- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Oh ne güzel ne kadar kalabalık o kadar hayırlı olurKIZLAR 70 KİŞİYE YAKLAŞTIK MAŞALLAH..
BENCE HERKES HER GRUBA BILE RAHATLIKLA KATILABILIR SAYILARIN COK DÜŞECEĞİNİ SANMIYORUM
Ben burdayımHerkes toplansın ne yapacağımıza karar vererız arkadaslar..
Liste kapandıktan sonra herkes katılacağı grup veya grupları soyler ısımlerıyle beraber rahatlıkla not alırız..
Arzu edersınızkı bıraz kalabalık zaman alacaktır.. 1 gun daha bekleyelımm liste ıcın.. Sonra grubu oturturuz insallah
Aynen cnm bırz takip acısından zorlanmaktan korkuyorum ama grup grup ayırdıktn snra rahatlarız insallahOh ne güzel ne kadar kalabalık o kadar hayırlı olur
Canım sen merak etme listemiz oluşsun grupları oluşturalım herşey güzel olacakAynen cnm bırz takip acısından zorlanmaktan korkuyorum ama grup grup ayırdıktn snra rahatlarız insallah
İyi olur canım en azından her gurupta 20 yada 30 kişi olursa herkes ne yapacağını daha iyi bilir okur inşallahAynen cnm bırz takip acısından zorlanmaktan korkuyorum ama grup grup ayırdıktn snra rahatlarız insallah
Ekliyorum cnmBenide ekler misiniz
Yapabileceğim bir şey var mı canımEkliyorum cnm
Bende katılırım canımHerkes toplansın ne yapacağımıza karar vererız arkadaslar..
Liste kapandıktan sonra herkes katılacağı grup veya grupları soyler ısımlerıyle beraber rahatlıkla not alırız..
Arzu edersınızkı bıraz kalabalık zaman alacaktır.. 1 gun daha bekleyelımm liste ıcın.. Sonra grubu oturturuz insallah
Eğer gonullu olarak YONETICI olmak ıstersen senıde aramıza katabılırım grup rahat 80 kısı olacak belkı daha fazla.. 6 YONETICI ıle anca yonlendırılebılır dıe dusunuyorumYapabileceğim bir şey var mı canım
Canım annem içinde ekleme yapar mısınKADİR GECESI
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
@Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@Hannaz
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
M Morlale8
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
R rana20
@beratbedirhan
@mavikelebek34
@Umut_2019
@Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Nilay5454
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
@Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@Asaletanne
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
@mutlulukbenihicbirakma kardesi
@mutlulukbenihicbirakma annesi
@agustos72
R rana20 annesi
R rana20 kardesi
Burada hiç dua grubu yönetmedim canım bilemedim kiEğer gonullu olarak YONETICI olmak ıstersen senıde aramıza katabılırım grup rahat 80 kısı olacak belkı daha fazla.. 6 YONETICI ıle anca yonlendırılebılır dıe dusunuyorum
Yönetmek sorun dehil canim benim dua topiklerimde var çok ama benm sınav durumlsrim oluyor zaman zamsn o yüzden şuan yönetmeye vakit ayırmak zor gibi yoğun geçiyor yani ramazsn
Tamam cnm. Ekleyelımmı gruba cok fazla bırsey dusecegını sanmıyorum kısı bası sayı 70Yönetmek sorun dehil canim benim dua topiklerimde var çok ama benm sınav durumlsrim oluyor zaman zamsn o yüzden şuan yönetmeye vakit ayırmak gibi yoğun geçiyor yani ramazsn
Ekle canim inşallah allah büyük bakalımTamam cnm. Ekleyelımmı gruba cok fazla bırsey dusecegını sanmıyorum kısı bası sayı 70
Tamam canım Allah kolaylık versinYönetmek sorun dehil canim benim dua topiklerimde var çok ama benm sınav durumlsrim oluyor zaman zamsn o yüzden şuan yönetmeye vakit ayırmak zor gibi yoğun geçiyor yani ramazsn
Sağol canım grup yönetmek de birşey yok sende yaparsın tecrübe olurTamam canım Allah kolaylık versin