-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Yakut olann ben MeltemKIZLAR HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN NE OKURSANIZ OKUYUN HERKES BURDAKI KISILERE BAĞIŞLAYACAK 52 KISIYSEK TÜM 52 KISI ADINA YAPILACAK O GECE YAPILAN IBADETLER
HERKES ISMINI VERIRSE COK IYI OLUR LİSTENIN YANINA YAZAYIM BAĞIŞLAYACAĞIMIZ ZAMAN İSİMLE DAHA GUZEL OLUR
SALAVATI FATİH ıle salatı tüncinaya ne dersınız kızlar?Salavat Kübra cok uzun
Olabilir.SALAVATI FATİH ıle salatı tüncinaya ne dersınız kızlar?
Rana20 benim adet tarihim 5 Mayıs transfer olmuştum 1nde test günüm inşallah adet olmam olmasam kuran okurum ama olursam Esma okurum teşekkürler
Ben gülistan nick ruzgarruyaKIZLAR HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN NE OKURSANIZ OKUYUN HERKES BURDAKI KISILERE BAĞIŞLAYACAK 52 KISIYSEK TÜM 52 KISI ADINA YAPILACAK O GECE YAPILAN IBADETLER
HERKES ISMINI VERIRSE COK IYI OLUR LİSTENIN YANINA YAZAYIM BAĞIŞLAYACAĞIMIZ ZAMAN İSİMLE DAHA GUZEL OLUR
Canım "@" şu işaret var ya hanı o ısareti etiketlemek ıstedıgın kısının basına koyuyosunEtiket yapamıyorum ben denedim olmuyor söylerseniz yapabilirim belki bilmiyorum cunku
Baya dua zenginliğimiz olacak.. Katılmalısın mutlakaMorrmeneksee canım hangi duaya karar verirseniz bende katılmak isterim beni de ekler misin
Canım benide kuran grubuna yazKızlar bunlar benım gördüklerim.. Yazmadıgımız varsa belırtsın..
- @Tavuk_suyu_
Morrmeneksee - @Yorgunkus
- @Magnifiaque
- Y yakut1
- @Ssevincli
- @burcusami
- @Nayro
- @Arelarven
- @tiniminihaniim
- @tiniminihaniim kard.
- @zinciriye
- @Morm
- @28mn
- Moomfacedmom
- @Myhomes
- @namaste21
- @Ceren0134
- @Hannaz
- @namaste21 kızı
- @Ayzelin
- @CherryQueen
- @oziko_53
Mintimint - @Gelincik78
Asiltutku - @karamelli001
- @Pinkpotter
- @Ballikabak
- @Taze fasulye
- @Kzbnylmz
- @arkadasimes
- @Yazarhanim
- @Zeynep 0666
- R rana20
- @beratbedirhan
- @mavikelebek34
- @Umut_2019
Saliha40 - @Buluts34
- @humanbeings
- @Masalimsensin
- @in_cim
- @Zerre
- @Nilay5454
- @mutlulukbenihicbirakma
- @Aselhannn
- @Whiterose89
- @Mimariye
- @Mucizemm222
- @aysenurt3991
Ahh kalbimm heycanlandıOrtak karar verecegız
Kuranda 41 yasin 41 fetıh 41 vakıa kararlastırıldı
Salavatta da ben salavati kubra salavatı fatih dıye dusunuyorum cok fazıletlı ve buyuk salavatlar
TABİİKİ en basta 1000 er defa estağfurullah
Allahüekber la ilahe illallah mutlaka cekerız belkı daha fazla 100 kısı olursak 10. Bıntane bıle çekılır