Kadınların Kitap Mekanı

Kitap severlerin duyguları, tutkuları ne kadar da benzeşiyor.
Aramıza katılmayı düşünmez misin canımcım.
Kendi adıma çok mutlu olurum.

Kitap yurdu siparişlerimi heyecanla ve sabırsızlıkla beklerken, koliyi açar açmaz
etrafa saçılacak ayraçları da hayal ederim. O koliyle buluşmanın tadı bambaşka.
Kitaplarınla keyifli, huzurlu zamanlar dilerim Duygucum.

kızlar benı de eklermısınız?

elimde 2 tane kıtap var bende bu sayede onları bıtırırım

tabiki ekleriz canım.aramıza hoşgeldin keyifli okumalar

bende yaşıyorum aynı şeyi

aynen işte!
kıyafet alınca içime sinmiyo dün ayakkabı aldım mesela of orası sıktı burası öyle topuğu yüksek vs vs vs ama kitapta öyle mi ya hu misler gibi kokuyoo okurken bi yandan elimden bırakamıyorum bi yandan kaç sayfa kaldı diye içimden sayıyorum bi yandan bitecek diye korkuyorum
kitap ayracı kendim de yapıyorum ben mesela şunu bastırmıştım çok seviyorum herkese de hediye ediyorum bunu

oyy çok güzel olmuş tatlım ya harika bişey valla
bende kendim tasarlıyorum, bastırıyorum, üzerine PVC bile kaplatıyorum sapasağlam oluyor
bende öyle deli gibi koca koli geliyorya birde öyle güzel paket yapıyorlar ki kitapların tek harfine zarar gelmeyecek şekilde
içinden bir dünya ayraç çıkıyor deli gibi seviniyor insan :)))
ah birde daha çok okumaya vakit kalsa ne güzel olur aah ah

1 Haziran - 30 Haziran 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. cemre25 ...... - ......2....
  2. kulitta ...... - .....2.....
  3. JessicaRabbit ...... - ....1......
  4. ilkalp ...... - ....1......
  5. ozzy06 ...... - ....1.....
  6. PrensesPeri ..... - .......1....
  7. maibeyaz ..........1.........
  8. tweetypinar .................
  9. samanyolu ..............
  10. H_İ_S ..............
  11. dmt_ ...... - ..........
  12. emk87 ........... -.............
  13. melikeeee ...... - ..........
  14. shewall ...... - .........
  15. masal26 ..............
  16. gnltpl ..............
  17. Revolucion ...... - .........
  18. neyneyse ....................
  19. gamzelim ..... - ...............
  20. guvastanema ...... - ........
  21. sunsea .............
  22. neenone ..............
  23. smeagol ...............
  24. pinaranip ...... - ..........
  25. Sarissa ...........
  26. DyGLu ...... - ........
  27. simorgh ...... - ..........
  28. cemreeylul ..............
  29. gnydn64 .....................
  30. Maip - ...................
  31. hypatia ..............
  32. berceste ...... - ..........
  33. deren1907 ...............
  34. Sumak .........................
  35. Punchshe .......... - ...............
  36. milena_ ...... - ..........
  37. pembelii ...... - ........
  38. hande80 ..........- ...............
  39. hamiye ...... - ..........
  40. beren660 ...... - ..........
  41. arzuunler ...... - ..........
  42. Bella_n ...... - ..........
  43. Duygu.C ...... - ..........
  44. Bella_n ...... - ..........
  45. rainforest ...... - ..........
  46. sudem34 ...... - ..........

Günaydın kızlaaar Ben işe başladım ya maalesef haftada bir kitaba talip ilerleyeceğim artık :26:

yeni işin hayırlı olsun canım işle birlikte sorumluluklar artıyor ama kitap bir nefes aldırıyor insana dinlendiriyor

kaç zamandır gelmiyordun.sevindim seni görünce daha sık bekleriz

ayracı nasıl kendin hyapıp tasarlayıp bastırıyorsun?çok ilgimi çekti.bana böyle bir hediye gelse bayılırdım.kitap ayraçlarına benimde ilgim var

bu süper olmus harika ellerine yüreğine sağlık

bende nihayet yalnız kadınlar sokagını bitirdim.hatırladıgım kadar harikaymış.çok begendim.güzel bir kadın hikayesi..bizden birini anlatıyor..

Son düzenleme:
listeyi toparlarken tweetypınarın hala gelmemiş oldugunu gördüm.nerelerdeki :44: umarım iyidir bir sorunu yoktur

Geldim geldim :) İyiyim canım saol Yyoğundum yazamadım. Umarım sizlerde iyisinizdir yeni arkadaşlarım katılmış hoşgeldiniz...

Tracy Anne Warren: Kollarımdaki Yabancı...İkiz kız kardeşinin yerine geçerek onun mustakbel eşiyle evlenen, ve bu kız kardeşi gibi davranan Violet... Güzel bir kitaptı ben çok begenerek okudum.

Victoria Alexander: Kaderimde Sen Varsın... Sonunu bile bile kitabının devam serisiydi. Ve ilk kitaptan daha güzeldi...

Üstün Dökmen : Yaşama Yerleşmek...
Üstün Dökmen : Deriden Kültüre...

tweetypinar: 4

sevgilim grafik tasarımcısı olduğu için ben anlatıyorum o çiziyo sonra bastırıp pvc kaplatıyorum
kelebeklerden yaptım yapraklardan yaptım
kendi ebrularımdan kesip yaptım
deri kumaşları hasır örgü yapıp yaptım
yeni şeyler aklıma geldikçe yapıyorum çünkü ben kitap sever olarak bayılıyorum değişik ayraçlarım olmasına hediye geldiğinde daha bi mutlu oluyorum
çizimleri isterseniz burda paylaşırım beğenenler olursa kullanırlar pvc kaplatıp
ama bilgisayarıma format atıldı gitti çizimler yenilerini çizdikçe artık
topic de ki durumu yeni anladım beni de aranıza alır mısınız????
hazirandan itibaren ya da temmuzdan itibaren listeye dahil olurum seve seve sizde kabul ederseniz tabi

Son düzenleme:

paylaşırsan çok sevinirim canım.çok hoşuma gitti.fikir süpermiş.daha önce hiç aklıma gelmemişti

aramıza hoşgeldin seve seve kabul ederiz senizde aramıza

paylaşırsan çok sevinirim canım.çok hoşuma gitti.fikir süpermiş.daha önce hiç aklıma gelmemişti

aramıza hoşgeldin seve seve kabul ederiz senizde aramıza

tabi paylaşırım ilk çizdiğinden itibaren önümüzdeki iki hafta sınavlarımız var bitsin başlar yine çizmeye garibim

aylık okuduğum kitapları kritik şeklinde burada mı paylaşayım ben şimdi yoksa sadece kitap isimlerini yazıp geçeyim mi aylık?

^^jodi picoult----kız kardeşim için^^ muhteşem bi kitaptı bu yazarla tanışmam cam çocuk adlı romanıyla olmuştu bu kitabıda beni pişman etmedi...kızlar kesinlikle okuyun çok etkileyici.

ozzy06:2

^^jodi picoult----kız kardeşim için^^ muhteşem bi kitaptı bu yazarla tanışmam cam çocuk adlı romanıyla olmuştu bu kitabıda beni pişman etmedi...kızlar kesinlikle okuyun çok etkileyici.

ozzy06:2

Jodi picoult----kız kardeşim için Tavsiye ettiğim kitaplardan biridir.
Cam çocuk ve Yapbozu aldım, sırada bekliyorlar.
Sanırım bu yazarın tüm kitapları okunmalı.

pvc ile nerde kaplatabilirim acaba ?

çok sevinirim canım şimdiden teşekkürler

aylık okudugun kitapların isimlerini yazıyorsun eğer istersen o kitapla ilgili ne düşündüğünü içerini yazıyorsun.yani ne şekilde ne kadar yazmak istersen o şekilde

en kısa zamanda aranıza katılmak isterim canım

Selamlar herkese
Artık kitap seçimlerim değişti işim nedeniyle:)) Bol bol çocuklarla ilgili kitaplar okuyorum. Şimdilik okuduklarımı yazayım.

İşlevsel Değerlendirme-Davranış Sorunlarıyla Başa Çıkma ve Uygun Davranışlar Kazandırma Süreci
Otizm
Erken Çocukluk Döneminde Gelişim 1-2
Anne-Baba-Çocuk İletişimi
Engellilere Yönelik Tutumların Değiştirilmesi
Alt Islatma Sorunu Olan Çocuklar
Okulda Akran İstismarı
Sevgi Dili Konuşan Çocuklar- Down Sendromu, Otizm ve Kekemelikte Dil Gelişimi ve Bozuklukları İçin Rehber Kitap

neenone:9

tamam bu hafta sınavlarımı atlatayım başlarım yazmaya ve paylaşmaya inşallah
en son portobello cadısı nı okuyodum ama serviste unuttum hala da alamadım yoksunluk krizine girdim resmen
aah ahh bi kavuşsam kitabıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…