- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #1.341
prensesim :)) ingilizce topiğime gelsene özledim seni(
lütfen beni yalnız bırakmayın yalnız kaldığımda kafayı yemekten korkuyorum
bide bu kpds illetinden korkuyorum(
selam kızlar.keyıflı okumalarkulitta seni bu topicte gormek ne guzel.avatarlarına bayılıyorum.surekli takipteyim maıpcıgım o kalan dersin ne zaman belli olacak?insallah sonuc istedigin gıbı olur
PrensesPericim nasılsın şaşırdım seni görünce, akşamları olmazdın sen, net mi bağlattın ?
kalan dersimin sonucu A1
4 dersim vardı 3ü A1 1i B1
ama B1 olan osmanlıcaydı, çok zor, sıfırdan başladım, hiç eski yazı ile ilgili hiç bir şey bilmeyerek aldım o dersi, yine iyi diyorum
sorduğun için çok saol
evet haklısın bizim toplumumuzda kurunun yanında yaşda yanar politikasi vardı değil mi unutmuşum...
ve birde hep herzaman daha iyi bilenler ama bunu sadece söyleyenler işi yapmaya gelince elini sürmeyenler vardı..
ben kurunun yanında ki yaş oldum..
sende o daha iyi bilenlere denk geldin..
ne diyelim sağlık olsun ozaman
bende kırgınım vede kızgınım
selam kızlar.keyıflı okumalarkulitta seni bu topicte gormek ne guzel.avatarlarına bayılıyorum.surekli takipteyim maıpcıgım o kalan dersin ne zaman belli olacak?insallah sonuc istedigin gıbı olur
Canım is degistirdım.ordan nete giremıyorum rahat bende cebıme net aldım.esım vadı ızlerken bende kk da geziyorum istebence sonucların cok guzel.Allah herseyi gonlune gore versin
net çok yavaş, cevap verene kadar ben sen çıkmışsındeli olacağım bu net neden böyle yapıyor anlamıyorum, msn de çalışmıyor, tam yeni işin nasıl gidiyor diyecektim
en son yeni işe giriyorum dediğin iş değil mi şuandaki, çok sevindim, istemiyordun eskisini, çok iyi oldu :81: keşke hep net olsa elinin altında, seni göremiyorum artık
çok çok saol PrensesPericim, iyi dileklerin nasıl da içimi huzurla dolduruyor anlatamam, umarım her şey gönlünce olur, çok özletme
Hiç sorma tatlım - Avatar dünyasını tanımadan önce Kitap hastasıydım - son zamanlarda avatar hastası oldum. Aslında zamanımı ikiye bölüp - kitapları ve avatarları birlikte kucaklamam gerekirken -
tüm zamanımı avatarlarla geçiriyorum. Bu şirin şeylerden ayrılamadığım gibi kitaplarımı da çok özlü-
yorum. Umarım en kısa zamanda denge kuracağım. Keyifli okumalar canım.
Puncum bosver onceki sayfaları..yenı baslamıs gıbı ol..sumak gelmıs konuya ve ınanıyorum cok faydalı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?