Kadınların Kitap Mekanı

bend eöle bırakamadım gerçekten çk güzeldi
tamam şekerim 1 haziranda listedeyimm bende

Ben teşekkür ediyorum canım, maalesef öyle, sorumluluk ve ben ayrılmaz ikili Aslına bakılırsa bir yandan da seviyorum, çünkü öğrencilerimle daha yakın ilişkiler kurmamı sağlıyor bu işler...

Bu arada bir buçuk ay kadar daha performansımdan beklenilen ölçüde kitap okuyamayacağım, onca işin arasında bir de 100 sayfalık çeviri işi aldım, yolda okuduklarımı yazarım ancak... Zaten senin de dediğin gibi kulittacım, önemli olan verimli okumak ve birbirimizle paylaşmak...

canım Allah kolaylıklar versin umarım bundan da alnının akıyla çıkarsın

Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için...

Siyah Nefes/ Gülşah Elikbank
kitap çok akıcı ve eğlenceli bir çırpıda okunuyor fantastik edebiyat seven herkese tavsiye ederim

Merhabalar rahatsızlığım yüzünden bir süredir kitap okumaya ara vermiştim ama geri döndüm artık
KAVİM Ahmet ümit (Komiser Nevzat ,Ali ve Zeynep yine bir cinayetin peşindeler.Sonuçta katil yine ummadığım biri çıktı)
BİR SES BÖLER GECEYİ AHMET ÜMİT(alevi adetlerinin anlatıldığı bir kitaptı,ilginçti benim için Alevilerin adetlerini öğrendim)
SAMANYOLU 2

Geçmiş olsun canım. İyileşip yeniden kitaplara gömülmene sevindim.

Sağlıklı, keyifli günler dilerim.

Deenne Gist : Kalbimin Sahibisin... İlk başta herşey iyiydi ama beklenilen gibi mutlu son ile bitmedi. Ve bende de biraz hüsrana uğradım. Çünkü Yazarın ilk kitabını çok begenmiştim.
Paul Rooyackers: 101 Drama Oyunu.
Aziz Nesin: Şimdiki Çocuklar Harika.

tweetypinar:3

"Samanyolu" geçmiş olsun arkadaşım. Son zamanlarda havalar tuhaf gidiyor dikkat et kendine...

Klimanjaro'nun Karları - Ernest Hemingway

Uzun öykülerden oluşuyor kitap... Beğenerek okudum.

H_İ_S 1

1 Mayıs - 31 Mayıs 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .........3........
  2. samanyolu ........2......
  3. PrensesPeri ..... - ......1.....
  4. kulitta ...... - ......1....
  5. H_İ_S .......1.......
  6. cemre25 ...... - ..........
  7. shewall ...... - .........
  8. gnltpl ..............
  9. ozzy06 ...... - .........
  10. Revolucion ...... - .........
  11. neyneyse ....................
  12. gamzelim ..... - ...............
  13. guvastanema ...... - ........
  14. sunsea .............
  15. neenone ..............
  16. smeagol ...............
  17. emk87 ........... -.............
  18. pinaranip ...... - ..........
  19. Sarissa ...........
  20. DyGLu ...... - ........
  21. simorgh ...... - ..........
  22. cemreeylul ..............
  23. gnydn64 .....................
  24. Maip - ...................
  25. hypatia ..............
  26. berceste ...... - ..........
  27. masal26 ..............
  28. deren1907 ...............
  29. Sumak .........................
  30. maibeyaz ...................
  31. Punchshe .......... - ...............
  32. milena_ ...... - ..........
  33. pembelii ...... - ........
  34. hande80 ..........- ...............
  35. hamiye ...... - ..........
  36. beren660 ...... - ..........
  37. ilkalp ...... - ..........
  38. melikeeee ...... - ..........
  39. dmt_ ...... - ..........

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

merhabalar; bu topiği yeni keşfettim tesadüfen. çok çok hoşuma gitti ben tam anlamıyla bir kitap kurduyum ama son zamanlarda yeterince okuyamaz oldum. hayatımda belki de ilk defa başıma geliyor ( çünkü sınav dönemlerinde bile araya dereye sıkıştırır okurdum. şimdilerde hem iş hem ev hemde hamilelik sanırım biraz zorluyor yeterince okuyamıyorum. daha doğrusu şöyle eskisi gibi kitabımı alıp içine gömülüp dış dünyayı unutamıyorum. ama bundan sonra bu topiği takip edeceğim, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.. herkese iyi günler bol okumalar..

canım hoşgeldin hem iş hem ev hemde hamileliği birlikte götürmek yeterince zor olmalı tahmin ederim Allah kolaylıklar versin.ben adını listemize ekliorum hemen.her zaman bekleriz

canım hoşgeldin hem iş hem ev hemde hamileliği birlikte götürmek yeterince zor olmalı tahmin ederim Allah kolaylıklar versin.ben adını listemize ekliorum hemen.her zaman bekleriz

evet canım çok kolay değil aslında boş vaktim de oluyor ama konsantrasyon sağlamak sorun oluyor bu aralar. tam işlerimi bitirip köşeme çekileceğim sıra bişeyler çıkıyor. işte bende serviste falan okumaya çalışıyorum. çok özledim doya doya kitap okumayı eskiden ne güzelmiş saatlerce okurdum. hatta merakla hevesle beklediği kitabı aldığım gece bitirmeden yatmazdım (

Canım aramıza hoş geldin, sefalar geirdin. Zaman zaman şarlar kitaplarla yakın temasımıza izin

vermesa de, onlarla gönül bağımız hiç kopmaz. Şartlar uygun hale gelir gelmez, araya hiç zaman
girmemişcesine kitaplarımızla bütünleşiveririz.
Sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra, sağlıkla evladını kucağına almanı dilerim dmtcim.

hoşbulduk; çok teşekkür ederim.. kitaplar hayatta vazgeçemeyeceğim şeylerin başında geliyor gerçekten de. daha okumayı bilmezken aşık oldum ben onlara. üzüntüm o yüzden.
okumayı asla bırakmam ama işte zamanın kısıtlanması zor geliyor. neyse dediğin gibi arada kısa molalar olsa da asla ayrılamayız:))
güzel dileklerin için teşekkür ederim

ANNEMİ BÜYÜTÜYORUM . . Yasemin K. Şahinkaya

Bebek ve annenin iç sesleri, gerçeğe uygun ve hoş bir şekilde kaleme alınmış.
Şimdi anlıyorum ki, sonradan aileye katılan yeni fert (bebek) aile düzenine uyum sağlamıyor.
Ailesini kendi düzenine alıştırıyor. Önce annesine ve diğerlerine yeni düzeni öğretiyor.

kulitta . 2

ye dua et sev /elizabeth gilbert

ye ve dua et kısmı tamam da sev kısmı çok kısa et tatmin etmiyor genellikle sıkıcı bir kitaptı bence ama yinede 2. kitabıda okuyacağım...

Diana Gabaldon : Yolcu... Hiç bitmesin diye sindire sindire okudum =) Şimdi 4. kitabı nasıl bekliyeceğim bilmiyorum. Her kitapta mutlaka açık bir yer kalıyor. Ama bu yazarda yok. Kafanızdaki her soruya bir cevap alıyorsunuz kitapla ilgili. Tek kelimeyle harikaydı.

tweetypinar: 4

1 Mayıs - 31 Mayıs 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .........4........
  2. samanyolu ........2......
  3. kulitta ...... - ......2....
  4. PrensesPeri ..... - ......1.....
  5. H_İ_S .......1.......
  6. melikeeee ...... - ......1....
  7. cemre25 ...... - ..........
  8. shewall ...... - .........
  9. gnltpl ..............
  10. ozzy06 ...... - .........
  11. Revolucion ...... - .........
  12. neyneyse ....................
  13. gamzelim ..... - ...............
  14. guvastanema ...... - ........
  15. sunsea .............
  16. neenone ..............
  17. smeagol ...............
  18. emk87 ........... -.............
  19. pinaranip ...... - ..........
  20. Sarissa ...........
  21. DyGLu ...... - ........
  22. simorgh ...... - ..........
  23. cemreeylul ..............
  24. gnydn64 .....................
  25. Maip - ...................
  26. hypatia ..............
  27. berceste ...... - ..........
  28. masal26 ..............
  29. deren1907 ...............
  30. Sumak .........................
  31. maibeyaz ...................
  32. Punchshe .......... - ...............
  33. milena_ ...... - ..........
  34. pembelii ...... - ........
  35. hande80 ..........- ...............
  36. hamiye ...... - ..........
  37. beren660 ...... - ..........
  38. ilkalp ...... - ..........
  39. dmt_ ...... - ..........

Yahudi Sevgili . . Jenna Blum

İnsanlık dramının ortasında filizlenen bir aşk ve devamındaki olaylar çok dokunaklı. Okunası...

kulitta. . 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…