- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.381
selam kızlar...
şah ve sultanı okudum... ben çok beğendim... tavsiye ederim...
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır ı sipariş ettim... gelince ona başlayacağım inşallah...okuyan var mı.. ismi değşik geldiği için sipariş ettim... merakla bekliyorum...
maibeyaz 1:78:
selam kızlar...
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır ı sipariş ettim... gelince ona başlayacağım inşallah...okuyan var mı.. ismi değşik geldiği için sipariş ettim... merakla bekliyorum...
selam kızlar...
Bugün okula dönüş başladı, yine iş başı, tatil bittiAma kitap okuma keyfimiz daim olsun inşallah
Aziz Nesin - ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR HARİKA : Aziz Nesin in anne babalar ve öğretmenler için yazmış olduğu ve minik öğrencilerin vermiş oldukları anket ceaplarından ve Aziz Nesin tarafından uydurulmuş komik öğrenci mektuplarından oluşuyor. Akıcı, eğlenceli...
Aziz Nesin - DÜDÜK : Kısa ve komik, ayrıca politik hikayelerden oluşuyor.
Aziz Nesin - MEMLEKETİN BİRİNDE : Aziz Nesin tarafından uydurulmuş komik, politik ve eğlenceli masallar var bu kitapta çok eğlendim okurken...
Bedri Baykam - KEMİK : İki erkeğin asansörde bir bayana tecavüz etme hikayesini anlatıyor. Hiç beğenmedim, edebi bir yönü de yok anlayacağınız gibi, Zar Adam dan sonra okuduğum en iğrenç kitaptı.
Gülse Birsel - GAYET CİDDİYİM
Gülse Birsel - HALA CİDDİYİM
Gülse Birsel - YOLCULUK NEREYE HEMŞERİM? : Kitapların üçü de Gülse Birsel in yaşadığı ve gözlemlediği komik durumlardan oluşuyor, eğlenceli ve akıcı kitaplar, gülmek isteyenlere
Dostoyevski - BAŞKASININ KARISI : Eğlenceli yönü ağır bastığı gibi dramatik yönü de olan bir hikayeydi. Ayrıca kitapta Dürüst Hırsız isimli bir öyküsü daha var.
H_İ_S : 14
kızlar geyik bölümünde bizde bir topik açsak ya
tanışır kaynaşır arada sohbet ederiz
havadan sudan kitaplardan sinema tiyatro filan
güzel olmazmı ne dersiniz
Kesinlikle katılıyorum.Bazen canım sohbet etmek istiyor,bakıyorum sohbet bölümüne gerisin geri çıkıyorum.Bizim de bir topiğimiz olsa çok iyi olur diyorum..
bencede çok iyi olur
bayada kalabalığız hem
kitap kurtları kafe filan deriz adına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?