- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #1.841
Ah Şems'i okumuşsunuz, ben çok seviyorum onu. Onunla ilgili kitaplar okumayada bayılıyorum. =)
Evet canımcım, çok lezzetliydi. Tadı damağımda kaldı. :116:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah Şems'i okumuşsunuz, ben çok seviyorum onu. Onunla ilgili kitaplar okumayada bayılıyorum. =)
Evet canımcım, çok lezzetliydi. Tadı damağımda kaldı. :116:
Merhaba arkadaşlar,bende kitaplarımı bitirdim
AHMET ÜMİT sis ve Gece Evli bir adam olan Sedat istihbaratta görevlidir.Üniversite öğrencisi bir kıza aşık olur.Kızın ortadan kaybolması,sonra hiç umulmadık bir yerde ölü bulunması anlatılmış.Ahmet Ümit in diğer kitaplarıyla kıyasladığımda çok sıkıcı geldi bana....
ERİKLER ÇİÇEK AÇTI Esat Mahmut Karakurt Hong Kong ta siyasi bir olayı çözümlemekle görevlendirilen binbaşı Orhan ın ,tanıştığı kadınla yaşadığı aşk anlatılmış
SAMANYOLU 4
Talat ile Fitnat'ın Aşkı - Şemsettin Sami Ah ah! Heyhat! Aşk ki aşk! Ah ah! Felek!..
kulitta . . 10
Baya acıklı bir aşk hikayesi sanırım merak ettim hemen bakıyorum :)
Hiç sorma tatlım. Kitabın farklı versiyonları var.
Okuduğum buydu...
![]()
Ne kadar uzun zaman oldu buraya uğramayalı. Özlemişim kitapseverlerin sohbetini.
Hoş geldin canım. Biz de göremediğimiz kitap kurtlarını çok özlüyoruz.
Gözlerimiz yollarda sizi bekliyoruz.![]()
![]()
Mezun olmak için çabalıyordum burada olamadığım zamanlarda. Çok fazla kitap okuyamadım, bir gecede bitirmek zorunda kaldığım 600-700 sayfalık kitaplar hariç:) Şimdi de iş bulma telaşındayım, bu sefer de stresten kitap okuyamıyorum. Ama artık burdayım, ders, ödev, sunum düşünmeden rahatça kitap okuyabileceğim. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz :)
Daha ne olsun canım? Ayın en en en birinci kitap kurdu sen ve senin gibi sınavları için çalışanlar.
Mezuniyetini kutlarım neenonecim. İş hayatında şansın açık olsun İnşaallah.
Hayırlı, bol rızıklı, gönlünce bir işle hayata atılmanı dilerim.![]()
demet altınyeleklioğlu-nurbanu: tarih sevenler için hikaye tadında çabucak akıp giden bir kitap.
Daha ne olsun canım? Ayın en en en birinci kitap kurdu sen ve senin gibi sınavları için çalışanlar.![]()
Mezun olmak için çabalıyordum burada olamadığım zamanlarda. Çok fazla kitap okuyamadım, bir gecede bitirmek zorunda kaldığım 600-700 sayfalık kitaplar hariç:) Şimdi de iş bulma telaşındayım, bu sefer de stresten kitap okuyamıyorum. Ama artık burdayım, ders, ödev, sunum düşünmeden rahatça kitap okuyabileceğim. Bundan sonra daha çok görüşeceğiz :)
şükürler olsun sınavlarımı atlattım üzerimden kocaman bir yük kalktışimdi ilk hedefim işim çıkmazsa ay bitmeden elimdeki yarım kitabı bitirmek.sırada bekleyen çok kitabım var
![]()
been hala kitabımı bitiremedim 1 aydır geceleri 5_6 sayfa okuyorum uykum geliyo napıcam bilmem