- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.585
masum :))Temizlik hastası adam sanıp geldim konuya
İnsanlar uyuşturucu kullanıyor diye hunharca öldürülmeyi mi hakediyor? Ayrıca üslubunuz berbat.Banane diye bir şey yok .
Birşeyi iddia ediyorsan arkasında dur .
Niye degişti ?
Evet savunurım genç bir insanın ömrünü hapishanelerde çürütmesi korkunç geliyor bana.
Gayette konuşurım .
Bana görgü öğretecek insan sen degılsın keş savunucusu
katil savunucumuz da geldi hayırlı olsunBanane diye bir şey yok .
Niye degişti ?
Evet savunurım genç bir insanın ömrünü hapishanelerde çürütmesi korkunç geliyor bana.
Gayette konuşurım .
Cinayet işlemezse çürümez. Bakın ben evimde yemek yapıyorum rahat rahat çünkü herhangi birini kalbinden bıçaklayacak kadar sosyopat değilim. Sanki adam yanlışlıkla hapse düşmüş gibi kasten öldürmeden hüküm giymiş birini savunmanız asıl sizi katil savunucusu yapıyor da sizin kafa başka yerlerdeBanane diye bir şey yok .
Niye degişti ?
Gayette konuşurım .
kamuoyu vicdanına sokayım adamın apaçık katil olduğu ortada.Yoo gördüğünüz gibi benden baska kimse Kadiri masum görmedi.
Demek ki öyle bir kamuoyu yok ezici bir çoğunluk .
Ayrıca ABD de jüri sistemi var neden var çünkü kamuoyu vicdanı önemli.
Bunu uygulayan ulkeler var görüyoruz.
Demek ki önemli.
Bence en masum Bundy, çok karizmatik tatlı gözleri var. Nolmuş yani gencecik kızları öldürüp öldürüp gömdüyse, gömdürmeselermiş kendilerini. Nefsi müdafaakamuoyu vicdanına sokayım adamın apaçık katil olduğu ortada.
ayrıca jüri sisteminin rezil olduğuna ve kaldırılmasına dair bir sürü çalışma var
o.j. simpson da sana göre haklı masum o zaman
bu kadir şekeri savunanların da farklı bir ajandası var da neyse bizim saf halkımız da genç diye tıpçı diye eli yüzü düzgün diye inanıyor napsınBence en masum Bundy, çok karizmatik tatlı gözleri var. Nolmuş yani gencecik kızları öldürüp öldürüp gömdüyse, gömdürmeselermiş kendilerini. Nefsi müdafaa
Ben suçlu görmek ya da görmemek arasında fark görmüyorum. Dosyayı bilmeden, olaya şahit olmadan sızıntı ve doğruluğu teyit edilmemiş bilgilerle kişiler hakkında hüküm sahibi olma durumunu eleştiriyorum. Juri sisteminin ne kadar sakat bir durum olduğuna hiç girmiyorum.kamuoyu kimi zaman ırkçıdır, kimi zaman nefret suçı işler, kimi zamanda kördür çünkü. Kişinin suçlu olup olmadığına 12 adam karar veremez, vermemeli ki orda da juri sistemi her dava için uygulanmazYoo gördüğünüz gibi benden baska kimse Kadiri masum görmedi.
Demek ki öyle bir kamuoyu yok ezici bir çoğunluk .
Ayrıca ABD de jüri sistemi var neden var çünkü kamuoyu vicdanı önemli.
Bunu uygulayan ulkeler var görüyoruz.
Demek ki önemli.
Ay ne tıpçısı ayol tıp istiyordu sadece, fizik kazanmıştı en son. Ben de insan hakları mahkemesinin başı olmak istiyorum beni tüm suçlardan muaf tutunbu kadir şekeri savunanların da farklı bir ajandası var da neyse bizim saf halkımız da genç diye tıpçı diye eli yüzü düzgün diye inanıyor napsın
Banane diye bir şey yok .
Niye degişti ?
Gayette konuşurım .
Bence en masum Bundy, çok karizmatik tatlı gözleri var. Nolmuş yani gencecik kızları öldürüp öldürüp gömdüyse, gömdürmeselermiş kendilerini. Nefsi müdafaa
Tanık beyanı degısıyor işte nerde ortada .Bir şey iddia etmiyorum ki. Ben diyorum ki tanık beyanı ortada. Siz diyorsunuz yok şöyle böyle. Ben eldeki kanıtlara bakarım kafamdan senaryo yazmam. Genç bir insan birini öldürürse elbette hapishanelerde çürür. Bundan daha normal bir şey yok. Ayrıca haddinizi bilin bu şekilde konuşamazsınız benimle. Burda sayfalardır herkese bir katili aklamanın peşine düşmüş car car savunuyorlen bana laf söylemeniz komik. Ha ben kimseyi savunmuyorum, suça bulaşmış kimseyi savunmam. Elli kere yazdım asla anlamıyorsunuz. Okuma anlama ilkokul konusu siz oraya dönüp bir tekrar yapın. Şu mahalle üslubuna bakın, bu yaşa dek terbiye vermemişler demek ki size. Bana bulaşmayın daha fazla aksi haldi büyük kavga kopacak. Banlanmak değil ama sizin gibi biriyle kavga ettiğim için banlanmak üzer beni, kendime yakıştırmam.
Onun hic uzulmeyecegini bilsem simdi ayrilirim. Nasil yapacagim diye dusunuyorum. Az önce aradi beni göruntulu konustuk. Yuzumde ufacik bi ifade degisikligi sezdi sanirim hemen sordu bir sey var bana mi söylemiyorsun diye. Hep beni ne kadar cok sevdigini ve amacinin sadece ben ve para oldugunu söylüyor. Napacagimi bilmiyorum cok köseye sikismis hissediyorum.Ya birak su cocugu kimse boyle biseye hak vermez harcanmak istiyorsan harcan karsina bir suru insan cikacak niye aklamaya calisiyosun anlamiyorum kimse vazgecilmez degildir
Ted mi? Ayy bizim bazı hemcinslerimiz de mankafa. O halde nekrofil katil sapık herif yakışıklı diye adamın sevdiği saç tipi yapmışlar siyah ortadan ayrılmış saçlar. Mektuplar yazmışlar falan. Şok oldum.
Hatta hapiste iken birsekilde hamile kalan var ondan evlenmişti.
Bi vicdan sahibi sizsiniz zaten şu dünyada. Vicdan dediğiniz şey de cebinde taşıdığı koca bıçakla birini kalbinden bıçaklayıp evine gidip uyuyan adamı ölümüne savunmakTanık beyanı degısıyor işte nerde ortada .
Hadi canım hadi keşleri savun dur .
Yok samuray kılıcı yok bilmrö ne diye o sapıkla bir tuttunuz çocuğu .
Vicdan sahibi hiç kimse bunu söylemez
Belgeselini izlemiştim evet, baya da kendi kendini savunmuştu hukukçu olduğu için.Ted mi? Ayy bizim bazı hemcinslerimiz de mankafa. O halde nekrofil katil sapık herif yakışıklı diye adamın sevdiği saç tipi yapmışlar siyah ortadan ayrılmış saçlar. Mektuplar yazmışlar falan. Şok oldum.
Hatta hapiste iken birsekilde hamile kalan var ondan evlenmişti kızı var.
Söyler tabi bulmuş fıstık gibi eğitimli, yurtdışında yaşayan kızı. Bu bile vitrin için, kendini aklaması için ne kadar önemli. “ Aaa bak eğitimli, işi gücü olan kızla evlenmiş, demek ki suçu yokmuş” dedirtecek eşine dostuna. Ayrıca alttan alta manipüle ediyor sizi duygusal olarak.Onun hic uzulmeyecegini bilsem simdi ayrilirim. Nasil yapacagim diye dusunuyorum. Az önce aradi beni göruntulu konustuk. Yuzumde ufacik bi ifade degisikligi sezdi sanirim hemen sordu bir sey var bana mi söylemiyorsun diye. Hep beni ne kadar cok sevdigini ve amacinin sadece ben ve para oldugunu söylüyor. Napacagimi bilmiyorum cok köseye sikismis hissediyorum.