evlencem diye annenin karşısına çık.

Iyi misiniz? Farkli ulkelerdeyiz, iliskimiz 1 yili bile tamamlamamis? Ucaga binip cocugun yanina kacmadim, aileme sirtimi cevirmedim? Sizin icin salaklik olabilir, benim icin uzucu bir durum ve bunalimdayim. Bunlari neye dayanarak söyluyorsunuz? Aileme neden yazik? Baslarini yere mi egdim, kesin sesinizi siz benim icin hic birseysiniz diyerek sevgilime mi kactim? Neden yani? Biraz dusunun yorum yaparken. Yardimci da olmuyorsunuz bana bu sekilde. Ayrica benimle böyle konusmaya hakkiniz da yok.
Bu adamın sizinle bir gelecek kurması mümkün değil, o yüzden bırakın hayatını düzenlesin, yeni bir sayfa açsın. 3 sene daha okulunuz var, uzaktan ilişki normal insanı hırçınlaştırıyor kaldı ki problemli bir tip bu. Siz her ne kadar pembe gözlük takıyor olsanız da gerçekler pembe değil. Birileri bir yerde intikam yemini bile etmiş olabilir, sevgiliniz ömür boyu arkasına bakarak yürüyecek. Kendinizi onun hayatında çok önemli görüyorsunuz, değilsiniz. Kötü zamanlarında onu yargılamayan güzel zamanlar geçirten biri olmuşsunuz ama bunun devamlılığı yok. Her şeyi göze alıp çıkıp yanına gitseniz bir de ailenize karşı suçlu hissedecek.

Tekrar yazıyorum belki daha net anlarsınız: Bırakın, devamlı yanında olabilecek biriyle hayatını kursun. İnsan öldürdüğü için ben empati yapamıyorum ama yargılanmış cezasını çekmiş, 2. şans verilmiş. Sizin varlığınız bu adama uzun vadede iyi gelmeyecek. Kendinizi düşünmüyorsanız onu düşünün ve daha ciddileşmeden bitirin.

Bence sizin odaklanmaniz nokta o degil. Siz kendi kendinize vicdan azabi yapiyorsunuz "onu bende birakirsam nasil olur diye". Ama yalnis düsünüyorsunuz. Evlenene kadar herkesin secme ve secilme hakki var. Siz vazgecince onu "yari yolda" birakmis olmuyorsunuz. Parlak bir geleceginiz var, yasiniz genc bunu sonuna kadar kendi avantajiniza kullanin. Herkes önce kendini kurtarsin. Bu cocuk zamanla yaptiginin bedellerini cekiyor.siz kendinizi ve ailenizi buna ortak etmeyin. Aileniz bu adamla evlenseniz bile asla huzur bulmayacak, hep diken üstünde olucaklar.

Onlar kahraman sen kahramanlık yapma boşver..
Bazen dusunuyorum sadece cok eski arkadas olduklari icin de olabilir. Benim de arkadasim olsa arkadaslik kurmaya devam edebilirdim. Bence cogu insanin bakis acisi, is ayni yastiga bas koymaya gelince degisiyor..

Bazen dusunuyorum sadece cok eski arkadas olduklari icin de olabilir. Benim de arkadasim olsa arkadaslik kurmaya devam edebilirdim. Bence cogu insanin bakis acisi, is ayni yastiga bas koymaya gelince degisiyor..
Mantıklı düşüncelerini eğer sosyal deney yapmıyorsan kendine uygulayabilirsin.

Kavgaya giden arkadaşları herhalde??
Hala aynı tiplerle takılır tabii.
Kavga fln işleri olduğuna göre onlar da serseri takımı çünkü.
Akıllı iş güç sahibi düzgün adam değildir hiç biri
Eminim
Kavga söz konusu degil. Bunu söyleyen ucuncu kisisin nereden bu kaniya vardiniz diye dusunuyorum öyle de anlatmadim cunku. Sevgilim yoldan gecerken gurultulere tanik oluyor ve oraya dogru yöneliyor. Sonra saldiri kendisine yönelince olanlar oluyor. Aslinda yapmak istememis ama adam onu birakmayinca panik olmus.

Arkadaslarinin yaptigi eylemle bir alakasi yoktu. Orada degillerdi. Ve arkadaslari cok iyi bölümlerde okuyorlar, tip, dis hekimligi gibi. Cevresi hep böyle insanlardan ibaret, kendisi de o yoldaydi. Ben de dusunuyorum, acaba arkadaslari eski arkadas olduklari icin mi bir sakinca görmüyor. Mevzu ayni yastiga bas koymak olsaydi onlar da bizim gibi dusunur muydu?

Birde şu var psikolojik destek dedim ya senin annenin ihmalkarligi beni çok şok etti . Bu kadar ilişki bile olmayan bir birliktelikten kopamamanin temel nedeni de belki aile durumları olabilir . Ben bir anne olarak kızım bana bunu anlatsa kesinlikle çocuğumu alır bir tedaviye götürürüm ben nerde yanlış yaptım nerede sıkıntı var diye düşünüp kendim de destek alırım . Senin annen yavaş yavaş uzaklaş demiş bu bana çok çok tuhaf geldi .

Eğer öyle olmasa kendinle aynı eğitim seviyesinde olmayan , aynı ülkede yasamadigin bir adamla sırf aman kardeşinin dunurleri çok beğeniyor destekliyorlar cooook diye de uzatmissin devam eder misin ? Normal koşullarda yurt dışında yaşayan bir kadının bu ülkede kültürde yetişen bir erkekle evliliği çok sıkıntıliyken sen tam olarak bilmediğin dava dosyasini okumadığın birkaç kez yüz yüze görüştüğün adamın laflarına inanıyorsun .
Bence kesinlikle psikolojik destek almalisin . Normal psikolojide bir insanın asla ve katiyen böyle bir ilişki içinde olacağına inanmıyorum . Can güvenliğini bu kadar rahat riske atabiliyorsun
Almak icin basvuruda bulundum zaten. Ben o dunurleri hakkinda sordugum soruyu guzelleme yapmak icin sormadim. Kendim cevabini bulamadigim icin, sen uzaktan bakan birisi olarak belki mantikli bi cevap bulabilirsin diye sormustum. Bu kadar agir konusmaniza gerek yok.

Valla ben bu türk aşkını da anlamıyorum. Genel olarak türk erkeği mecbur değilsen çok tercih edilebilir erkek cinsi değil. Ortadoğulu ataerkil kafa yapısında kadını ikinci sınıf gören tipler %80’i. Seninki de o kafada belli etmiş zaten kendini. Aileni bu herif için karşına alacağına seni el üstünde tutan bir yabancı için karşına al bari. Valla hastayım vizyonunuza. O kadar oku et, sonra ben katille evlencem diye annenin karşısına çık.
Yabanciyi dusunmedim degil. Babam cok karsi gelir diye o topa hic girmedim, gelenekselci bir aile yapim var cunku. Ve ben bu iliskiye evlenecegim diye baslamadim. Hala da evleniyorum demedim demem de. Sadece iyi geldigi icin konustum. Su an beni sikistirmasiyla bir takim yasadigim sikintilari buraya aktardim. Hepsi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X