Kadınların Kitap Mekanı

vay be uzun zaman olmuş uğramayalı 2010 filandı sanırım ilk listede adım yok ama çoğunu biliyorum hala devam ediyor olması ne güzel. umarım beni de hatırlayanlar çıkar.

Çook önceden burda bir leyler okumaya çalışıyordum ama hayat düzenim ve değişimler sebebiyle uzun zamandır da oruma girmiyordum ama burayı dışardan hep takip ederim ve senin hala böyle güzel akıcı kitap okumana nasıl imreniyorum kulitta bir bilsen. Eski alışkanlığıma dönmeye çalışıyorum bu aralar inşallah baktıkça şevkim artar :)

Çook önceden burda bir leyler okumaya çalışıyordum ama hayat düzenim ve değişimler sebebiyle uzun zamandır da oruma girmiyordum ama burayı dışardan hep takip ederim ve senin hala böyle güzel akıcı kitap okumana nasıl imreniyorum kulitta bir bilsen. Eski alışkanlığıma dönmeye çalışıyorum bu aralar inşallah baktıkça şevkim artar :)
Evet bu topicte yıllarca motive ettik birbirimizi, şevk aldık. Bol bol okuduk, okuduklarımızı paylaştık.
Konu sahibi PrensesPeri'nin değerli emekleri, hoşlukları sayesinde keyifli aylar yıllar geçirdik, kitapdaşlar edindik.
Lakin her şeyde olduğu gibi burada da sona gelindi.
Bir bir hayatlar değişti. Mezuniyetler, evlilikler, bebekler oldu. :)) Herkes için her şey yolundadır İnşallah.

Merhaba herkesler iyidir umarim..
Dogumdan sonra epey koptum..
Bana onerebilceginiz akici roman tavsiyelerinizi bekliyorum..

Merhaba

Ben yeni geldim aranıza
Son zamanlarda aklımı kurcalayan, yok olmaya yüz tutmuş kitaplar ve yazarlar var, onları toparlamaya çalışırken biraz tavsiye de biriktirdim, artık eskisi kadar çok okuyamıyorum ama kitap konusu beni içine çekiyor =)) Sizinde bana tavsiyeleriniz olursa çookkk sevinirim =))

Bahriye Üçok - Atatürk'ün İzinde Bir Arpa Boyu
Ahmet Taner Kışlalı - Atatürk'e Saldırmanın Dayanılmaz Hafifliği
Uğur Mumcu - Bir Pulsuz dilekçe
C. Gustav Jung - Anılar Düşler Düşünceler
Vedat Türkali - Yalancı Tanıklar Kahvesi
Ahmet Hamdi Tanpınar - Saatleri Ayarlama Enstitüsü

Daha güncel olanlar :
İnci Aral - Ölü Erkek Kuşlar
İnci Aral - Kıran Resimleri
İnci Aral - Hiçbir Aşk Hiçbir Ölüm
Irvin D.Yalom - Günü Birlik Hayatlar
Zülfü Livaneli - Serenad