- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.941
bende sendenim canım buraya yazamıyorum ama mutlaka kk yı açtığımda takip ettiğim bir topik
Geçenlerde abim bir sürü kitap hediye etti banadaha doğrusu elden çıkarmak istediklerinden seçtim bir okula vericem dedi önce ben eledim kitapları ve okumayı istedşiğim 6-7 kitap çıktı çok mutlu oldum yaa kitaplığıma yerleştirirken evimde bir yandanda düşünüyorum dvd leri boşalttım yer kalmadı kitaplara diye şimdi yine doldu kitaplık büyük bir dolap lazım banaaaaa
bende taksimdeki sahaflardan ikinci el kitap alıyorum yoksa dediğiniz gibi para yetiştiremem başka türlü
O koocaaaa hana girince bile mutlu oluyorum yüzüm gülüyor kitaaapppp kokusuuuuuu
Okumayı çok seviyorum okuduğum kitapla çok fazla bütünleşiyorum
Kitap bitiyor diye ağladığım çok oluyor
Kahramanları gerçek hayattan biri gibi çoğu zaman
Film seyreder gibi bir kitabı hayal edip okumak
Okumadan yaşayabilir miyim aslaaaaaaaaa:84::84::84:
Kitap okumayı ve okuyanları çok seviyoooooooorrrruuummmmm
bu kadar kitap aşığı olduğun için bizde seni seviyoruuuuzz :81:
ne güzel yalnız değilmişim yahu, gidip üstüme başıma bişey alsam bu kadar mutlu olmuyorum
yalnızca kitap değil, ayraç filan bile alsam deli gibi mutlu oluyorum
zaten iyi bir ayraç koleksiyonum var kitaplarım ve ayraçlarım olmadan aslaaaa :82:
kızlar benı de eklermısınız?
elimde 2 tane kıtap var bende bu sayede onları bıtırırım
bazen psikolojik rahatsızlıklar bölümüne mi yoksa buraya mı açsam diye kararsızlık yaşadığım bir problemim var :18:
ya ben zaten kitap delisiydim iyice deli oldum
böyle bağımlılık şeklinde
her gün kitapçıya gidip 5 kitap alsam gözümün kenarı bile doymaz
yakında soygun yapacağım o olacak
var mı bunun bir ilacı ? tedavisi ? psikoloğu falan ? :90:
başka yaşayan var mı bunu ?
bu kadar kitap aşığı olduğun için bizde seni seviyoruuuuzz :81:
ne güzel yalnız değilmişim yahu, gidip üstüme başıma bişey alsam bu kadar mutlu olmuyorum
yalnızca kitap değil, ayraç filan bile alsam deli gibi mutlu oluyorum
zaten iyi bir ayraç koleksiyonum var kitaplarım ve ayraçlarım olmadan aslaaaa :82:
oyy çok güzel olmuş tatlım ya harika bişey vallaaynen işte!
kıyafet alınca içime sinmiyo dün ayakkabı aldım mesela of orası sıktı burası öyle topuğu yüksek vs vs vs ama kitapta öyle mi ya hu misler gibi kokuyoo okurken bi yandan elimden bırakamıyorum bi yandan kaç sayfa kaldı diye içimden sayıyorum bi yandan bitecek diye korkuyorum
kitap ayracı kendim de yapıyorum ben mesela şunu bastırmıştım çok seviyorum herkese de hediye ediyorum bunu
Eki Görüntüle 208129 Eki Görüntüle 208128
bende öyle deli gibi koca koli geliyorya birde öyle güzel paket yapıyorlar ki kitapların tek harfine zarar gelmeyecek şekilde
Kitap severlerin duyguları, tutkuları ne kadar da benzeşiyor.
Aramıza katılmayı düşünmez misin canımcım.
Kendi adıma çok mutlu olurum.
Kitap yurdu siparişlerimi heyecanla ve sabırsızlıkla beklerken, koliyi açar açmaz
etrafa saçılacak ayraçları da hayal ederim. O koliyle buluşmanın tadı bambaşka.
Kitaplarınla keyifli, huzurlu zamanlar dilerim Duygucum.
Günaydın kızlaaarBen işe başladım ya maalesef haftada bir kitaba talip ilerleyeceğim artık :26:
ben iyice boşladım kitap okumayı...
ama bu ay bi çırpıda okuduğum e-kitap var
göz aydınlığı çocuklar için anne babalara tavsiyeler kitabın adı
çocuklarım için çok faydalı bilgiler öğrendim ve şükretmeyi, dua etmeyi bir kez daha hatırladım...
maibeyaz=1
aynen işte!
kıyafet alınca içime sinmiyo dün ayakkabı aldım mesela of orası sıktı burası öyle topuğu yüksek vs vs vs ama kitapta öyle mi ya hu misler gibi kokuyoo okurken bi yandan elimden bırakamıyorum bi yandan kaç sayfa kaldı diye içimden sayıyorum bi yandan bitecek diye korkuyorum
kitap ayracı kendim de yapıyorum ben mesela şunu bastırmıştım çok seviyorum herkese de hediye ediyorum bunu
Eki Görüntüle 208129 Eki Görüntüle 208128
listeyi toparlarken tweetypınarın hala gelmemiş oldugunu gördüm.nerelerdeki :44: umarım iyidir bir sorunu yoktur
ayracı nasıl kendin hyapıp tasarlayıp bastırıyorsun?çok ilgimi çekti.bana böyle bir hediye gelse bayılırdım.kitap ayraçlarına benimde ilgim var
bu süper olmus harikaellerine yüreğine sağlık
bende nihayet yalnız kadınlar sokagını bitirdim.hatırladıgım kadar harikaymış.çok begendim.güzel bir kadın hikayesi..bizden birini anlatıyor..
sevgilim grafik tasarımcısı olduğu için ben anlatıyorum o çiziyo sonra bastırıp pvc kaplatıyorum
kelebeklerden yaptım yapraklardan yaptım
kendi ebrularımdan kesip yaptım
deri kumaşları hasır örgü yapıp yaptım
yeni şeyler aklıma geldikçe yapıyorum çünkü ben kitap sever olarak bayılıyorum değişik ayraçlarım olmasına hediye geldiğinde daha bi mutlu oluyorum
çizimleri isterseniz burda paylaşırım beğenenler olursa kullanırlar pvc kaplatıp
ama bilgisayarıma format atıldı gitti çizimler yenilerini çizdikçe artık
topic de ki durumu yeni anladım beni de aranıza alır mısınız????
hazirandan itibaren ya da temmuzdan itibaren listeye dahil olurum seve seve sizde kabul ederseniz tabi
paylaşırsan çok sevinirim canım.çok hoşuma gitti.fikir süpermiş.daha önce hiç aklıma gelmemişti
aramıza hoşgeldinseve seve kabul ederiz senizde aramıza
^^jodi picoult----kız kardeşim için^^ muhteşem bi kitaptı bu yazarla tanışmam cam çocuk adlı romanıyla olmuştu bu kitabıda beni pişman etmedi...kızlar kesinlikle okuyun çok etkileyici.
ozzy06:2
sevgilim grafik tasarımcısı olduğu için ben anlatıyorum o çiziyo sonra bastırıp pvc kaplatıyorum
kelebeklerden yaptım yapraklardan yaptım
kendi ebrularımdan kesip yaptım
deri kumaşları hasır örgü yapıp yaptım
yeni şeyler aklıma geldikçe yapıyorum çünkü ben kitap sever olarak bayılıyorum değişik ayraçlarım olmasına hediye geldiğinde daha bi mutlu oluyorum
çizimleri isterseniz burda paylaşırım beğenenler olursa kullanırlar pvc kaplatıp
ama bilgisayarıma format atıldı gitti çizimler yenilerini çizdikçe artık
topic de ki durumu yeni anladım beni de aranıza alır mısınız????
hazirandan itibaren ya da temmuzdan itibaren listeye dahil olurum seve seve sizde kabul ederseniz tabi
pvc ile nerde kaplatabilirim acaba ?
tabi paylaşırım ilk çizdiğinden itibaren önümüzdeki iki hafta sınavlarımız var bitsin başlar yine çizmeye garibim
aylık okuduğum kitapları kritik şeklinde burada mı paylaşayım ben şimdi yoksa sadece kitap isimlerini yazıp geçeyim mi aylık?
Kitap severlerin duyguları, tutkuları ne kadar da benzeşiyor.
Aramıza katılmayı düşünmez misin canımcım.
Kendi adıma çok mutlu olurum.
Kitap yurdu siparişlerimi heyecanla ve sabırsızlıkla beklerken, koliyi açar açmaz
etrafa saçılacak ayraçları da hayal ederim. O koliyle buluşmanın tadı bambaşka.
Kitaplarınla keyifli, huzurlu zamanlar dilerim Duygucum.
en kısa zamanda aranıza katılmak isterim canım
çok sevinirim canım şimdiden teşekkürler
aylık okudugun kitapların isimlerini yazıyorsun eğer istersen o kitapla ilgili ne düşündüğünü içerini yazıyorsun.yani ne şekilde ne kadar yazmak istersen o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?