- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Aynen kızlar az az dusecek ama toplamda baya bır zıkır salavat kuran okumus olacağız esma da cekecegız.. Her bırıne katılın bnce katıldıkca rakamlar duserÇok güzel canım çekeriz o geceyi gece yarılarına kadar duayla geçirelim inşallah
Ben adet olmazsam kuran okumaya da katılırım canım yoksa tesbih ve esmalara katılabilirimAynen kızlar az az dusecek ama toplamda baya bır zıkır salavat kuran okumus olacağız esma da cekecegız.. Her bırıne katılın bnce katıldıkca rakamlar duser
Aynen canım haklısın gözümüzde büyütmeyelim sayılarıAynen kızlar az az dusecek ama toplamda baya bır zıkır salavat kuran okumus olacağız esma da cekecegız.. Her bırıne katılın bnce katıldıkca rakamlar duser
Hıc farketmezBen adet olmazsam kuran okumaya da katılırım canım yoksa tesbih ve esmalara katılabilirim
Ben adetliyim temiz geçiririm inşallah o günü sende Esma çekersin canım rabbim kabul ederBen adet olmazsam kuran okumaya da katılırım canım yoksa tesbih ve esmalara katılabilirim
Rabbim kabul etsin dualarımızı Allah senden de razı olsun hayırlı işlere vesile oluyorsunHıc farketmezinsallah bende olmam da yasın fılan okurum.. Hepsınde olacam ben Allahın izniyle..
Sizdende cnm.. Katılım olmasa yapamam kıRabbim kabul etsin dualarımızı Allah senden de razı olsun hayırlı işlere vesile oluyorsun
Tam ara da kaldım canım oladabilirim olmayadabilirimBen adetliyim temiz geçiririm inşallah o günü sende Esma çekersin canım rabbim kabul eder
Bende olmak istiyorum da yasin süresini falan Türkçe okunuşunu okusam olurmu canımHıc farketmezinsallah bende olmam da yasın fılan okurum.. Hepsınde olacam ben Allahın izniyle..
Olmazsın inşallah canım olursanda üzülme rabbim kabul eder bizler senin adinada bağışlama yapacaz. O yüzden sen şunu okudun ben okuyamadım diye birşey yok rahat olTam ara da kaldım canım oladabilirim olmayadabilirimevet olursam esma okurum
Allah razı olsun canımOl
Olmazsın inşallah canım olursanda üzülme rabbim kabul eder bizler senin adinada bağışlama yapacaz. O yüzden sen şunu okudun ben okuyamadım diye birşey yok rahat ol
Allah razı olsun canım
Ekliyorum listeye cnmBen de esmalar için katılmak isterim
Canim Sübhanallah da olabilir ilave olarakŞu tesbıhatları herkes cekecek kızlar grup ayrımı olmadan yani
ALLAHUEKBER 2000
Estağfurullah 2000
La ilahe illallah 2000
Elhamdulillah 2000
Her bırınden sanırsam 30 tane dusuyor.. Sımdılık bu sayımızla bıle.. Güzel dimi
TabikiCanim Sübhanallah da olabilir ilave olarak
Beni de ekleyin canım ben varım her türlüCanım sen merak etme listemiz oluşsun grupları oluşturalım herşey güzel olacak
Teşekkür ederimEkliyorum listeye cnm