kadınsılık hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deride siyah rengi seviyorum ama altima siyah pantolon giymeyi sevmiyorum o yizden denemedim acikcasi. Çooook yillar önce deri gorunumlu tayt almiştim bir kaç defa giymiştim sadece.
Bi de benim tarzima deri cok gitmiyor galiba
Bendekiler eşofman gibi beli lastikli. Mango dan aldım. Paçalarını katlayıp da giyiliyor düz de. Valla çok rahatlar.

Bendekiler eşofman gibi beli lastikli. Mango dan aldım. Paçalarını katlayıp da giyiliyor düz de. Valla çok rahatlar.

Haa benim aklima direkt daracik deriler geldi. Aslinda dediklerin bana da uyarmiş. Denemek lazim benim tarz da spora kaciyor hala 20lerin başinda gibiyim kombin atiyorum sana şimdi

Bence o kişiye göre değişiyor ya . Mesela ben hoşlandığım , beğendiğim özelliklede sevdiğim birinin yanında çok kadınsı olurum , işve cilve tonla
Ama diğer türlü his olmayınca kalastan farkım yoktur

Lütfen kendini nimet görüp sizi istediği kalıba sokmaya çalışan o hödükten uzak durun.Az bile yapmışsiniz.Siz degisseniz bile 3 gün sonra sizi daha cilvelisiyle aldatir." Ben sana demiştim, daha cilveli işveli olsaydin" der sizi suçlar bu tip.

Bazen diyorum acaba bende mi cimriyim de bunları çekiyorum, parayı çok mu seviyorum diye.. Ama ben tam tersiyim elim çok açık asla cimri değilim. Ama dediğin gibi böyle para hırsı olan insanları çekiyorum..benim tam tersim olan insanları.. Bizde Bi tek babamın eli biraz sıkıdır, o etkili oluyor mu acaba

2 gün kısmı yanlış anlaşılmış. Biz son iki günü tamamen beraber geçirdik anlamında. Kendisi iki günlük değil bir aylık falan ama ha iki gün olmuş ha bir ay, çok da farketmez.

Yol ver gitsin.

Aklinda boyle bir hayali karakter varsa, gozu doymaz onun.

Adam rengini bastan belli etmis.
Gitsin isveli cilveli,sexy, şuh bir kadin bulsun
Senle işi neymiş o zaman!
Şapkadan tavşan çikmasini bekliyor..
Birak sen bu adamı bacım, ozguvenini yerle bir eder bu.
Hayalindekini değil , gonlune yakişani sevmeyi ogrensin önce o.

Hiç doğru bir yol değil bence.belli ki ikiniz de birbirinizden yeterince hoşlanmamışsınız.dediğin gibi gezme tozma arkadaşlığı iyi gelmiş, yeterince sevme ve hoşlanma kısımları görmezden gelinmiş.gezerken herkes birbirini idare edebilir ama iş ev oturmasına gelince işler değişiyor.hoş değil ya bu düşünce bırak bence

Asko kusko ol diyor işte neyden o sundur insanın huyu değişmiyor canm. Bende senin gibiyim aynı. Cilve işve sıfır. Ama ben buyum yapamıyorum yani buyuzden oluruna gitmeye gerek yok bunun orta yoluda bulunacak bişey değil.

Dediğinize katılıyorum. ben de arada çıkarım yapıyorum buradaki kişiler hakkında, bu arkadaş hakkında da yazım tarzından tam anlattığı gibi bir karakter olduğunu tahmin edebiliyordum
Yorum sahibi, farklı niyette demiyorum yanlış anlaşılmasın

Ona degismem zaman alir demissin de hic degisemezsin zaten .Bu icten gelen bi sey yaratilistan yani . Giyimle makyajla da cok alakali degil .Hal tavir etkili daha cok .Senin durumunda olan bi arkadasim vardi o cok takardi degismeye calisip komik durumlara duserdi. Ama o kendi rahatsizdi dedigim gibi. Boyle oldugun icin sikayet eden sen degilsin o oyle demis .Bosver hic dusunme bile kendin ol

Son düzenleme:
ona ben karar veririm, yorum için teşekkürler.

kızlar tüm yorumları okudum. bugün alışveriş merkezine gidip hem eksiklerimi aldım hem de farklı şeyler bakındım. üst anlamında kafamda feminen ve asil duracak parçalar vardı, bulamadım. internete bakıcam. makyaj malzemelerimi de yeniledim. yüzüme uygun bi tonda yeni bir ruj ve far paleti aldım. ünlü bir markanın sağlam bi maskarasını aldım. eyeliner kalemi aldım, onu nasıl çekicem nasıl becericem hiç bilmiyorum inanılmaz param gitti bu arada. topuklu bot, askılı dantelli siyah birkaç parça, beyaz güzel bir bluz, tatlı bi kolye aldım. kişisel bakım malzemelerim bitmişti onları yeniledim. pentide push up sütyen olmuş 350 lira, ben nerelere gideyim... iç çamaşırlarına para kalmadı, düşünün. neyse ki evde var. sonra evde saçları dalgalı yapıp biraz makyaj yaptım, her zamankinden bi tık fazla yaptım. yakışmadı desem yalan olur. daha özgüvenli hissettim mi? açıkçası bu konuda nötrüm ama aynada gördüğüm hatunu epey güzel buldum. ben cinsiyeti ile sorun yaşayan biri değilim. sadece fazla sade ve doğal konfor alanına girmişim, bunu farkettim. kadın denen varlık zaten erkekten daha farklı olarak çok daha rengi olan bir varlık. yanlış mıyım? ben de bakımlı, güzel, şık giyinmiş kadınlar görmekten hoşlanıyorum. bunu kendi üzerimde de denedim, eğreti durdu gibi gelmedi. çok daha fazla maskülen olsam zaten bu kadar deneme bile yapamazdım gibime geliyor. evdeki dolabı yeniden gözden geçirdim, kombinlenebilecek birkaç şey buldum yeni fikir olarak. bana yakışacağını düşündüğüm tarz, asil ve feminen olabilir. bu çizgide gitmeyi deneyebilirim bir süre.

Bence bu kişi size iyi gelecek.

Dolgusuz daha güzelmiş zaten kalınmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…