- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #1.761
Bırakıp Gittiğin Yerdeyim . . Kemal Laçin
kulitta . . 6
kulitta . . 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
prenses pericim benim 5 kitap olmuştu listede 3 yazıyor düzeltebilir misin?
önemli değil ama :)
anna karenina ilk cilde başladım bende. 1870 lerde yazılan bir kitap olduğu için enteresan
son okuduğum kitaplar hep yeni baskıydı bu garip geldi.
baya olmuş klasik okumayalı..
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve malesef bu ay görsel hediye veremiyorumresim yükleyemedim bir türlü
![]()
PrensesPericim görüyormusun sizlerin itici gücü beni nerelere taşıdı?
Sayenizde yeniden okuma şevkine kavuşmuş olmak ödüllerin en büyüğü canımcım.
Tabii kitap canavarı H_İ_Sciğimin 23 nisan yoğunluğu, smeagolcüğümün aylık molası
olmasa bugünkü şımarıklığı yaşayamazdım lakin kendi rekorumu kırmanın keyfini çıkarıyorum.
Çok teşekkür ederim balım, iy iki varsın, İyi ki bu topik var, iyi ki kitap dostları var.
tweetypinar, cemre25, H_İ_S ve tüm kitap sevenleri kutluyorum.
Mayıs ayının Sağlıklı, keyifli ve bol okumalı geçmesini diliyorum. Yeni ayımız hepimize hayırlı,
uğurlu olsun İnşaallah.
Not: Canımcım Maip hiç uğramaz oldu. Merak ediyorum umarım bir terslik yoktur.
PrensesPericim görüyormusun sizlerin itici gücü beni nerelere taşıdı?
Sayenizde yeniden okuma şevkine kavuşmuş olmak ödüllerin en büyüğü canımcım.
Tabii kitap canavarı H_İ_Sciğimin 23 nisan yoğunluğu, smeagolcüğümün aylık molası
olmasa bugünkü şımarıklığı yaşayamazdım lakin kendi rekorumu kırmanın keyfini çıkarıyorum.
Çok teşekkür ederim balım, iy iki varsın, İyi ki bu topik var, iyi ki kitap dostları var.
tweetypinar, cemre25, H_İ_S ve tüm kitap sevenleri kutluyorum.
Mayıs ayının Sağlıklı, keyifli ve bol okumalı geçmesini diliyorum. Yeni ayımız hepimize hayırlı,
uğurlu olsun İnşaallah.
Not: Canımcım Maip hiç uğramaz oldu. Merak ediyorum umarım bir terslik yoktur.
çok mutlu oldum =) inş. bu ayda iyi okuyabilirim
Dereceye giren giremeyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum, kulitta canım seni özellikle tebrik ediyorum, kendi rekorunu kırdığın için...
Canım ben eminim sen bu ay daha fazla kitap okuyacaksın ve dereceye gireceksin, merak etme.... Zaten dediğin gibi önemli olan kendini aşmak... Ayrıca 23 Nisan yoğunluğu bitti ama bu ay da 19 Mayıs yoğunluğu var maalesef.... İlköğretim olarak Gençlik ve Spor bayramını da coşkuyla kutlayacakmışız, tabii benim gösteriler beğenildiği için ekstra bir gösteri çıkarmam istendi.... El mahkum
Bu arada Maip i ben de çok merak ediyorum, umarım kötü bir şey yoktur...
Canım ben eminim sen bu ay daha fazla kitap okuyacaksın ve dereceye gireceksin, merak etme.... Zaten dediğin gibi önemli olan kendini aşmak... Ayrıca 23 Nisan yoğunluğu bitti ama bu ay da 19 Mayıs yoğunluğu var maalesef.... İlköğretim olarak Gençlik ve Spor bayramını da coşkuyla kutlayacakmışız, tabii benim gösteriler beğenildiği için ekstra bir gösteri çıkarmam istendi.... El mahkum
Umarım bahar rehavetidir ve en kısa zamanda topiğimizin enerjisi artar.![]()
![]()
vee piruze bittieline aldıgın zaman bırakman pek mümkün olmuyor dün tüm akşam okudum ve bitirip yattım rahat ettim
kitap güzeldi sonu biraz türk filmleri tadındaydı
yazar erkek olmasına ragmen bazı kısımlar tam kadın bakış açısına göre yazılmış
ve iyiki hukuk devletinde yaşıyoruz ve iyiki boşanma,velayet haklarımız var..
merhaba bende listeye katılmak istiyorum birde tam olarak nasıl oluyor her okuduğum kitabı burada paylaşmalımıyım okudukça?
ben çok beğendim ve sonunda çok ağladım heleki kadının oğluna yazdığı mektupta çok dygulandım gerçekten...
bende haziran ayında katılcasm aranıza malum sınavlarrr var o yüzden sıkı bir ders çalışmalıyım ...
ama kitaplar bakıyorum hep..almak içinnn