- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.901
öbürsü ay 8-9 kitapla bitirmişken önceki ay sadece 1 kitap okumuştum yoğundum biraz ama bu ay ve ileriki aylar gayet boşum =)
şimdiden 1.kitabımı bitirdim
orhan kemal-sokaklardan bir kız
cemre25 : 1
sona doğru hafif sıksa da güzel bir romandı
Kızlar resmen özlemişim okumayı yahu
Okumaya bir süre ara verince, resmen açıkılıyor. İnsanın beyni, yüreği gurulduyor.
Açlığını bastıracak bol, keyifli okumalar dilerim canım.
HoşgeldinnnnNe okumayı düşünüyorsun bakalım
Kızlar buarada bitirdiğimiz kitapları hemen mi ay sonunda mı haber veriyoruz.Ben P.ç Güveysinden Hallice'yi bitireli 2 gün oluyor çünkü.:44::44:
Hemen paylaşabilirsin canım, mesajının sonuna da üye adını ve kaç kitap okuduğunu belirtirsin, zaten PrensesPeri hemen hemen hergün listeyi yeniliyor, kaç kitap okuduğun da orada gözüküyor...
Merhabaa :80:
Nihayet listeye beni de ekleyebilirsiniz.
Ahmet Ümit-İstanbul Hatırası'na başladım bugün
Selamlar... Prensesperi'cim her ay harika hediyeler buluyorsunDiğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlarımız hoşgeldiler. İnşallah kitaplı bol okumalı günler geçirirler.
Kızlarrrrrrrrr ben de geldim aranıza hoşgeldim deli gibi okuyasım var.
Bu yeni ayda hepinize bol okumalı günler diliyorum,Ben de yeni kitabıma başladım bugün...ŞAH VE SULTAN...Biraz ağır gidiyor bakalım ilerleyince nasıl olacak,aranızda okuyan var mı,düşüncelerinizi
paylaşırsanız sevinirim.:79:
Anlıyorum tatlım. Dönem sonları, eğitimciler ve öğrenciler için çok yorucu oluyor.
Kızım da 10 gündür, gecede 2 saat uyku ile finallere hazırlanıyor. Bu gece son finali
için hazırlanırken, tükenmiş enerjisiyle gösterdiği gayret içler acısıydı.
Yeteri kadar yoğunlaşamadığı için çok umutsuzdu. Allah yardımcınız olsun.
En kısa zamanda kitaplarınızla kucaklaşarak kendinizi ödüllendireceksiniz İnşaallah.
Hürrem serisi,Nefes nefese,Lüsyen,İz
kızım :44: final :44: ben seni kendimle yaşıt düşünmüştüm hepkızının Allah yardımcısı olsun.başarılar
hoşbuldum canım :81:duygucugum hoşgeldin aramızasınavları atlattık artık sıra kitaplarda
kızlar ben uçurtma avcısını dün bitirdim serenad yarım kalmıştı onu devam edicem bugünden itibaren.
ilkalp:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?