Kadınların Kitap Mekanı

Ah canım 3 - 4 ay gibi görünen bir yoğunluk içindeyim ama açıkçası son zamanlarda konu sahibemiz PrensesPeri PrensesPeri 'nin de mekanımızdan uzak kalışı şevkimi kırdı. Onun da geçerli nedenleri vardır elbette ama yıllardır bağlılığımızı perçinleyen alışageldiğimiz bir düzen vardı. Terkedilmişlik sendromu yaşıyorum. :KK61:
Umarım keyfi ve sağlığı yerindedir ve en kısa zamanda, kaldığı yerden mekanımızı sarıp sarmalar.
Sizleri ve mekanımızı çok özlemişim hayatdenizolmasa. Okumayı ve aranızda olmayı öyle çok istiyorum ki, bunun için fırsat yaratmak önceliğim olacak İnşallah.
Mesafemi hissedip seslendiğin için çok teşekkür ederim. Gönlünce, gönlümüzce okuyarak daha iyi hissedeceğimiz günler diliyorum. :KK19:

Ah canım 3 - 4 ay gibi görünen bir yoğunluk içindeyim ama açıkçası son zamanlarda konu sahibemiz PrensesPeri PrensesPeri 'nin de mekanımızdan uzak kalışı şevkimi kırdı. Onun da geçerli nedenleri vardır elbette ama yıllardır bağlılığımızı perçinleyen alışageldiğimiz bir düzen vardı. Terkedilmişlik sendromu yaşıyorum. :KK61:
Umarım keyfi ve sağlığı yerindedir ve en kısa zamanda, kaldığı yerden mekanımızı sarıp sarmalar.
Sizleri ve mekanımızı çok özlemişim hayatdenizolmasa. Okumayı ve aranızda olmayı öyle çok istiyorum ki, bunun için fırsat yaratmak önceliğim olacak İnşallah.
Mesafemi hissedip seslendiğin için çok teşekkür ederim. Gönlünce, gönlümüzce okuyarak daha iyi hissedeceğimiz günler diliyorum. :KK19:
kulitta kulitta abla sensiz buralarin tadi olmaz :)

Selamlar :)
Uzun zamandır gelemiyorum. Ama hep aklımda buralar. Eskisi kadar okuyamasam da okumaya çalışıyorum. Şimdi ise sizlerden tavsiye istiyorum. Bir devlet hastanesinde çalışıyorum ve hastanemizde çalışanların, hastaların ve hasta yakınlarının hizmetine sunulan bir kütüphanemiz var. Çok okuyan biri olduğum için genelde fikirlerime başvuruyorlar sağ olsunlar. Şu aralar kütüphanemize kitap alımı yapacağız. 100 kitaplık bir liste hazırlıyoruz. Sizlerinde tavsiyesine ihtiyacım var. Şimdiden hepinize teşekkürler. Bol okumalı günler :KK68::KK68:

Sırça Köşk / Sabahattin Ali
Bana Prenses Deme / Vefa Enver
Yörünge / Tess Gerritsen
Ruhi Mücerret / Murat Menteş
Nun Masalları / Nazan Bekiroğlu

Melikeeeee.....5

1.Gönül Meselesi - Tuna Kiremitçi
2. İki Yeşil Su Samuru - Buket Uzuner
3. Savruluş - Cihangir Akşit
4. Dubrovski - Aleksandr Puşkin
5. Ben Bir Ağacım - Orhan Pamuk
6. Hayata Tutunanlar - Charlotte Rogan