• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığımı hiç hissedemiyorum. Kendimi hiç değerli hissetmiyorum.

Senden yana cidden bir sorun görmedim ve hatta bence sen çok tatlı çok sevimli öok naif bir eşsin. Doğru kişi senin değerini fazlasıyla bilirdi bence. Ama bu... bu adamın ciddi sorunları var bence. Ya hiç sevmiyor seni (evlilik öncesi ne kadar tanıyordunuz birbirinizi?), ya başkasına hisleri var, ya kendisiyle kompleksi var.. ya da bende bilmiyorum. Daha çok gençsin böyle bir insanın tüm geleceğini mahvetmesine izin verme lütfen.. ailesi masraf yapıyor diye boşanamıyormuş.. yoksa yapacakmış hani... durma artık bu adamın yanında :KK43:
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için insan kendini değerli görmek o kadar çok istiyor ki.. sevildiğini hissetmek.. 1.5 yıl sevgililikten sonra 3 ay nişanlı kalıp evlendik. Başkasına hislerinin olduğunu düşünüyorum. Sosyal medyada sürekli farklı kadınlara bakıyor. Bakıyorum o kadınlardan neyim eksik diye, hepsi makyaj güzeli hepsi açık seçik giyimli kadınlar. Evde bunu yapıyorum ben de zaten.. Ama yine de onlara bakmaktan vazgeçmiyor. Ben yolda başka bi erkekle gözgöze gelince bile kendimi kötü hissediyorlarmış bunu yapması çok zoruma gidiyor..

Derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Kendime bile yediremiyorken derdimi anlatan cümleleri kurmaya çalışacağım. Yaklaşık 10 aydır evliyim. 8 aydır aynı evdeyiz nikahımız olalı 10 ay oldu. Ben 24 eşim ise 28 yaşında. Çok sorunlu bir evliliğimiz var. Kıskançlık krizleri, ilgisizlik, sorumsuzluk, bencillik.. İlgisizlik dediysem eşim bana güzel söz söylemiyor, sarılmıyor, öpmüyor değil. Bildiğiniz aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibiyiz. İşten eve gelince sabaha kadar telefonla oynar, bilgisayarda oyun oynar. Kendi işi zaten bazen hiç gitmez. Yemek yaparım her gün ama asla 1 kere eline sağlık demez. Hatta kavgalarımızda köpeğe versen yemez yaptığın yemekleri der. Haftanın 7 gününün sadece 2 günü iyiyizdir. O da benim çabamla zorla yanına gelirim kolunu atarım omzuma zorla sevdiririm kendimi. Sevdiğini hissetmesem de. Aramızda hiç bir güven kıracak bir sorun olmasa bile şu ana kadar hep beni onu aldatmakla suçladı. Üstelik telefonumun şifresini herşeyimi bilir. Defalarca boşanmak istedim. Çünkü ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Her kavgamız çok şiddetli geçti. Ama bana hep ailesinin çok masraf yaptığını, bu yüzden boşanmayacağını söyledi. Eski sevgilisinin numarasını telefonda gördüm ağladı zırladı affettim. Babam yok hiç görmedim vefat etmiş. Annem ise başkasıyla başka şehirde evli. Ablam var sadece evli. Bırakıp gidip uzun süre kalabileceğim bir yer yok yani. Şimdi asıl konuya geleyim. Yatak ilişkimiz yok denilecek kadar az. Yeni evli sayılırız ve ayda 2 kere anca ilişkimiz oluyor. O da benim zorumla. Bakımlıyım bütün gün evdeyim çalışmadığım için kendime çok zaman ayırıyorum kilom yok fiziğim iyi ama neden ??? Neden geceleri kendini tuvalete kilitleyip orada iğrenç bir şekilde görüyor işini. Neden bir sağlık sorunu olmamasına rağmen benimle ilişki yaşamıyor ? Güzel giyinip süslendiğimde bile zorla oluyor resmen yalvar yakar gibi. En son 20 gün önce birlikte olduk. Artık içimden hiç birşey gelmiyor ben çabalamak istemiyorum kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum. Evim tertemiz her akşam yemeğimi yaparım bir kere eline sağlık demedi bana kendimi hiç değerli hissettirmedi. Hasta oldum yataklara düştüm hastaneye götüreyim demedi hep bişeyin yok senin dedi. Ne yapayım kızlar lütfen yardım edin bana kimseye anlatamıyorum derdimi
Ayrıca bir sorun daha var tabiki. Kendine asla bakmıyor. Abartısız söylüyorum yaz aylarında 15 günde 1 duş alıyor. Benim zorumla. Çamaşırlarını temizleyip koyuyorum öyle değiştiriyor zorla..

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için insan kendini değerli görmek o kadar çok istiyor ki.. sevildiğini hissetmek.. 1.5 yıl sevgililikten sonra 3 ay nişanlı kalıp evlendik. Başkasına hislerinin olduğunu düşünüyorum. Sosyal medyada sürekli farklı kadınlara bakıyor. Bakıyorum o kadınlardan neyim eksik diye, hepsi makyaj güzeli hepsi açık seçik giyimli kadınlar. Evde bunu yapıyorum ben de zaten.. Ama yine de onlara bakmaktan vazgeçmiyor. Ben yolda başka bi erkekle gözgöze gelince bile kendimi kötü hissediyorlarmış bunu yapması çok zoruma gidiyor..
Ah be kuzum... bu yaptıklarına aslında değerini bilen birini hakettin. Bu adam psikolojini bozacak kendinde kusur arayacaksın. Sende Yok bi kusur, lütfen hayatını bu adam yüzünden mahvetme :(

Öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sürekli kadınlara bakıyor sosyal medyadan. Sürekli o videoları izliyor ve videolarda da değişik fanteziler var ayıptır söylemesi. Grup falan gibi.. Utanç verici ..

Ileride bu igrenclikler için seni de zorlayabilir. Burada biri böyle bi konudan bahsetmişti. Ailenle konuşup destek alabilirsin belki. Yanlarında kalamasan da iş bulurlar, yakınlarında oturursun. Bi yandan da çalışıp, kendi kendine yetersin. Şükür ki evladın yok..

Ayrıca bir sorun daha var tabiki. Kendine asla bakmıyor. Abartısız söylüyorum yaz aylarında 15 günde 1 duş alıyor. Benim zorumla. Çamaşırlarını temizleyip koyuyorum öyle değiştiriyor zorla..
EE tembel bu adam. Tuvalette işini görüp abdest almıyor mu? Müslüman mı bilmiyorum gerçi

Şaka mı yapıyorsun???? Bide sen başkalarına bakmaya çekiniyorsun ama onun gözü başkalarında??? Ya kuzum lütfen bak lğtfen kendi hayatına bakar mısın???? Senin değerini o biçmiyor !!!!! Sensin değerini karakteriyle ortaya koyan, bunun karşılığını veremeyen asıl değer haketmiyor ....

Derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum. Kendime bile yediremiyorken derdimi anlatan cümleleri kurmaya çalışacağım. Yaklaşık 10 aydır evliyim. 8 aydır aynı evdeyiz nikahımız olalı 10 ay oldu. Ben 24 eşim ise 28 yaşında. Çok sorunlu bir evliliğimiz var. Kıskançlık krizleri, ilgisizlik, sorumsuzluk, bencillik.. İlgisizlik dediysem eşim bana güzel söz söylemiyor, sarılmıyor, öpmüyor değil. Bildiğiniz aynı evde yaşayan ev arkadaşı gibiyiz. İşten eve gelince sabaha kadar telefonla oynar, bilgisayarda oyun oynar. Kendi işi zaten bazen hiç gitmez. Yemek yaparım her gün ama asla 1 kere eline sağlık demez. Hatta kavgalarımızda köpeğe versen yemez yaptığın yemekleri der. Haftanın 7 gününün sadece 2 günü iyiyizdir. O da benim çabamla zorla yanına gelirim kolunu atarım omzuma zorla sevdiririm kendimi. Sevdiğini hissetmesem de. Aramızda hiç bir güven kıracak bir sorun olmasa bile şu ana kadar hep beni onu aldatmakla suçladı. Üstelik telefonumun şifresini herşeyimi bilir. Defalarca boşanmak istedim. Çünkü ağıza alınmayacak şeyler söyledi. Her kavgamız çok şiddetli geçti. Ama bana hep ailesinin çok masraf yaptığını, bu yüzden boşanmayacağını söyledi. Eski sevgilisinin numarasını telefonda gördüm ağladı zırladı affettim. Babam yok hiç görmedim vefat etmiş. Annem ise başkasıyla başka şehirde evli. Ablam var sadece evli. Bırakıp gidip uzun süre kalabileceğim bir yer yok yani. Şimdi asıl konuya geleyim. Yatak ilişkimiz yok denilecek kadar az. Yeni evli sayılırız ve ayda 2 kere anca ilişkimiz oluyor. O da benim zorumla. Bakımlıyım bütün gün evdeyim çalışmadığım için kendime çok zaman ayırıyorum kilom yok fiziğim iyi ama neden ??? Neden geceleri kendini tuvalete kilitleyip orada iğrenç bir şekilde görüyor işini. Neden bir sağlık sorunu olmamasına rağmen benimle ilişki yaşamıyor ? Güzel giyinip süslendiğimde bile zorla oluyor resmen yalvar yakar gibi. En son 20 gün önce birlikte olduk. Artık içimden hiç birşey gelmiyor ben çabalamak istemiyorum kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum. Evim tertemiz her akşam yemeğimi yaparım bir kere eline sağlık demedi bana kendimi hiç değerli hissettirmedi. Hasta oldum yataklara düştüm hastaneye götüreyim demedi hep bişeyin yok senin dedi. Ne yapayım kızlar lütfen yardım edin bana kimseye anlatamıyorum derdimi
Sevgi yok gibi çıkardigim.

Annemle yaşıyordum. Ben evlendikten sonra annem de evlendi..
Yazıklarınıza üzüldüm gerçekten. Bir evin içinde iki yabancı olmak böyle evli görünüp birbirine uzak olmak çok kötü, çok zor eminim. Sizin zorlamalarınızla yürüyecek bir ilişki göremiyorum duran bir arabayı itmekten sizde yorulacaksınız, kaldıki masraf yapıldı diye boşanmak istemiyor düşünceye bak ! Ee herkes masraf yapıyor milyarlar ödüyor insanlar borca girip evleniyor madem borç yapıp evliliği sırtlanmış neden sizinle ilgisi alâkası sıfır ? Hiç evlenmeseydi de masraf bari olmamış olurdu o mantıkla bakarsak. Çocuk flan yapmayın daha da kötü olur şu durumda. Psikolojiniz temelli alt üst olur. Allah yardımcınız olsun imşallah güzel bi çıkış kapısı bulabilirsiniz. Madem üni okuyorsunuz devam edin. Kendinizi kurtarın. Şuan için yanaşmıyosa da elbet bir gün onaylar anlaşmalı boşanmayı. Ortada bir evlilik yok o yüzden böyle rahat konusuyorum.

Boşanamam masraf yaptık lafı bahane olabilir.bosanmak istemez bence sen oyle deyince seni yaralamak için kavgada söylenen bir soz gibi geldi.acaba ciddi ciddi konuşsan belki korkup biraz kendine çeki düzen verir mi .son bir şans ver bence yok olmuyorsa düşün artık boşanmayı.tabi çocuk yapma bu arada

Üzüldüm :( Evliliginde yapayalnız gibisin. Burda benzer konular çok açılıyor. Bu erkeklerin topluca psikoloğa filan gitmesi lazım herhalde. Cinsellik konusunda neden bilmiyorum çoğu erkek öyle sanki. Bizim de eşimle öyledir hadi demesem hiç üstüme varmaz. 40 yılda bir kendi ister. Ama biz iyi anlaşıyoruz evde disarda herşeyi birlikte yaparız sarılır öper iltifat eder yaptığım şeyleri över kıymet bilir çok şükür. Bunlar cinsellikten daha önemli bence. Sen ilk önce aranızdaki iletişimsizligi cozmelisin. Evde birlikteyken telefonu bi kaldirsin. Beraber film izleyin müzik dinleyin. Onun sevdiği bir konuyu aç sohbet etmeye çabala. Onun sevdiği yerlere gidin. Sana ısınsın. Sanki tam alışamamis. Arkadaşınız çiftler yok mu? Onları çağır siz gidin. Ortamınız havanız bi değişsin eğlenmeye çalışın beraber.

Odun diyeceğim ama ağaçları da çok severim. Ne saman gibi, tatsız tuzsuz, renksiz insanlar yahu bunlar. Evlat olsa sevilmeyecek tipten. Sorsan da "erkek adam" böyle olur derler, yesinler. Ne ince düşünce, ne şefkat, ne merhamet, ne espritüellik, ne entelektüellik, ne arkadaşlık ne de cinsel hayat. Bunun yerine af edersiniz ama evcil hayvan almış olsaydınız bu sorunları yaşamazdınız bence. En azından değer kıymet bilirdi, sevgi gösterirdi. Koca diye yanında tutulacak bir tip değil bunlar. Ay ne sinirlendim ya.:duduk:

Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Çekişmeli için avukata para verecek durumum maalesef yok. Ve çok zorluk çıkarır
Çift terapisine filan gidip masrafları çoğaltma. Senin eşinden ne köy olur ne de kasaba; kaba saygısız duygusuz ruh hastası denecek kadar empatisiz bir adam ee aranızda Tutku da yok niye bu evliliği kurtarmaya çalışacaksın ki. Çekişmeli boşanmaya ayıracak paran yoksa ya adamı evden at ya da kendin taşın yeni bir hayat kur fiili olarak ayrıl bu adamdan. Bir müddet kağıt üstünde evli kalıver ama bununla aynı evde kalıp kendine eziyet etme. Sonra ya maddi durumu çözersin ya da uzun süreli ayrılığı kanıtlayıp o istemese de boşanırsın

Yorumları okumadım belki aklına gelen olmuştur. Eşin belki kadınlardan hoşlanmıyordur. Belki erkek resimlerine falan bakıyordur kendini tatmin için. Boşanmıyordur çünkü paravan lazım. Öyle veya böyle es kaza hamile kalmadan kaç o evlilikten, hayır gelmez.

Back