- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.301
Ruhi Mücerret sayfa 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin ve tabiki geç kalmadınBen de katilabilir miyim acaba ? gec kalmis sayilmam degil mi ??
Ah canım 3 - 4 ay gibi görünen bir yoğunluk içindeyim ama açıkçası son zamanlarda konu sahibemiz PrensesPeri 'nin de mekanımızdan uzak kalışı şevkimi kırdı. Onun da geçerli nedenleri vardır elbette ama yıllardır bağlılığımızı perçinleyen alışageldiğimiz bir düzen vardı. Terkedilmişlik sendromu yaşıyorum.kulitta nerelerdesin....
kulitta abla sensiz buralarin tadi olmaz :)Ah canım 3 - 4 ay gibi görünen bir yoğunluk içindeyim ama açıkçası son zamanlarda konu sahibemiz PrensesPeri 'nin de mekanımızdan uzak kalışı şevkimi kırdı. Onun da geçerli nedenleri vardır elbette ama yıllardır bağlılığımızı perçinleyen alışageldiğimiz bir düzen vardı. Terkedilmişlik sendromu yaşıyorum.
Umarım keyfi ve sağlığı yerindedir ve en kısa zamanda, kaldığı yerden mekanımızı sarıp sarmalar.
Sizleri ve mekanımızı çok özlemişim hayatdenizolmasa. Okumayı ve aranızda olmayı öyle çok istiyorum ki, bunun için fırsat yaratmak önceliğim olacak İnşallah.
Mesafemi hissedip seslendiğin için çok teşekkür ederim. Gönlünce, gönlümüzce okuyarak daha iyi hissedeceğimiz günler diliyorum.
Sağol NancyFr. Benim için de buradan uzak olmak tatsız.kulitta abla sensiz buralarin tadi olmaz :)