Kadınların Kitap Mekanı

Yahudi Sevgili . . Jenna Blum

İnsanlık dramının ortasında filizlenen bir aşk ve devamındaki olaylar çok dokunaklı. Okunası...

kulitta. . 3

Çok güzel gidiyorsun yine kulittacım, tebrik ederim.

Ama sanki eski kitap kurtlarımız da gelmiyor, Smeagol, Maip nerdeler? :44:

Ben bu ay da doğru düzgün okuyamıyorum yoğunluktan yaa... Bu ay 23 Nisanda çalıştırdığım oyunla Halk Oyunları Şenliğine katılıyoruz ilçe çapında, onun çalışmalarıyla uğraşıyorum, 17 Hazirandan evvel bana rahat yüzü yok. Ondan sonra tam gaz yola devam ama söz :78:

kızlar geçen ay alacakaranlık serisine başlamıştım daha 2.kitaptayım ama ilerleyemiyorum bi türlü ya giremedim kitabın içine öyle olunca elime alasım gelmiyo... içinizde okuyan varmı bu etki sadece bende mi var merak ettim

Teşekkür ederim canım. Yeniden kitaplar alemine dalabildiğim için çok mutluyum gerçekten.
Hep söylediğim gibi, sizlerin enerjisi, topiği ziyaret edenlere okuma aşkı enjekte ediyordu.
Lakin son haftalardaki durağanlık endişe verici olmaya başladı. Acaba yoklukları şiddetle hissedilen
arkadaşlarımız da senin gibi eğitimci mi ve Milli Bayramlar nedeniyle yoğunluk mu yaşıyorlar?
Sana kolaylıklar diliyorum H_İ_Scim. Keyifle okuyacağın günlere kavuşman dileği ile öpüyorum.

Geçen yaz bir arkadaşım Bu serinin her kitabını bir gecede bitirmiş ve çok beğendiği için bana
vermişti. Ben de ilk iki kitabı güçlükle bitirebilmiştim. Diğerlerini okumadan iade ettim.
Demek ki senin de ilgi alanına girmiyorlar canım.

ben 4 kitabını 6-7 günde bitirdim.çok akıcıydı ben çok sevmiştim.sonra filmini izlediğimde o kadar zevk alamadım.kitapta yaşanan duygular daha yogun daha güzel bazen öyle oluyor.kitabın başı ortaları sıkıcı olabiliyor oralarda biraz sabırlı olmak gerek.sonrası su gibi akıp gidiyor

Son düzenleme:
'KULİTTA'::Geçen yaz bir arkadaşım Bu serinin her kitabını bir gecede bitirmiş ve çok beğendiği için bana
vermişti. Ben de ilk iki kitabı güçlükle bitirebilmiştim. Diğerlerini okumadan iade ettim.
Demek ki senin de ilgi alanına girmiyorlar canım. [/QUOTE]

heralde canım ilgi alanım dışında bi kitap seçtim herkes çok övmüştü degişiklik olsun istemiştim ama ayda 4-5 kitap okurken yavaşlattı beni daha 2.kitabı bitiremedim...sabırla bunuda bitiriym bakalım belki seriyi bitiremeden bende bırakırım malesef

Son düzenleme:
Pantolon İstiyordum . . Lara Cardella

Müthişti.... Kesinlikle kabına sığmayan bir içerik.

kulitta . . 4

Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov

Kitaba neden bu isim verilmiş hala anlamış değilim, ama bir çocuğun iç dünyası çok güzel anlatılmış.

H_İ_S 2

Son düzenleme:
nihayet ilk kitabımı bitirebildim. haftada 2 kitap okuyan biri için inanılmaz düşük bir performans. deli olabilirim böyle giderse. yeni eve taşındık hayırlı olsuna gelenlerin yoğunluğundan kitap okuyamaz oldum yaa ahh eski günlerim ne güzelmiş annemin evindeyken sorumluluklardan uzak saatlerce kitap okuduğum günler (
elimde harika bir kitap vardı hemde bu kadar yavaş okumayı haketmeyen bir kitap: Zülfü LİVANELİ- SERENAD...
3 farklı trajedi bir arada çok gzel anlatılmış, insanların birbirlerine yaptığını eziyeti doğada hiç bir canlı yapamaz öbürüne. çok beğendim. özellikle merak duyduğum konulardan biri olunca kitabı elime alabildiğim sınırlı zamanlarda sabırsızlıkla okudum. ama maalesef mutlu son olmuyor bu tür olaylarda.

dmt_ : 1

şu an elimde Kristin Hannah- Kış Bahçesi var güzel başladı devamını merakla okuyorum inşallah çabucak bitiririm..

Kitap kurtları da hep birlikte hayırlı olsuna geliyoruuuuz...

Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım. Sağık ve huzur içinde güle güle oturun.
Keyifli okumalar diliyorum.

teşekkür ederim canım
başımın üstünde yeriniz var ne güzel keyifli bir sohbet paylaşırız :))

1 Mayıs - 31 Mayıs 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .........4........
  2. kulitta ...... - ......4....
  3. samanyolu ........2......
  4. H_İ_S .......2.......
  5. PrensesPeri ..... - ......1.....
  6. melikeeee ...... - ......1....
  7. dmt_ ...... - .....1.....
  8. cemre25 ...... - ..........
  9. shewall ...... - .........
  10. gnltpl ..............
  11. ozzy06 ...... - .........
  12. Revolucion ...... - .........
  13. neyneyse ....................
  14. gamzelim ..... - ...............
  15. guvastanema ...... - ........
  16. sunsea .............
  17. neenone ..............
  18. smeagol ...............
  19. emk87 ........... -.............
  20. pinaranip ...... - ..........
  21. Sarissa ...........
  22. DyGLu ...... - ........
  23. simorgh ...... - ..........
  24. cemreeylul ..............
  25. gnydn64 .....................
  26. Maip - ...................
  27. hypatia ..............
  28. berceste ...... - ..........
  29. masal26 ..............
  30. deren1907 ...............
  31. Sumak .........................
  32. maibeyaz ...................
  33. Punchshe .......... - ...............
  34. milena_ ...... - ..........
  35. pembelii ...... - ........
  36. hande80 ..........- ...............
  37. hamiye ...... - ..........
  38. beren660 ...... - ..........
  39. ilkalp ...... - ..........

bugun moscof cariyesi hürremi aldım.

okumayı bekleyen kitaplar

maeve bincy italyanca aşk başkadır , aşk mutfakta pişer,yalnız kadınlar sokagı(yarısındayım)
moscof cariyesi hürrem
harlan coben kayıp
yürek unutur beden hatırlar

şu sınavlarım bir geçsin gerçek bir kitap kurdu olacagım inşallah.bakalım ne zaman bitecek hepsi

teşekkür ederim canım
başımın üstünde yeriniz var ne güzel keyifli bir sohbet paylaşırız :))

hayırlı ugurlu olsun canım.yeni eviniz yuvanıza mutluluk getirsin

Tatlım sınavlarına hazırlanırken de bol bol okuyorsun zaten. Sınavlarının sorumluluğunu taşıyan
emek veren tüm öğrenciler, kitap kurtları okuma listesinin birincisidir.
Sana ve emek veren öğrencilere sınavlarınızda başarılar diliyorum canım. Şansınız açık olsun.

çok çok sağol kulittam şansa ihtiyacım var bu yıl.zor bir sene

Regina . . Cengiz Dağcı
Bir erkeğin, eşini sevdiğini ebedi yolculuğa uğurladıktan sonraki dugusal çöküşü, hayata tutunma çabası.

kulitta . . 5

ay ben baya boşladım kitap işini bu ay

ama en azından 1 kitabım var

veronika ölmek istiyor-paulo coelho

kısa bir kitap zaten güzel..yaşama tutunmak isteyen varsa okusun =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…