Kadınların Kitap Mekanı

evet güzel can dündar gercekten
görmek kitabını bulamadım kütüphanede, çok kalabalıktı istekte de bulunamadım, başka bi kitabını aldım saramagonun, kitapları okuduktan sonra filmi izleyince genelde hayal kırıklığı yaşıyorum o yüzden pek ilgimi çekmedi filmi. izlemeyi düşünmedim, kütüphaneden alırken adam söylemişti dvd'si var onu da veriym mi diye, istemedim ama

Merhaba arkadaşlar,Osman Aysu'nun Londra _ Moskova Hattı kitabını bitirdim.Sürükleyici bir kitaptı yine...Bu gün Ahmet Ümit in Kukla adlı kitabına başlıcam:79:
SAMANYOLU 4

Amanda Quick: Kiralık nişanlı.
Deeanne Gist: Umutsuz Aşkın Gözyaşları.
Stacy Schiff: Kleopatra.

Hepsi harikaydı.Bir çırpıda okunacak kitaplar sürükleyiciler.

tweetypinar:11

Filmini ben de izlemedim canım, kitapların filmleri pek ilgimi çekmiyor, ama Koku kitabının filmini çok övdüler, işte onu boş bir vaktimde izlemeyi düşünüyorum, zira kitabından çok etkilenmiştim.

Amanda Quick: Kiralık nişanlı.
Deeanne Gist: Umutsuz Aşkın Gözyaşları.
Stacy Schiff: Kleopatra.

Hepsi harikaydı.Bir çırpıda okunacak kitaplar sürükleyiciler.

tweetypinar:11

Tweety canım genelde okuduğun kitaplar aşk romanları galiba, isimlerinden yola çıkarak böyle bir yargıya vardım, aşk romanları sürükleyici oluyor gerçekten, ama ben pek okumadım aşk romanı şimdiye kadar... Çok nadir...

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım kendimce ayda en az 2 kitap bitircem sözüm vardı burdan benide aranıza alırsanız bu benim için çok çok iyi olur aşarım kendimi...bu ay:İSKENDER PALA-BABİL'DE ÖLÜM İSTANBUL'DA AŞK ı bitirdim şu anda ELİF ŞAFAK-AŞK ı okuyorum.bitince onuda yazarım...

sizi tebrik edyorum gerçekten süpersiniz en baştan beri sizi takip ediyorum bu topik gerçekten çok güzel bende katılcam yaaaa lütfen:26:

firarperest bitince yazarım

Nasıl özlemişim burayı
Sözü de atlattım, sıra geldi bol bol kitap okumaya. Yarından itibaren basıyorum gaza

Bende katılabilirmiyim aranıza iflah olmaz bir kitapkurdu olarak

sizi tebrik edyorum gerçekten süpersiniz en baştan beri sizi takip ediyorum bu topik gerçekten çok güzel bende katılcam yaaaa lütfen:26:

firarperest bitince yazarım

Nasıl özlemişim burayı
Sözü de atlattım, sıra geldi bol bol kitap okumaya. Yarından itibaren basıyorum gaza
Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Ömür boyu saadetler dilerim.

Banane banane ben de katılmak istiyorum.
Daha Çok Ateş Daha Çok Rüzgar - Susanna Tamaro Bugün başladım.
Şubat bitmeden kitabı bitireceğim İnşaallah.
Maipcim harika listene adımı yazdıracağım İnşaallah.
Aaaaa... son günlerde Sevgili Maip görünmedi. Umarım her şey yolundadır.
.

Yeni gelenler hoşgeldiniz diyorum öncelikle.
Son kitabım SÜPER KENT'ti.BALLARD'ın okuduğum ilk kitabı.
Bilgi vermicem bu sefer.Tadı,anlatımı çok güzel.Tavsiye de ediyorum.Çarpıcı bir kitap bana göre.Yer yer sıkıla da biliyor insan.Dediğim gibi üstünde düşünmemiz gereken şeyler anlatıyor bize Ballard.

Evet canım son zamanlarda hep aşk romanları okuyorum çünkü uzun bir süre psikoloji kitapları okudum artık okumak istemiyorum :) Roman okumak istiyorum hep ama sonu mutlu bitmeli :) Romantik takılıyorum

Julie Garwood: Gölgede Dans... Açıkçası tereddütlü aldım çünkü "Sen de Yanarsın" kitabı polisiye/aşk dı ve fena değildi buda öyledir diye. Ama bunun Polisiyesi daha güzeldi çok hoşuma gitti açıkçası. Umarım yakın zamanda diğer seriler cabuk çıkar.

Pinkfreud: Sorun bende değil sende... Dizüstü edebıyatıydı ve çok begendim yanlız keşke bu kadar çok küfür olmasa. Ama buda yazarın tarzı tabi...

Judith McNaught: Sonsuza Kadar... Terar okuyorum aynı heyecanla...

tweetypinar:14

Punchshe:1
kızlar sonunda bu ay bu sıkıntıların arasında 1 kitap bitirdim..
jose saramago; Körlük
çoooook güzel bir kitap resmen hayata bakışım değişti.. çok etkilendim herkese okumasını tavsiye edebilirim..

benim de severek okuduğum bir kitaptı körlük.Görmek diye de bir kitabı var Saramago'nun.

herkese merhaba
önce nişan düğün telaşı sonrasında koşturmalar bayadır kitap okuyamıyordum.
yolda kitap okuyabileyim diye, cep telden falan interneti açmıyordum ama kendimi bir türlü motive edemiyordum.
burayı keşfettim bi kaç gündür.
sayenizde şeytanın bacağını kırdım. 300. sayfaya kadar geldim kitapta.
bu ay sonuna bitirebilir miyim bilmiyorum ama yeniden kitap okuma alışkanlığı kazanmama desteğiniz için teşekkürler.
umarım başladığım gibi devam edebilirim
herkese sevgiler
paylaşımlar için teşekkürler

az önce bu ayın 2. kitabınıda bitirdim...ELİF ŞAFAK - AŞK :yazarın okudugum ilk kitabıydı güzel akıcı bi kitaptı tavsiye ederim

ozzy06:2

Maalesef hala okumaya geçemedim. Bir anda görsel topikler kurbağalı dereye dönüşünce,
avatar-gif hastası olan ben bu soruna yoğunlaştım. Okuduğumu da anlamıyorum.

İlgilenenler için bir not düşmek isterim.
Arkadaşlar İmageshack 22 şubattan itibaren üyelik şartı koymuş.
Üye olmayanlar, imageshack ile eklenmiş tüm görselleri kurbağa olarak görüyor.
Üye olanlar için hiç bir sorun kalmıyor. Bilgilerinize...
Üye olmak isteyenler için...

http://my.imageshack.us/registration/

Son düzenleme:
Bu ay ben de çok yoğundum finaller bütler derken tek kitap okumuşum ama ders kitabı dersseniz 6 - 7 kitap bitirdim :)

Milena: Sabaatin Ali - Sırça Köşk

Öncelikle hayırlı olsun:)
Hoşgeldinnn

kulittam çok teşekkürler bende kurbagaları kendi serverım dan kaynaklanıyor sanmıştım hemen kayıt oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…