- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Çok kalabalık ya belki bişey unuturum eksik yaparım kimsenin hakkına girmeyimSağol canım grup yönetmek de birşey yok sende yaparsın tecrübe olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kalabalık ya belki bişey unuturum eksik yaparım kimsenin hakkına girmeyimSağol canım grup yönetmek de birşey yok sende yaparsın tecrübe olur
Kızz dur korkutma bizi deÇok kalabalık ya belki bişey unuturum eksik yaparım kimsenin hakkına girmeyim
Tamam hadi gel özele bana anlat neler yapıcazKızz dur korkutma bizi de
Paylaştıkça azalır merak etme sayıÇok kalabalık ya belki bişey unuturum eksik yaparım kimsenin hakkına girmeyim
Bundan 1000 tane zıkır yazdım bıle kızlar cok guzelKadir duası :
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.) kızlar bu duayıda ekleyin peygamber efendimizin kadir gecesi ettiği duadanmis Rabbim kabul etsin inşallah başlangıçta estağfurullah birde bu duayla başlayalım inşallah dualarımıza
Cnm ne okuyacagaz anlamadim ben tam@SoLeiL12
@Life light
@Birbilsem1132
M Maviayyy
H M
@Birdemetumut kızlar gelin Kadir gecesi için toplanıyoruz dualarda buluşmak dileğiyle
İyi yapmışsın canım bende paylaşayim dedimBundan 1000 tane zıkır yazdım bıle kızlar cok guzel
Kişi başı mıBundan 1000 tane zıkır yazdım bıle kızlar cok guzel
Yok cnm bolusulecek sayı en en fazla kişi bası 100 oda en fazla.. Katılım cok nasıl bittıgını anlamıcaksınız bıle merk etmeyinKişi başı mı
Uygun canım kişi başi 100 defa anca düşer her salavatSALAVATLAR
1000 TANE SALAVATI FATIH
1000 TANE SALATI TÜNCİNA
1000 TANE IHLAS SURESI
1000 TANE KADIR SURESİ
ŞEKLINDE BELIRLEDIK BUNLAR TABIKI BÖLÜŞÜLECEK..
Estağfurullah la ilahe illallah eklemediniz mi canim onlarda iyi bir salavatSALAVATLAR
1000 TANE SALAVATI FATIH
1000 TANE SALATI TÜNCİNA
1000 TANE IHLAS SURESI
1000 TANE KADIR SURESİ
ŞEKLINDE BELIRLEDIK BUNLAR TABIKI BÖLÜŞÜLECEK..
Ekledık canım tesbıhatlar olmadan olmaz 2000 tane hepsınden olur kısı bası 30 bıle dusmuyor her bırındenEstağfurullah la ilahe illallah eklemediniz mi canim onlarda iyi bir salavat
TM canım elinize sağlıkEkledık canım tesbıhatlar olmadan olmaz 2000 tane hepsınden olur kısı bası 30 bıle dusmuyor her bırınden
Yok cnm daha bırz daha varCanmm dualar netlesmedi daha değil mi. Netlesince duaların okunuşuyla birlikte paylasırsınız değil mi. Ben sürekli giremiyorum. Bazen bildirim geliyo bazen gelmiyo. Kaçırmayalımda
Çok güzel canım çekeriz o geceyi gece yarılarına kadar duayla geçirelim inşallahŞu tesbıhatları herkes cekecek kızlar grup ayrımı olmadan yani
ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Elhamdulillah 2000
Her bırınden sanırsam 30 tane dusuyor.. Sımdılık bu sayımızla bıle.. Güzel dimi