• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Ağustos ayında bitirdiğin ilk kitap değil mi canım?
Öyle anlaşılıyor ki, bu durumda da Ağustos ayının ilk kitabı şeklinde belirtmen doğru.
Nerede hata yapıyorum? Kafam karıştı. :confused:

çok güzel kafa karıştırırım ben :KK45: hem kendiminkini hem başkalarınınkini :KK8:
yok ağustos ayında değil temmuzun sonunda bitirdim kitabı. zaten temmuz listeme yazmıştım. o sıra topik biraz sessiz diye değerlendirmesini yapayım dedim. ramazandı oruçtu sıcaktı derken nasıl cümle kuracağımı bilememişim :KK22: sonra olaylar karıştı tabi :confused:
siz bana he deyin geçin :KK39: takılıyorum kendi halimde :confused:

Son düzenleme:
1-Bana İkimizi Anlat/ Ahmet BATMAN
2- Deli Çocuğun Güncesi / Özgür BACAKSIZ
3- Od/ İskender PALA

4- Deli Divane / Nehir ERDEM Tam anlamıyla karadeniz konuşmaları içinizi ısıtabilir ve çoğunlukla eğlenceli fakat bence biraz abartılı bazı yerleri var yinede güzel ve okunası ....

Melikeeee.......4

Okuduğun kitap sayısı 6 değil mi ifosenel? 4 kitap okudum diye belirtmişsin.
Bir de ay içinde bitirdiğimiz kitap sayısını mesajımızın sol alt kısmında nickimizle birlikte
yazmaya dikkat etmemiz, konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlamasına kolaylık sağlamak
açısından önemli.
Keyifli okumalar dilerim.
livre.gif
sagol cnm benim diger ay cok kıtap okudum o yuzden 6 oldu ve yeni kullanmasını ögreniyorum burayı bu ay cok kıtap okuyamayacam galıba =(tekrardan teşkkür ederim.

ayyyy ayyy kitap okuyamıyorum kızlar ya çok sinir bozucu bir durum:110: kitap sitelerine yorumlara vs bakıyrm aslında çok kitap okumak istyrm ama okuyamyrm oturuyorum öyle sizde de oluyor mu durum kaç gündr bi kitabı bitiremedm :110:
Zaman zaman olur canım. Geçer bir süre sonra zorlama kendini. :KK15:

evet kitap okuyamıyorum ama kitaplığımı indirdim havalandırdım temizledim düzenledim terapi gibi oldu tavsiye ederim :KK49:
Onlara tek tek dokunmak gibisi var mı?
Kitap kurtları için gerçek terapi.
Mis gibi kitaplığının keyfini çıkarma zamanı.
Keyfin bol olsun vrecel.
63bbf279.gif

Onlara tek tek dokunmak gibisi var mı?
Kitap kurtları için gerçek terapi.
Mis gibi kitaplığının keyfini çıkarma zamanı.
Keyfin bol olsun vrecel.
63bbf279.gif
ben de yeni ev taşıdım, haliyle bütün kitaplar kitaplıklar elden geçti. yeni aldığım hiç okunmamış, eskiden yarım kalmış veya okuduğum ve bir daha okusam dediğim kitaplarım...üniverste yıllarımda okumuş olduğum minik hiakeyeciklerden oluşan Çay Saati isimli kitabı aldım elime. başlangıç için iyi bence. yarına okudum bitirdim diyesim var:KK45:
pek kitap okumasam da okuduğum türler genelde kişisel gelşim, bazen psikoloji, dini menkıbe, diyet kitapları:KK53:, polisiye (ne alakaysa :KK70:) bu türler ilgimi çekiyor. ennnn uzak olduklarım ise romanlar hem de güncel olanları:KK23:

ben de yeni ev taşıdım, haliyle bütün kitaplar kitaplıklar elden geçti. yeni aldığım hiç okunmamış, eskiden yarım kalmış veya okuduğum ve bir daha okusam dediğim kitaplarım...üniverste yıllarımda okumuş olduğum minik hiakeyeciklerden oluşan Çay Saati isimli kitabı aldım elime. başlangıç için iyi bence. yarına okudum bitirdim diyesim var:KK45:
pek kitap okumasam da okuduğum türler genelde kişisel gelşim, bazen psikoloji, dini menkıbe, diyet kitapları:KK53:, polisiye (ne alakaysa :KK70:) bu türler ilgimi çekiyor. ennnn uzak olduklarım ise romanlar hem de güncel olanları:KK23:
Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun hedef 52. Güle güle yaşayın İnşallah.
Okumaya fazla zaman ayıramadığımız dönemlerde ilgi duyduğumuz kategori sayısı sınırlı oluyor.
Kitaplarla daha fazla zaman geçirmeye başladığımızda farklı alanlara karşı da ilgi duymaya ve yelpazeyi
genişletmeye başlıyoruz. Aynı türler zaman içinde birbirinin tekrarı olmaya başladığı gibi değişik alanlarda da
bilgi edinmek istiyoruz.
Örneğin Türkiye siyasi tarihi hiç ilgimi çekmezken son aylarda buna merak saldım. En Büyük TÜRKİYE
Aslında usta kalemlerin eserleri lezzetlidir.
Gönlünce okudum bitirdim diyebilmen dileği ile keyifli okumalar.
0_56505_8280fb64_XS.jpg

Merhabalar
bana kitap önerir misiniz?
epey uzaklaştım kafamı toparlayamıyorum .
akıcı şeyler daha iyi olur .teşekkürler :KK49:
Emine Işınsu okudun mu canım?
Çiçekler Büyür favori kitaplarımdandır.
Elimde yazarın birkaç kitabı daha var lakin okuyamadım henüz.
Naşide Gökbudak tarzını da severek okuyorum.
Gerçekleri yansıtan tarihi romanlar.

Bir Milyon Küçük Parça - James Frey
Genç bir erkeğin bağımlılıktan kurtulma mücadelesi.
Elimden bırakamamıştım. :KK15:

Emine Işınsu okudun mu canım?
Çiçekler Büyür favori kitaplarımdandır.
Elimde yazarın birkaç kitabı daha var lakin okuyamadım henüz.
Naşide Gökbudak tarzını da severek okuyorum.
Gerçekleri yansıtan tarihi romanlar.

Bir Milyon Küçük Parça - James Frey
Genç bir erkeğin bağımlılıktan kurtulma mücadelesi.
Elimden bırakamamıştım. :KK15:

Hayır okumadım hiç
hemen inceliyorum çok sağol Kulitta :KK200:

Bende okuyamıyorumm neden bilmiyorum okumaya başlıyorum 5 sayfa sonra gözlerim kapanıyor resmen bırakıyorum eskiden aldığım zaman elime 40-50 sayfa bırakamazdım şimdi neden yapamıyorum çok sinirlerim bozuldu kitap okumayı çok seviyorum ama uzun zamandır beceremiyorum eski halime dönmek istiyorum :(

Back