Kadınların Kitap Mekanı

'kadınların kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu kitap Sayısı

bu listeye benide ekleyebilir misiniz bir kitap kurdu olarak :81::81:

ohh afiyet olsun canım bende bu kitaba bayıldım

'kadınların kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu kitap Sayısı

bu listeye benide ekleyebilir misiniz bir kitap kurdu olarak :81::81:

aramıza hoşgeldiniz sizleride seve seve listemize ekliyorum.keyifli okumalar dilerim

dereceye giren arkadaşları kutluyorum...bu ay okuyamadım ama hazirandan çok umutluyum bi gaz başladım bile

bende 1 kitapta kaldım.2. kitabımın sonu geldi nerdeyse ama bu aya yetişmedi sanada keyifli okumalar dilerim canım

Günaydın kitap severleeerrr Bende bugün J.P.Sartre " Ruhun Ölümü " ne başlıyorum.Hepinize keyifli okumalar dilerim.
Hı birde bitirdiğim kitap Samihazinses " Piç Güveysinden Hallice " 2011 genç neslinin erkeğini hiçbir kitapta bulamayacağınız bir çıplaklıkta, erkek bir yazarın erkekleri anlatırken hiç olamayacağı kadar cesur olduğu bir gerçeklikle (kimliği gizli çünkü yazarın) anlatmış. Erkekleri tanımak için harika bir kitap.

Selamlar... Prensesperi'cim her ay harika hediyeler buluyorsun Diğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlarımız hoşgeldiler. İnşallah kitaplı bol okumalı günler geçirirler.

Bu yeni ayda hepinize bol okumalı günler diliyorum,Ben de yeni kitabıma başladım bugün...ŞAH VE SULTAN...Biraz ağır gidiyor bakalım ilerleyince nasıl olacak,aranızda okuyan var mı,düşüncelerinizi
paylaşırsanız sevinirim.:79:

Dereceye giren kitap kurtlarımı tebrik ediyorum, elinizden kitap düşmesin inşallah...

Diğer kitap kurtçuklarımı tebrik ediyorum, derece görecekleri günlerin gelmesini temenni ediyorum... Hepiniz harikasınız....

Merhaba canım, hoş geldin. Çok teşekkür ederim.
Henüz yoğunluğunun sonu gelmedimi kitap canavarım. Yönünü başka tarafa çevirince,
hooooop... canavar koltuğuna yerleşen bir solucan oluverdim.
Haydi! kitap canavarları, bir an önce işlerinizi bitirin de tweetypinar kitap solucanıyla
yarışmak zorunda kalmasın. Topiğimiz performansınızın yarattığı atmosferi çok özledi.

Tebrik ederim canım, sonuçta kendini aştın ve güzel bir şekilde yoluna devam ediyorsun, ne güzel, herkes kendini aşabilse keşke...

Ben de 10 Hazirandan sonra uygun olabileceğim ancak, malum okul kapanırken veri giriş işlemlerimiz çok oluyor, mesela bu hafta haftaiçi geceleri hep ayaktaydım, bir de müfettişler geldi onlarla uğraştık, yapılacak çok iş var akşam ve geceleri hep bilgisayar başındayım, kitp başında olduğum zamanları çok özledim

Anlıyorum tatlım. Dönem sonları, eğitimciler ve öğrenciler için çok yorucu oluyor.
Kızım da 10 gündür, gecede 2 saat uyku ile finallere hazırlanıyor. Bu gece son finali
için hazırlanırken, tükenmiş enerjisiyle gösterdiği gayret içler acısıydı.
Yeteri kadar yoğunlaşamadığı için çok umutsuzdu. Allah yardımcınız olsun.
En kısa zamanda kitaplarınızla kucaklaşarak kendinizi ödüllendireceksiniz İnşaallah.

Kızlar resmen özlemişim okumayı yahu

Ben de doya doya kitap okumayı özledim, şimdi ancak günde 10-15 sayfa okuyabiliyorum, ama bir oturuşta 100 sayfa okuduğum günleri özledim, aslında ne kadar hızlı okunursa kitaplar o kadar iyi sindiriliyor, ben uzatarak okumayı hiç sevmiyorum, kitabın sonu gelene kadar başta olan detayları unutuyorum, tadı tuzu da kalmıyor.

Evet canım kesinlikle katılıyorum sana.Bir oturuşta olabildiğince okumak en iyisi.Küçük parçalarla okumak onun kadar keyifli olmuyor. Bende çok okuyamıyorum, uzun zamandır okumuyordum çünkü.:26:Zaman ilerledikçe bende bir kitap kurdu olacağım inşallah

öbürsü ay 8-9 kitapla bitirmişken önceki ay sadece 1 kitap okumuştum yoğundum biraz ama bu ay ve ileriki aylar gayet boşum =)

şimdiden 1.kitabımı bitirdim

orhan kemal-sokaklardan bir kız

cemre25 : 1

sona doğru hafif sıksa da güzel bir romandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…