Kadınların Kitap Mekanı

selam kızlar.keyıflı okumalar kulitta seni bu topicte gormek ne guzel.avatarlarına bayılıyorum.surekli takipteyim maıpcıgım o kalan dersin ne zaman belli olacak?insallah sonuc istedigin gıbı olur

prensesim :)) ingilizce topiğime gelsene özledim seni (
lütfen beni yalnız bırakmayın yalnız kaldığımda kafayı yemekten korkuyorum
bide bu kpds illetinden korkuyorum (

prensesim :)) ingilizce topiğime gelsene özledim seni (
lütfen beni yalnız bırakmayın yalnız kaldığımda kafayı yemekten korkuyorum
bide bu kpds illetinden korkuyorum (

Canım o konu benım abonelıklerımde eklı arada bakıyorum ama artık yazmam sanırım.cok kırgınım.olan sızlere oldu.hep senin yanındayım ama buralarda

selam kızlar.keyıflı okumalar kulitta seni bu topicte gormek ne guzel.avatarlarına bayılıyorum.surekli takipteyim maıpcıgım o kalan dersin ne zaman belli olacak?insallah sonuc istedigin gıbı olur

PrensesPericim nasılsın şaşırdım seni görünce, akşamları olmazdın sen, net mi bağlattın ?
kalan dersimin sonucu A1
4 dersim vardı 3ü A1 1i B1
ama B1 olan osmanlıcaydı, çok zor, sıfırdan başladım, hiç eski yazı ile ilgili hiç bir şey bilmeyerek aldım o dersi, yine iyi diyorum

sorduğun için çok saol

evet haklısın bizim toplumumuzda kurunun yanında yaşda yanar politikasi vardı değil mi unutmuşum...
ve birde hep herzaman daha iyi bilenler ama bunu sadece söyleyenler işi yapmaya gelince elini sürmeyenler vardı..
ben kurunun yanında ki yaş oldum..
sende o daha iyi bilenlere denk geldin..
ne diyelim sağlık olsun ozaman
bende kırgınım vede kızgınım

Canım is degistirdım.ordan nete giremıyorum rahat bende cebıme net aldım.esım vadı ızlerken bende kk da geziyorum iste bence sonucların cok guzel.Allah herseyi gonlune gore versin

Puncum bosver onceki sayfaları..yenı baslamıs gıbı ol..sumak gelmıs konuya ve ınanıyorum cok faydalı olacak

Hiç sorma tatlım - Avatar dünyasını tanımadan önce Kitap hastasıydım - son zamanlarda avatar hastası oldum. Aslında zamanımı ikiye bölüp - kitapları ve avatarları birlikte kucaklamam gerekirken -
tüm zamanımı avatarlarla geçiriyorum. Bu şirin şeylerden ayrılamadığım gibi kitaplarımı da çok özlü-
yorum. Umarım en kısa zamanda denge kuracağım. Keyifli okumalar canım.

Canım is degistirdım.ordan nete giremıyorum rahat bende cebıme net aldım.esım vadı ızlerken bende kk da geziyorum iste bence sonucların cok guzel.Allah herseyi gonlune gore versin

net çok yavaş, cevap verene kadar ben sen çıkmışsın deli olacağım bu net neden böyle yapıyor anlamıyorum, msn de çalışmıyor, tam yeni işin nasıl gidiyor diyecektim

en son yeni işe giriyorum dediğin iş değil mi şuandaki, çok sevindim, istemiyordun eskisini, çok iyi oldu :81: keşke hep net olsa elinin altında, seni göremiyorum artık

çok çok saol PrensesPericim, iyi dileklerin nasıl da içimi huzurla dolduruyor anlatamam, umarım her şey gönlünce olur, çok özletme

iyi akşamlar kızlar...
ben de sizin sayenizde 3-5 sayfa okuyordum ne güzel.. bir aydır elime kitap almadım... iki canavarın elinde fırsatım olmuyo hiç... bu gün Şah ve Sultan ı aldım...az sonra başlayacağım inşallah çabuk biter...

30 Ocak - 28 Şubat 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. neenone ...... 7 ........
  2. tweetypinar .......... 7 .......
  3. H_İ_S ...... 6 ........
  4. sunsea ...... 4 ........
  5. cemreeylul ...... 3 ........
  6. Sarissa ...... 3 .....
  7. hypatia ...... 2 ........
  8. samanyolu ...... 2 ........
  9. gnltpl ...... 2 ........
  10. Maip - .......... 2 .........
  11. masal26 ...... 1 ........
  12. deren1907 ...... 1 .........
  13. hande80 ..........- ...............
  14. emk87 ........... -.....................
  15. Punchshe .......... - ................
  16. atlantis ............. - ................
  17. Sumak .......... - ...............
  18. smeagol ............ - .................
  19. gnydn64 ........... - ................
  20. neyneyse .......... - ..........
  21. anten ................ - .................
  22. maibeyaz .......... - ................
  23. PrensesPeri ..... - ...............
  24. Tryamour .......... - ...............
  25. Eyylül ........... - ...........
  26. MKT ...... - .........
  27. baLHuzur ...... - .........
  28. pamuksel ...... - .........
  29. Revolucion ...... - .........
  30. kusko ...... - ........
  31. guvastanema ...... - ........
  32. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  33. kendra ...... - ........
  34. orchidea ...... - ........
  35. Lachesis ...... - ........
  36. DyGLu ...... - ........
  37. frezya27 ...... - ........
  38. milena_ ...... - ........
  39. pembelii ...... - ........
  40. maviduygular ...... - ........
  41. seebu ...... - ........
  42. gzmnc ...... - ........
  43. tutaste85 ...... - ........
  44. pupillist ...... - ........
  45. deniz_25710 ...... - ........
  46. Akitra ...... - ..........

Evet canım o is.sımdilık ıyı gıdıyor.diger taraftan artıları fazla.insallah boylede devam eder.buralardayım takıpteyım kıtap okuyamasamda

Avatarların superr emınım ugrasmasıda cok zevklidir her zaman bekleriz

Slmm kızlar.Yeni biten kitabımın adı:
EMRAH SERBEST- Her temas iz bırakır(Behzat Ç.Bir ankara Polisiyesi)
Öncelikle diziyi hiç seyretmedim sadece ana karakterde kimin oynadığını biliyorum.
Aslında kitabı pek polisiye türü olarak algılayamadım.Daha çok ana karakter ön plandaydı diyebilirim.Ben kitabı hastanede kaldığım zaman okuduğum için zevkli ilerledi,akıcıydı.(Yapıcak başka bir şey olmadığından iyi geldi.)
Hepinize iyi okumalar:))

sunsea:5

Son düzenleme:
sunsea kitap okuyack kadar uzun bir sure neden hastanede kaldin?hastamıydın?umarım onemlı bırseyin yoktur kıtap benimde ilgimi cektı.dizıde guzel ozellıkle yarın ki bolumu cok merak ediyorum..

Ben de pek okuyamıyorum bu aralar,meşgulüm.Ama nazar boncuğu olsun bir tane değil mi?
Haldun Dormen-SÜRÇ-Ü LİSAN ETTİKSE..Sanatçının hayatından kesitler,keyifli bir kitap.Epeyce kitap birikti evde,okumaya sabırsızlanıyorum..

Sumak ,Ölü Ruhlar Ormanı nasıl,beğendin mi?:97:

Korku-gerilim-macera sevıyorsan begenırsın cnım..

ama soyle bı sey var katıl yamyam burada ,cesetlerı nasıl bulduklarını tahmın ederek oku :)

ben kan'dan ve kan görmekten korkarım ..

bıraz zor olsada okudum bıttı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…