- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.741
çatıdaki rüzgar-v.c.andrews
güzeldi beğendim
cemre25 : 7
bu arada sabahattin ali nin kürk mantolu madonnasını okuyan var mı ?
okuyanların çok tavsiye ettigi bi kitap canım benimde listemde ilk fırsatta alıcam
Vakit bulduğun zaman okursun tatlım, sıkma canını.
Sanırım kızın küçük,büyüdüğünde bolca zamanın olacak İnşaallah.
evet canım kızım 4 yaşında ve bırakmıyor beni pek kendi kendime o yatınca okuyabiliyorum.ama kitap aşığıyım ben onlarsız bir hayat düşünemem
Mesajı yazdıktan sonra hatırladım canım, çizelgenden biliyorum 5.5 yıllık evli olduğunu.
Elbette prensesin, güzel - şirin - küçük bir kız olacak. Yerim onu ben, Allah bağışlasın ilkalpcim.
Başka bir kitap topiğinde okumuştum, kitap kurdu bir anne, bebişinin yanında yüksek sesle
okuyormuş kitaplarını ve bebişinin çok hoşuna gidiyormuş. Anne mutlu - bebiş mutlu ne hoş
değil mi? Denesen prensesin nasıl bir tepki verir acaba?
kulittacım çok tatlısın gerçekten seni tanımayı görmeyi çok isterdim canım.kızımada kitapları sevdirdim şimdiden hersabah bir dolu kitapla yatağıma gelip anne sana kitap okuycam diyor ve kendikendine resimlerine bakıp anlatıyor.ben kitap okurkende banada oku annecim diyor.öpüyorum çook
Sol Ayağım . . .Chiristy Brown Güzeldi...
Aaaa bu ay kaçıncı kitabımdı?Çok okudum ya sayısını unutmuşum.
PrensesPericiğimin listesine bakınca hatırladım.
kulitta . . 5
kesinlikle haklısın hiçbir kitabı yıttığını buruşturduğunu görmedim kızımın çok seviyor kitapları inşallah böyle gider.büyüdükçe daha rahat okuyabilirsin o zaman ne güzel kitaplar bambaşka bir dünya insanın nefesini kesen hayallere daldıran şaheserlar onlarilkalp benim gibibirilerinin varlğ bilmek ne güzelbenim daha küçük 1,5 yaşında ve ben ancak lavobada fırsat buluyordum okumaya son iki üç aya kadar ama şunu fakettimki annesi babası okyan çocuklar daha meraklılar ve yırtmaya meyilli olmuyorlar....
bu arada yeni bir kitap Tennure Ve Ateş yazarı Sinan Yağmuroğlu. bibliyogrofileri sevdiğimi söyleyemem ama bu aşırı yanlı ve gereksiz ağır bir uslup kullanılmış kitapta kasveti severim derseniz deneyebilirsiniz. fakat uyarmakta fayda var Mevlana'ya olan bakış açınız değişecek eğer bir düşünür olarak onu seviyorsanız okumayın....
Revolucion : 3
Oy oy oy prensesinin elinde rengarenk kitaplarıyla, pıtır pıtır anneciğinin yanına
koşuşunu görür gibiyim. Hayat yolu başarılarla dolu olsun İnşaallah.
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, Sen de özelsin canım.
aranıza katılmak kitaplar hakkında fikirlerimi yazmak istiyorum ama sohbet başlığımı emin olamadım direkt konuya atlamak da istemedim birazcık bilgi verirseniz
kusuruma bakmayın
merhaba canım hoşgeldin konumuzaburda kitaplar hakkında yorum yapıyoruz ay içinde kaç kitap okudugumuzu paylaşıyoruz sohbet için ikinci bir başlıgımız var ama herhangi bir kısıtlama yok burdada sohbet olabiliyor.istersen senide listemize ekleyebilirim her iki mekanımıza da bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/421591-kitap-kurtlarinin-mekani-d-112.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?