Kadınların Kitap Mekanı

sunsea kitap okuyack kadar uzun bir sure neden hastanede kaldin?hastamıydın?umarım onemlı bırseyin yoktur kıtap benimde ilgimi cektı.dizıde guzel ozellıkle yarın ki bolumu cok merak ediyorum..

Önemli birşey değil canım ufak bir operasyon ama 1 gece kalmam gerekiyordu.Tşk ederim:))
Sanırım iki adet kitabı var Behzat Ç. hikayesinin.

Zombie li birşey mi ya?:104:

maibeyaz canım sen ingilizce topiğine yazmışsın ama daha yeni farkettim :)) tabiki katılabilirsin burayı takip ediyorsun diye buradan yazdım :))
beklerim diğer konuya :))
Jose Saramaga nın körlük adlı kitabını okuyorum kızlar geçen ayda 2 kitap bitirmiştim ama bitirdiğimde liste bitmişti yazmadım :) bu ay 1 kitap bitirirsem benim için iyidir :)

hepinizi öpüyorum uğramayışımı ve kitap okumayışımı malum sıkıntılı sebeplerime verin
inşallah kafamı toplayıp hızla kitap okuyacağım günlerde gelecek

şimilik ingilizceye kafamı feci taktım ya öğrencem yada öğrencem
ingilizcee kimmiiş bee :) benim karşımda ayakları titrer :))

kitap okumak kadar güzel bişi var mı yaa:))) her geçen gün daha da artıyorrr kitap okuma isteğimmm...iiii ki de sizlerle tanışmşmmmm kızlarrrr:) bu sevgide payınzzz büyükkk:)))

merhaba arkadaşlar.herkese hayırlı kandiller.ben de tatilden önce buraya katılmıştım ama ancak şimdi okumaya başlıyorum.bu arada bu kitap okuma işinin bir sayı sınırı ya da süre sınırı vaer mı acaba.yoksa okudukça mı ekliyoruz kitaplarımızı.

Teşekkür ederiz, size de hayırlı kandiller. Şimdilik kimse yok ben cevap vereyim. Kitap sınırlaması yok, ayın başından sonuna kadar okuduğunuz kitapları yazıyorsunuz, ister her bitirdiğiniz kitabı tek tek yazın, ister ay sonunda toptan yazın sizin tercihiniz. Başkalarına da fikir vermesi için okuduğunuz kitaplar hakkında kısa bir bilgi verirseniz de güzel olur.Yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltirler sanıyorum :)

30 Ocak - 28 Şubat 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... 8 .......
  2. neenone ...... 7 ........
  3. H_İ_S ...... 6 ........
  4. sunsea ...... 5 ........
  5. cemreeylul ...... 4 ........
  6. Sarissa ...... 3 .....
  7. hypatia ...... 2 ........
  8. samanyolu ...... 2 ........
  9. gnltpl ...... 2 ........
  10. Maip - .......... 2 .........
  11. masal26 ...... 1 ........
  12. deren1907 ...... 1 .........
  13. Sumak .......... 1 ...............
  14. smeagol ............ 1 .................
  15. neyneyse .......... 1 ..........
  16. hande80 ..........- ...............
  17. emk87 ........... -.....................
  18. Punchshe .......... - ................
  19. atlantis ............. - ................
  20. gnydn64 ........... - ................
  21. anten ................ - .................
  22. maibeyaz .......... - ................
  23. PrensesPeri ..... - ...............
  24. Tryamour .......... - ...............
  25. Eyylül ........... - ...........
  26. MKT ...... - .........
  27. baLHuzur ...... - .........
  28. pamuksel ...... - .........
  29. Revolucion ...... - .........
  30. kusko ...... - ........
  31. guvastanema ...... - ........
  32. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  33. kendra ...... - ........
  34. orchidea ...... - ........
  35. Lachesis ...... - ........
  36. DyGLu ...... - ........
  37. frezya27 ...... - ........
  38. milena_ ...... - ........
  39. pembelii ...... - ........
  40. maviduygular ...... - ........
  41. seebu ...... - ........
  42. gzmnc ...... - ........
  43. tutaste85 ...... - ........
  44. pupillist ...... - ........
  45. deniz_25710 ...... - ........
  46. Akitra ...... - ..........

tastamam doğru

SUNSEA onemli birseyin olmamasına sevindim SUMAK bende basladım olu ruhlar ormanına ama ılerleyemedım.nasıl bır yogunluk bu anlayamadım hıcbırseye zaman bulamıyorum.en buyuk zevkim kitaplar onlardan bıle mahrum kaldım NEENONE sac konusunda gordum seni nışanlanıyormussun Allah tamamına erdırsin GNLTPL bende bu konuyu ve herkesı cok sevıyorum kıtap okuyamasamda burdan ayrılamıyorum..

Aynen tatildeyim ben de:))
Ama sıkılmaya başladım galiba.

Tatiller benim sıkılma alanıma girmiyor pek

Gölgedekiler/ Can Dündar

cemreeylul:3

Bi solukta bitti ya bu kadar duru bi anlatım olur.

Can Dündar ın bütün kitapları öyle bayılıyorum, çünkü dili çok akıcı, daha okumadığım kitapları da var sıra gelirse inşallah...

H_İ_S Mükemmelsin ya, seni görünce hevesim artıyo resmen =))

Teşekkürler amaç zaten birbirimizi teşvik etmek değil mi

Körlük/ José Saramago

mükemmeldi herkese tavsiye ederim

cemreeylul: 4

Ben de geçen ay okumuştum, çok etkileyici bir kitap öyle değil mi? Ardından Görmek kitabını okumanı tavsiye ederim aynı yazarın. Körlük romanının filmini de yaptılar ama daha izleme şansım olmadı.

Bugün okula dönüş başladı, yine iş başı, tatil bitti Ama kitap okuma keyfimiz daim olsun inşallah

Aziz Nesin - ŞİMDİKİ ÇOCUKLAR HARİKA : Aziz Nesin in anne babalar ve öğretmenler için yazmış olduğu ve minik öğrencilerin vermiş oldukları anket ceaplarından ve Aziz Nesin tarafından uydurulmuş komik öğrenci mektuplarından oluşuyor. Akıcı, eğlenceli...

Aziz Nesin - DÜDÜK : Kısa ve komik, ayrıca politik hikayelerden oluşuyor.

Aziz Nesin - MEMLEKETİN BİRİNDE : Aziz Nesin tarafından uydurulmuş komik, politik ve eğlenceli masallar var bu kitapta çok eğlendim okurken...

Bedri Baykam - KEMİK : İki erkeğin asansörde bir bayana tecavüz etme hikayesini anlatıyor. Hiç beğenmedim, edebi bir yönü de yok anlayacağınız gibi, Zar Adam dan sonra okuduğum en iğrenç kitaptı.

Gülse Birsel - GAYET CİDDİYİM

Gülse Birsel - HALA CİDDİYİM

Gülse Birsel - YOLCULUK NEREYE HEMŞERİM? : Kitapların üçü de Gülse Birsel in yaşadığı ve gözlemlediği komik durumlardan oluşuyor, eğlenceli ve akıcı kitaplar, gülmek isteyenlere

Dostoyevski - BAŞKASININ KARISI : Eğlenceli yönü ağır bastığı gibi dramatik yönü de olan bir hikayeydi. Ayrıca kitapta Dürüst Hırsız isimli bir öyküsü daha var.

H_İ_S : 14

Çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok zor çok stresliymiş ama sonu güzel olur inş. Yazılarını okudum o konuda, umarım bende de işe yarar:18:

Amin insallah canım.zor streslı aman guzel zamanlar benım esımde bile yaradiysa herkeste yarar.sadece cesaret et gozunu kapat yap ve 15 gun sonra yeni cıkan saclarının keyfini cıkart baslıktata dedigi gibi adeta fıskırıyor

Umut aşılıyosun bana nasıl mutlu oluyorum anlatamam Neyse uzatmayayım burası yeri değil. 1 ay sonra güzel haberler veririm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…