• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

sagol cnm benim diger ay cok kıtap okudum o yuzden 6 oldu ve yeni kullanmasını ögreniyorum burayı bu ay cok kıtap okuyamayacam galıba =(tekrardan teşkkür ederim.

Gunaydin kizlar =( ben bu ay hic kitap okuymadim ama bu ay insallah kitap okurum allah izni ile =)

hem 6 demişsin hem 4 demişsin hem hiç okuyamadım demişsin :KK64: kafam baya karıştı kaç okudugunu çözemedım sadece agustos basından sonuna olanları o aya yazıyoruz.seni eklemedim listeye ağustos sayını bildirirsen tekrar düzeltme yapacagım :KK19:

*****ağustos ayı derecelerimiz ******

1.miz melikeeee :nazar: :nazar: :KK9: :KK19: :KK9:

2.lemiz diltesne
:nazar: :KK73::KK37::KK73:

3.lüz kulitta
:nazar: :KK73::KK37:

Capture.PNG

hem 6 demişsin hem 4 demişsin hem hiç okuyamadım demişsin :KK64: kafam baya karıştı kaç okudugunu çözemedım sadece agustos basından sonuna olanları o aya yazıyoruz.seni eklemedim listeye ağustos sayını bildirirsen tekrar düzeltme yapacagım :KK19:
Cnm temuzda ayinda arada bir yaziyoruz ya sunu okudum felan diye bende o yuzden 4 yazdim sonrs 6 kitap bitirdim o yani agustosta kitap okumadim basldim bir kitapa ama onuda okuyamadim o yani kismet ise eylulde okuyacam

En son haziranda kitap okumuşum. Oğlumla ilgileneceğim diye 2 aydır elime tek kitap alamamıştım bu ay çok şükür bi kitap Okumayı başardım :))
Eylül ayı:
1. Tess Gerritsen - Mefisto Kulübü

pembelii: 1

1---ayrılık --- e kitap
2---aşkın kanatları---güneş demirel

hytdnze--2
çok şükür 2 aydır okuyamıyordum hiç
küllerimden doğacağım:KK200::KK70:

Ağustos ayında okuduğum kitapları yazmayı unutmuşum. Eylül ayına katılayım unutmadan:)

Başucumda Müzik - Kürşat Başar

SimplyLove.. 1

1---ayrılık --- e kitap
2---aşkın kanatları---güneş demirel
3---susan elizabeth phillips----aşk çok yakında
4---christine bell----kiralık aşk

eylül ----4

Merhabaaa...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Çoook uzun zaman sonra selamlar...

1.Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini
2.Bin Muhteşem Güneş-Khaled Hosseini
3.İncir Kuşları-Sinan Akyüz
4.Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Sinan Akyüz
5.Piruze ve Oğulları-Sinan Akyüz
6.Şahika&Feraye-Sinan Akyüz
7.Yıldız Tozu-Priscille Sibley

SevdaLinka.............................7

:KK55::KK55::KK55::KK55:

1 - Kardeşimin Hikayesi - Zülfü Livaneli
Yazarın okuduğum ve tam puan verdiğim 2. eseri.
Su gibi akan bir roman okumak istiyorsanız işte fırsat.
2 - PKK'yı Kim Kurdu? - Necdet Pekmezci
Bildiklerimin üzerinden geçmiş oldum. Sis perdesi aralanmıyor.
3 - Dip Dalga Davutoğlu - Fatih Bayhan
Strateji uzmanı A. Davutoğlu
Küresel arenada askeri-ekonomik-siyasi stratejik derinlik planları ve icraatları.
4 - Ölüme Çok Yakın - Beverly Barton
Polisiye sevenlerin beğeneceğini umuyorum.

kulitta . . 4

Sır Tutabilir misin? / Sophie KİNSELLA
Çıldırmış Bir Ev Kadınının Gizli Günlüğü / Niamh GREENE

Melikeee....2

Back