Kadınların Kitap Mekanı

1---zoraki koca şahane gelin----fatih murat arsal
2--- leyla---alexandra cavelius ---bosna savaşında çocuk sayılacak yaşta bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor harika
bosna savaşı kitapları beni çok etkiliyor

1- Nar Ağacı/ Nazan Bekiroğlu
2- Dr Jekyll ve Mr Hyde'ın tuhaf hikayesi /Robert Louis Stevenson
3- Bunu Sen İstedin / Vefa Enver

4- Evrene Fısıldanan Dilek / Karen Mcquestion..... genel olarak çok sıkıcıydı fakat sonlara doğru biraz hızlandı ve merak ettirdi diyebilirim.

melikeeeee...4

2--- leyla---alexandra cavelius
3----iki renk aşk ---f m arsal
4--sisle gelen yolcu---jean chrıstophe grange --- başladım

Merhaba,
Ben de burada okudugum kitaplari paylasiyordum. Sonrasinda araya dugunum girdi. Sonra da uzunca bir sure toparlanamadim zaten. Siteye de giremedim bir sure.
Tekrar katilabilir miyim araniza:KK54:
Elbette katılabilirsin Kitap asigi.
Zaman zaman hepimizin özel nedenlerle konuya mesafeli kaldığımız dönemler olabiliyor.
Evliliğin hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Sonsuz mutluluklar dilerim. :KK68:

Göçebe syf:430 Sınavlarım yüzümden kitabı bilerek elime almıyordum. dün akşam hastayım diye ders çalışmak istemedim doyasıya okudum. İlaç gibi geldi. Rüyalarımda bile yaşıyorum kitabımı.
_Cassandra_ _Cassandra_ Kitabı bitirene kadar hep teşekkür edeceğim sana sanırım.:KK36: Kitap kapağı beni çok etkiliyor. Sırf kapağı yüzünden gençlik serisidir diye önyargılı ve oldukça antipatiyle yaklaştığım bir kitaptı. Hediye gelmiş olmasa okumaz mahrum kalırdım.

Göçebe syf:430 Sınavlarım yüzümden kitabı bilerek elime almıyordum. dün akşam hastayım diye ders çalışmak istemedim doyasıya okudum. İlaç gibi geldi. Rüyalarımda bile yaşıyorum kitabımı.
_Cassandra_ _Cassandra_ Kitabı bitirene kadar hep teşekkür edeceğim sana sanırım.:KK36: Kitap kapağı beni çok etkiliyor. Sırf kapağı yüzünden gençlik serisidir diye önyargılı ve oldukça antipatiyle yaklaştığım bir kitaptı. Hediye gelmiş olmasa okumaz mahrum kalırdım.
canım beğenmene çok sevindim, kitabın kapağını bende beğenmedim hatta eski kapağını aradım resmin etkisinde kalma diye ama bulamadım neyse artık böylece kapak konusundaki ön yargın biraz kırılmış olur :)

2--- leyla---alexandra cavelius
3----iki renk aşk ---f m arsal
4---aşk iki oda---nehir erdem
5--sisle gelen yolcu---jean chrıstophe grange --- okuyorum

hayatdeniz olmasa----4

Ocak kitap açısından bereketli bir aydı.Darısı şubatın başına :KK49:

1.Eylül Sancısı
2.Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü
3.Melekler Korusun
4.Mart Menekşeleri
5.Vukuat Var