- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.861
Oh oh! geçmiş olsun canım. Artık keyfine göre takılmayı, hobilerini yaşamayı hakettin.
Güzel neticelerle emeklerinin karşılığını alırsın İnşaallah.
Oh oh! geçmiş olsun canım. Artık keyfine göre takılmayı, hobilerini yaşamayı hakettin.
Güzel neticelerle emeklerinin karşılığını alırsın İnşaallah.
Kitaplar aynı zamanda mükemmel bir uyku ilacıdır değil mi ilkalpcim.
Çok teşekkür ederim:) Yeni mezunlara iş vermiyorlar ben de bekliyorum bakalım
Ay harikaymış burası kızlar:81:Bende kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyordum.Bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum? :13: Yarın "P.ç Güveysinden Hallice" adlı kitabı bitircem.Bitirdiğim gibi odamdaki dünya klasikleri dizisine başlamak istiyorum.14 kitap var.Umarım sizlerle gerçekten çok istediğim bu alışkanlığı edinirim.
:81:
Hoş geldin canım. Okuma alışkanlığı edinmek istiyorsan tam yerindesin.
Kısa sürede müptela olacak, okumadan nefes alamayacaksın.
Kitabını yarın bitirip hemen buraya yazarsan Mayıs ayını son günde yakalamış olursun.
Haziran ayına tam gaz bir dolu kitap okuyarak başlıyoruz.
İyi geceler, keyifli okumalar diliyorum.
Canım inşaallah en kısa zamanda iş de bulursun,mezuniyetin hayırlı olsun...Mezun olmak için çabalıyordum burada olamadığım zamanlarda. Çok fazla kitap okuyamadım, bir gecede bitirmek zorunda kaldığım 600-700 sayfalık kitaplar hariç:) Şimdi de iş bulma telaşındayım, bu sefer de stresten kitap okuyamıyorum. Ama artık burdayım, ders, ödev, sunum düşünmeden rahatça kitap okuyabileceğim. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz :)
Canım gözün aydın,inşaallah notlarında güzel gelir....şükürler olsun sınavlarımı atlattım üzerimden kocaman bir yük kalktışimdi ilk hedefim işim çıkmazsa ay bitmeden elimdeki yarım kitabı bitirmek.sırada bekleyen çok kitabım var
Ay harikaymış burası kızlar:81:Bende kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyordum.Bu konuda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum? :13: Yarın "P.ç Güveysinden Hallice" adlı kitabı bitircem.Bitirdiğim gibi odamdaki dünya klasikleri dizisine başlamak istiyorum.14 kitap var.Umarım sizlerle gerçekten çok istediğim bu alışkanlığı edinirim.
:81:
Canım gözün aydın,inşaallah notlarında güzel gelir....
canım hoşgeldin aramızasenide listemize ekledim.keyifli okumalar dilerim
Çok teşekkürederimAy listelere bakınca imrendim resmen.Bir ayda 13 kitap okuyan olmuş. Maşallah:13:
mayıs ayı sonuç listemiz
1. miz tweetypinar
2. miz kulitta
3. müz samanyolu
dereceye giren arkadaşlarımı kocaman kocaman tebrik ediyorum
ayrıca bu ay konumuza katılımda bulunan tüm arkadaşlarlarıma da sevgi ve teşekkürlerimi iletiyorum
2. miz kulittaya özel nefis elmalı kurabiyeler
bende katılmalıyım bu gruba..
şuanda ŞU ÇILGIN TÜRKLER kitabına başladım.. :81:
biraz geç kaldım okumakta ama okumalıyım.. tam okunulası kitap diye düşünüyorum..
şimdiden teşekkürler..
şimdi çıkıyorum ii akşamlar :80: :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?