• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

internet işleriyle ilgili yakın bir dostumdan akupon da yakın zamanda 10 TL yerine geçen idefix alışverişi kuponlarının 1 TL den satılacağı duyumunu aldım, ilgililere duyurulur... :)

selamlar epeydir yazamadım eşimin memleketine gitmiştik tatile 10 gündür yoktum. çok yoruldum ama bi taraftan da iyi oldu tatilde kitap okuma fırsatı buldum. 2 kitap bitirdim böylece mayıs ayında 3 kitap okumuş oldum. ohhh :))

kristin hannah- kış bahçesi: zevkle elimden bırakamadan okudum. okuması çok üzücü olsa da anlatımı çok güzeldi hele de sonu tamamen sürpriz oldu. şiddetle tavsiye ederim. benim zaten ilgilendiğim bir konuydu rusyada yaşananlar daha önce de okumuştum üzerine ama yine de gözyaşlarımı tutamadım.

demet altınyeleklioğlu-nurbanu: tarih sevenler için hikaye tadında çabucak akıp giden bir kitap.

böylece dmt_ : 3 kitap
4. de yolda :))

Talat ile Fitnat'ın Aşkı - Şemsettin Sami Ah ah! Heyhat! Aşk ki aşk! Ah ah! Felek!.. :14:

kulitta . . 10

Merhaba arkadaşlar,bende kitaplarımı bitirdim
AHMET ÜMİT sis ve Gece Evli bir adam olan Sedat istihbaratta görevlidir.Üniversite öğrencisi bir kıza aşık olur.Kızın ortadan kaybolması,sonra hiç umulmadık bir yerde ölü bulunması anlatılmış.Ahmet Ümit in diğer kitaplarıyla kıyasladığımda çok sıkıcı geldi bana....
ERİKLER ÇİÇEK AÇTI Esat Mahmut Karakurt Hong Kong ta siyasi bir olayı çözümlemekle görevlendirilen binbaşı Orhan ın ,tanıştığı kadınla yaşadığı aşk anlatılmış

SAMANYOLU 4

Sanırım okuduğum kitaplar gözden kaçmış,listede hala 2 gözüküyor,bu bana haksızlık ilk kez bu ay daha çok okudum diye sevinirken listede 2 görünce bozuldum valla:60:çabuk düzeltile ...Şaka bir yana Prensesim eline yüreğine sağlık bizimle uğraşıyorsun :16:

Yeni bitirdiğim kitapları da yazayım...
ILGIN OLUT NEVA bu kitabı okurke Ilgına çok kızdığımı itiraf etmeliyim,yaşanmış bir öyküymüş...Gençlik döneminde kızlarla her türlü ilişkiye giren bir gencin evlenmek istediği kızın geçmişi ile ilgili aşırı şüpheci davranması...en basit aşk hikayesini kaldıramaması ve kitap acı bir sonla bitmiş....:43:
A:NEŞE KUTLUAY KOLEJDE SON YIL Şebnemin hikayesi,zevkle ,sıkılmadan okudum.Biraz gençlik yıllarıma döndüm....

SAMANYOLU 6

Baya acıklı bir aşk hikayesi sanırım merak ettim hemen bakıyorum :)

Hiç sorma tatlım. Kitabın farklı versiyonları var.
Okuduğum buydu...:77:

tal-t-ile-fitnat-in-aski20100616223341.jpg

kızlar ne zamandır konuya bakamıyorum ama bu ay 2 kitap okudum bende haziranda eski halimle aranızaaa dönüyorum hepinize iyi okumalar :3:

Hoş geldin canım. Biz de göremediğimiz kitap kurtlarını çok özlüyoruz.
Gözlerimiz yollarda sizi bekliyoruz. :68: :54:

Mezun olmak için çabalıyordum burada olamadığım zamanlarda. Çok fazla kitap okuyamadım, bir gecede bitirmek zorunda kaldığım 600-700 sayfalık kitaplar hariç:) Şimdi de iş bulma telaşındayım, bu sefer de stresten kitap okuyamıyorum. Ama artık burdayım, ders, ödev, sunum düşünmeden rahatça kitap okuyabileceğim. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz :)

Mezun olmak için çabalıyordum burada olamadığım zamanlarda. Çok fazla kitap okuyamadım, bir gecede bitirmek zorunda kaldığım 600-700 sayfalık kitaplar hariç:) Şimdi de iş bulma telaşındayım, bu sefer de stresten kitap okuyamıyorum. Ama artık burdayım, ders, ödev, sunum düşünmeden rahatça kitap okuyabileceğim. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz :)

Daha ne olsun canım? Ayın en en en birinci kitap kurdu sen ve senin gibi sınavları için çalışanlar. :65:
Mezuniyetini kutlarım neenonecim. İş hayatında şansın açık olsun İnşaallah.
Hayırlı, bol rızıklı, gönlünce bir işle hayata atılmanı dilerim. :54:

Daha ne olsun canım? Ayın en en en birinci kitap kurdu sen ve senin gibi sınavları için çalışanlar. :65:
Mezuniyetini kutlarım neenonecim. İş hayatında şansın açık olsun İnşaallah.
Hayırlı, bol rızıklı, gönlünce bir işle hayata atılmanı dilerim. :54:

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah.

Bir ara e kitap indirdim ama baktım ki elime alıp sayfaları çevirmem gerekiyor. En güzeli dokunmakmış:68:

1 Mayıs - 31 Mayıs 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .........12........
  2. kulitta ...... - ......10....
  3. samanyolu ........6......
  4. H_İ_S .......4.......
  5. dmt_ ...... - .....3.....
  6. emk87 ........... -.......2......
  7. PrensesPeri ..... - ......1.....
  8. melikeeee ...... - ......1....
  9. cemre25 ...... - ....1......
  10. shewall ...... - .....1....
  11. masal26 .......1.......
  12. gnltpl ..............
  13. ozzy06 ...... - .........
  14. Revolucion ...... - .........
  15. neyneyse ....................
  16. gamzelim ..... - ...............
  17. guvastanema ...... - ........
  18. sunsea .............
  19. neenone ..............
  20. smeagol ...............
  21. pinaranip ...... - ..........
  22. Sarissa ...........
  23. DyGLu ...... - ........
  24. simorgh ...... - ..........
  25. cemreeylul ..............
  26. gnydn64 .....................
  27. Maip - ...................
  28. hypatia ..............
  29. berceste ...... - ..........
  30. deren1907 ...............
  31. Sumak .........................
  32. maibeyaz ...................
  33. Punchshe .......... - ...............
  34. milena_ ...... - ..........
  35. pembelii ...... - ........
  36. hande80 ..........- ...............
  37. hamiye ...... - ..........
  38. beren660 ...... - ..........
  39. ilkalp ...... - ..........

şükürler olsun sınavlarımı atlattım üzerimden kocaman bir yük kalktı :62: şimdi ilk hedefim işim çıkmazsa ay bitmeden elimdeki yarım kitabı bitirmek.sırada bekleyen çok kitabım var :66:
demet altınyeleklioğlu-nurbanu: tarih sevenler için hikaye tadında çabucak akıp giden bir kitap.

aynı yazarın hürremini aldım.nurbanusu kitapçıda yoktu.onuda alacagım inşallah merak ediyorum..

:16::16::16:

mezuniyetin hayırlı ugurlu olsun.inşallah gönlüne göre bir iş bulursun :16:

şükürler olsun sınavlarımı atlattım üzerimden kocaman bir yük kalktı :62: şimdi ilk hedefim işim çıkmazsa ay bitmeden elimdeki yarım kitabı bitirmek.sırada bekleyen çok kitabım var :66:

Oh oh! geçmiş olsun canım. Artık keyfine göre takılmayı, hobilerini yaşamayı hakettin. :55: :68:
Güzel neticelerle emeklerinin karşılığını alırsın İnşaallah. :54:

been hala kitabımı bitiremedim 1 aydır geceleri 5_6 sayfa okuyorum uykum geliyo napıcam bilmem

Kitaplar aynı zamanda mükemmel bir uyku ilacıdır değil mi ilkalpcim.
boardoo-sleeping-smiley-2795.gif
:54:

Back
X