- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Morrmeneksee canım kuran grubu eğer yeni yazıdan okumayı kabul ediyorsa beni o gruba yazarmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Türkçe okunmaz galıba.. Bizler salavat cekelim benceMorrmeneksee canım kuran grubu eğer yeni yazıdan okumayı kabul ediyorsa beni o gruba yazarmısın
Cnm Türkçe okunmaz galıba.. Bizler salavat cekelim bence
Şuan bellı deıl kı o canım 1 gun oncesınden baslarız.. Baya kalabalığız hızlıca biter paylasımlarda az duser duser.. Ekleyım mı ben kesın olrakTamam canım annemle kardeşimide ekler misin
Peki nasıl olcak kadir gecesine kadar hergün mü okuncak?
Kardeşim kurandan okuyor ama tam kandil gününe adet olacağı zamana giriyor sayı belli olursa önceden okuyabilir
Ekliyorum cnmBende katılmak istiyorum inşallah bir aksilik olmazsa
Şuan bellı deıl kı o canım 1 gun oncesınden baslarız.. Baya kalabalığız hızlıca biter paylasımlarda az duser duser.. Ekleyım mı ben kesın olrak
Üçünüzüde ekledım cnm tamamdırTamam canım sen ekle ozaman adet olursa salavata katılır
Annemide eklermisin
Evet canm bencedeBence gruptaki 51 kısının nıyetıne dıe zikredilse bıle olabılır..
"Büşra Bülbül" ❤KIZLAR HANGİ GRUPTA OLURSANIZ OLUN NE OKURSANIZ OKUYUN HERKES BURDAKI KISILERE BAĞIŞLAYACAK 52 KISIYSEK TÜM 52 KISI ADINA YAPILACAK O GECE YAPILAN IBADETLER
HERKES ISMINI VERIRSE COK IYI OLUR LİSTENIN YANINA YAZAYIM BAĞIŞLAYACAĞIMIZ ZAMAN İSİMLE DAHA GUZEL OLUR
Ekliyorum cnmBende katılabilirmiyim