- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.361
sunsea kitap okuyack kadar uzun bir sure neden hastanede kaldin?hastamıydın?umarım onemlı bırseyin yokturkıtap benimde ilgimi cektı.dizıde guzel ozellıkle yarın ki bolumu cok merak ediyorum..
Korku-gerilim-macera sevıyorsan begenırsın cnım..
ama soyle bı sey var katıl yamyam burada ,cesetlerı nasıl bulduklarını tahmın ederek oku :)
ben kan'dan ve kan görmekten korkarım ..
bıraz zor olsada okudum bıttı ,
Önemli birşey değil canım ufak bir operasyon ama 1 gece kalmam gerekiyordu.Tşk ederim:))
Sanırım iki adet kitabı var Behzat Ç. hikayesinin.
sunsea geçmiş olsunnnn....
merhaba arkadaşlar.herkese hayırlı kandiller.ben de tatilden önce buraya katılmıştım ama ancak şimdi okumaya başlıyorum.bu arada bu kitap okuma işinin bir sayı sınırı ya da süre sınırı vaer mı acaba.yoksa okudukça mı ekliyoruz kitaplarımızı.
Teşekkür ederiz, size de hayırlı kandiller. Şimdilik kimse yok ben cevap vereyim. Kitap sınırlaması yok, ayın başından sonuna kadar okuduğunuz kitapları yazıyorsunuz, ister her bitirdiğiniz kitabı tek tek yazın, ister ay sonunda toptan yazın sizin tercihiniz. Başkalarına da fikir vermesi için okuduğunuz kitaplar hakkında kısa bir bilgi verirseniz de güzel olur.Yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar düzeltirler sanıyorum :)
Aynen tatildeyim ben de:))
Ama sıkılmaya başladım galiba.
Gölgedekiler/ Can Dündar
cemreeylul:3
Bi solukta bitti ya bu kadar duru bi anlatım olur.
H_İ_S Mükemmelsin ya, seni görünce hevesim artıyo resmen =))
Körlük/ José Saramago
mükemmeldi herkese tavsiye ederim
cemreeylul: 4
ZAR ADAMI ben de beğenmedim canım demek ki bir garip ben değilmişim:)
NEENONE sac konusunda gordum seni nışanlanıyormussun Allah tamamına erdırsin
Çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok zor çok stresliymiş ama sonu güzel olur inş. Yazılarını okudum o konuda, umarım bende de işe yarar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?