- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.781
canım ben senin ismini listeye eklerim.okudugun kitabı yazıyorsun.yorum yapmak istesen kitapla ilgili onu yapıyorsun tavsiye edip etmediğini yazabilirsin bu kadarHer zaman bekleriz
canım bende çalışmaya başladım ama piruze 1 günde bitti elimden bırakamadımSenide her zaman bekleriz
Vah vah! Görevini en iyi şekilde yerine getirdin, şimdi sıra başkasında olmaaaaz...
Sorumluluk duygun gelişmişse, işini layıkıyla yerine getiriyorsan, her işi sen yapacaksın.
Maaşallah sana canım, Allah yardımcın olsun.
Samimi duyguların için çok teşekkür ederim. Maksat daha verimli okuyabilmek için birbirimize
gaz vermek lakin üzülerek görüyorum ki, sayımız her geçen gün azalıyor. :78:
Umarım bahar rehavetidir ve en kısa zamanda topiğimizin enerjisi artar.
canım Allah kolaylıklar versinumarım bundan da alnının akıyla çıkarsın
Merhabalar rahatsızlığım yüzünden bir süredir kitap okumaya ara vermiştim ama geri döndüm artık
KAVİM Ahmet ümit (Komiser Nevzat ,Ali ve Zeynep yine bir cinayetin peşindeler.Sonuçta katil yine ummadığım biri çıktı)
BİR SES BÖLER GECEYİ AHMET ÜMİT(alevi adetlerinin anlatıldığı bir kitaptı,ilginçti benim için Alevilerin adetlerini öğrendim)
SAMANYOLU 2
Merhabalar rahatsızlığım yüzünden bir süredir kitap okumaya ara vermiştim ama geri döndüm artık
KAVİM Ahmet ümit (Komiser Nevzat ,Ali ve Zeynep yine bir cinayetin peşindeler.Sonuçta katil yine ummadığım biri çıktı)
BİR SES BÖLER GECEYİ AHMET ÜMİT(alevi adetlerinin anlatıldığı bir kitaptı,ilginçti benim için Alevilerin adetlerini öğrendim)
SAMANYOLU 2
merhabalar; bu topiği yeni keşfettim tesadüfen. çok çok hoşuma gitti ben tam anlamıyla bir kitap kurduyum ama son zamanlarda yeterince okuyamaz oldum. hayatımda belki de ilk defa başıma geliyor( çünkü sınav dönemlerinde bile araya dereye sıkıştırır okurdum. şimdilerde hem iş hem ev hemde hamilelik sanırım biraz zorluyor yeterince okuyamıyorum. daha doğrusu şöyle eskisi gibi kitabımı alıp içine gömülüp dış dünyayı unutamıyorum. ama bundan sonra bu topiği takip edeceğim, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.. herkese iyi günler bol okumalar..
canım hoşgeldinhem iş hem ev hemde hamileliği birlikte götürmek yeterince zor olmalı tahmin ederim Allah kolaylıklar versin.ben adını listemize ekliorum hemen.her zaman bekleriz
merhabalar; bu topiği yeni keşfettim tesadüfen. çok çok hoşuma gitti ben tam anlamıyla bir kitap kurduyum ama son zamanlarda yeterince okuyamaz oldum. hayatımda belki de ilk defa başıma geliyor( çünkü sınav dönemlerinde bile araya dereye sıkıştırır okurdum. şimdilerde hem iş hem ev hemde hamilelik sanırım biraz zorluyor yeterince okuyamıyorum. daha doğrusu şöyle eskisi gibi kitabımı alıp içine gömülüp dış dünyayı unutamıyorum. ama bundan sonra bu topiği takip edeceğim, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.. herkese iyi günler bol okumalar..
evet canım çok kolay değil aslında boş vaktim de oluyor ama konsantrasyon sağlamak sorun oluyor bu aralar. tam işlerimi bitirip köşeme çekileceğim sıra bişeyler çıkıyor. işte bende serviste falan okumaya çalışıyorum. çok özledim doya doya kitap okumayı eskiden ne güzelmiş saatlerce okurdum. hatta merakla hevesle beklediği kitabı aldığım gece bitirmeden yatmazdım(
Canım aramıza hoş geldin, sefalar geirdin. Zaman zaman şarlar kitaplarla yakın temasımıza izin
vermesa de, onlarla gönül bağımız hiç kopmaz. Şartlar uygun hale gelir gelmez, araya hiç zaman
girmemişcesine kitaplarımızla bütünleşiveririz.
Sağlıklı bir hamilelik döneminden sonra, sağlıkla evladını kucağına almanı dilerim dmtcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?