- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.801
Yahudi Sevgili . . Jenna Blum
İnsanlık dramının ortasında filizlenen bir aşk ve devamındaki olaylar çok dokunaklı. Okunası...
kulitta. . 3
Çok güzel gidiyorsun yine kulittacım, tebrik ederim.
Ama sanki eski kitap kurtlarımız da gelmiyor, Smeagol, Maip nerdeler? :44:
Ben bu ay da doğru düzgün okuyamıyorum yoğunluktan yaa... Bu ay 23 Nisanda çalıştırdığım oyunla Halk Oyunları Şenliğine katılıyoruz ilçe çapında, onun çalışmalarıyla uğraşıyorum, 17 Hazirandan evvel bana rahat yüzü yok. Ondan sonra tam gaz yola devam ama söz :78:
kızlar geçen ay alacakaranlık serisine başlamıştım daha 2.kitaptayım ama ilerleyemiyorum bi türlü ya giremedim kitabın içine öyle olunca elime alasım gelmiyo...içinizde okuyan varmı bu etki sadece bende mi var merak ettim
kızlar geçen ay alacakaranlık serisine başlamıştım daha 2.kitaptayım ama ilerleyemiyorum bi türlü ya giremedim kitabın içine öyle olunca elime alasım gelmiyo...içinizde okuyan varmı bu etki sadece bende mi var merak ettim
ben 4 kitabını 6-7 günde bitirdim.çok akıcıydı ben çok sevmiştim.sonra filmini izlediğimde o kadar zevk alamadım.kitapta yaşanan duygular daha yogun daha güzelbazen öyle oluyor.kitabın başı ortaları sıkıcı olabiliyor oralarda biraz sabırlı olmak gerek.sonrası su gibi akıp gidiyor [/QUOTE
ikinci kitabın yarısındayım sabırla devam etmeye çalışıyorum bende canım bakalım umarım sonradan kaptırırım kendimi.:97::97:
nihayet ilk kitabımı bitirebildim. haftada 2 kitap okuyan biri için inanılmaz düşük bir performans. deli olabilirim böyle giderse. yeni eve taşındık hayırlı olsuna gelenlerin yoğunluğundan kitap okuyamaz oldum yaa ahh eski günlerim ne güzelmiş annemin evindeyken sorumluluklardan uzak saatlerce kitap okuduğum günler(
elimde harika bir kitap vardı hemde bu kadar yavaş okumayı haketmeyen bir kitap: Zülfü LİVANELİ- SERENAD...
3 farklı trajedi bir arada çok gzel anlatılmış, insanların birbirlerine yaptığını eziyeti doğada hiç bir canlı yapamaz öbürüne. çok beğendim. özellikle merak duyduğum konulardan biri olunca kitabı elime alabildiğim sınırlı zamanlarda sabırsızlıkla okudum. ama maalesef mutlu son olmuyor bu tür olaylarda.
dmt_ : 1
Şu an elimde Kristin Hannah- Kış Bahçesi var güzel başladı devamını merakla okuyorum inşallah çabucak bitiririm..
Kitap kurtları da hep birlikte hayırlı olsuna geliyoruuuuz...
Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Sağık ve huzur içinde güle güle oturun.
Keyifli okumalar diliyorum.
Kitap kurtları da hep birlikte hayırlı olsuna geliyoruuuuz...
Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Sağık ve huzur içinde güle güle oturun.
Keyifli okumalar diliyorum.
teşekkür ederim canım
başımın üstünde yeriniz var ne güzel keyifli bir sohbet paylaşırız :))
bugun moscof cariyesi hürremi aldım.
okumayı bekleyen kitaplar
maeve bincy italyanca aşk başkadır , aşk mutfakta pişer,yalnız kadınlar sokagı(yarısındayım)
moscof cariyesi hürrem
harlan coben kayıp
yürek unutur beden hatırlar
şu sınavlarım bir geçsin gerçek bir kitap kurdu olacagım inşallah.bakalım ne zaman bitecek hepsi
Tatlım sınavlarına hazırlanırken de bol bol okuyorsun zaten. Sınavlarının sorumluluğunu taşıyan
emek veren tüm öğrenciler, kitap kurtları okuma listesinin birincisidir.
Sana ve emek veren öğrencilere sınavlarınızda başarılar diliyorum canım. Şansınız açık olsun.
hayırlı ugurlu olsun canım.yeni eviniz yuvanıza mutluluk getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?