- 22 Mayıs 2011
- 73
- 6
- 36
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.881
'kadınların kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu kitap Sayısı
bu listeye benide ekleyebilir misiniz bir kitap kurdu olarak :81::81:
Oy oy PrensesPericim, canımsın... Çok teşekkür ederim, sağol varol.
Elmalı kurabiyeyi gerçekten çok severim balım.Yüreğine sağlık.
Dereceye giren arkadaşlarımı ve yüreğinde okuma aşkı olan tüm kitap kurtlarını kutluyorum.
Yeni kitaplarla, Yepyeni bir aya daha başladık. Hayırlı, uğurlu, keyifli olur İnşaallah.
bende katılmalıyım bu gruba..
şuanda ŞU ÇILGIN TÜRKLER kitabına başladım.. :81:
biraz geç kaldım okumakta ama okumalıyım.. tam okunulası kitap diye düşünüyorum..
şimdiden teşekkürler..
şimdi çıkıyorum ii akşamlar :80: :79:
'kadınların kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu kitap Sayısı
bu listeye benide ekleyebilir misiniz bir kitap kurdu olarak :81::81:
dereceye giren arkadaşları kutluyorum...bu ay okuyamadım ama hazirandan çok umutluyum bi gaz başladım bile
Selamlar... Prensesperi'cim her ay harika hediyeler buluyorsunDiğer arkadaşlarımıda tebrik ediyorum. Bu arada aramıza katılan yeni arkadaşlarımız hoşgeldiler. İnşallah kitaplı bol okumalı günler geçirirler.
Kızlarrrrrrrrr ben de geldim aranıza hoşgeldim deli gibi okuyasım var.
Kızlarrrrrrrrr ben de geldim aranıza hoşgeldim deli gibi okuyasım var.
Dereceye giren kitap kurtlarımı tebrik ediyorum, elinizden kitap düşmesin inşallah...
Diğer kitap kurtçuklarımı tebrik ediyorum, derece görecekleri günlerin gelmesini temenni ediyorum... Hepiniz harikasınız....
Merhaba canım, hoş geldin. Çok teşekkür ederim.
Henüz yoğunluğunun sonu gelmedimi kitap canavarım. Yönünü başka tarafa çevirince,
hooooop... canavar koltuğuna yerleşen bir solucan oluverdim.
Haydi! kitap canavarları, bir an önce işlerinizi bitirin de tweetypinar kitap solucanıyla
yarışmak zorunda kalmasın. Topiğimiz performansınızın yarattığı atmosferi çok özledi.
Tebrik ederim canım, sonuçta kendini aştın ve güzel bir şekilde yoluna devam ediyorsun, ne güzel, herkes kendini aşabilse keşke...
Ben de 10 Hazirandan sonra uygun olabileceğim ancak, malum okul kapanırken veri giriş işlemlerimiz çok oluyor, mesela bu hafta haftaiçi geceleri hep ayaktaydım, bir de müfettişler geldi onlarla uğraştık, yapılacak çok iş var akşam ve geceleri hep bilgisayar başındayım, kitp başında olduğum zamanları çok özledim
Dereceye giren kitap kurtlarımı tebrik ediyorum, elinizden kitap düşmesin inşallah...
Diğer kitap kurtçuklarımı tebrik ediyorum, derece görecekleri günlerin gelmesini temenni ediyorum... Hepiniz harikasınız....
Kızlar resmen özlemişim okumayı yahu
Ben de doya doya kitap okumayı özledim, şimdi ancak günde 10-15 sayfa okuyabiliyorum, ama bir oturuşta 100 sayfa okuduğum günleri özledim, aslında ne kadar hızlı okunursa kitaplar o kadar iyi sindiriliyor, ben uzatarak okumayı hiç sevmiyorum, kitabın sonu gelene kadar başta olan detayları unutuyorum, tadı tuzu da kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?