- 19 Mart 2009
- 9.766
- 37
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #11.321
vay be uzun zaman olmuş uğramayalı 2010 filandı sanırım ilk listede adım yok ama çoğunu biliyorum hala devam ediyor olması ne güzel. umarım beni de hatırlayanlar çıkar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın, oğlusunun adı ne:)Uzuuunnnn bir aradan sonra herkese Merhaba
Hepiniz iyisinizdir umarim oglumdan firsat kaldikca okumaya calisiyorum.
- Sermin Carkaci -Baslarim Simdi Annelige
DonukPudra......1
Çook önceden burda bir leyler okumaya çalışıyordum ama hayat düzenim ve değişimler sebebiyle uzun zamandır da oruma girmiyordum ama burayı dışardan hep takip ederim ve senin hala böyle güzel akıcı kitap okumana nasıl imreniyorum kulitta bir bilsen. Eski alışkanlığıma dönmeye çalışıyorum bu aralar inşallah baktıkça şevkim artar :)1- Devlet Ana - Kemal Tahir
2- Fabien’in Suçu Ne? - Serpil Tezcan
3- Kırmızı Saçlı Kadın - Orhan Pamuk
kulitta . . 3
Evet bu topicte yıllarca motive ettik birbirimizi, şevk aldık. Bol bol okuduk, okuduklarımızı paylaştık.Çook önceden burda bir leyler okumaya çalışıyordum ama hayat düzenim ve değişimler sebebiyle uzun zamandır da oruma girmiyordum ama burayı dışardan hep takip ederim ve senin hala böyle güzel akıcı kitap okumana nasıl imreniyorum kulitta bir bilsen. Eski alışkanlığıma dönmeye çalışıyorum bu aralar inşallah baktıkça şevkim artar :)
Merhaba herkesler iyidir umarim..
Dogumdan sonra epey koptum..
Bana onerebilceginiz akici roman tavsiyelerinizi bekliyorum..