Kadınların Kitap Mekanı

İçimizdeki Şeytan / Sabahattin ALİ
The 100 / Kass MORGAN
The 100 - 21. GÜN / Kass MORGAN

The 100 Serisini çok beğendim bir an önce 3. kitabı alıp okuyacağım süper kitaplar

Melikeee...3

konusu nedr :)
seni bu denliiii beğendireeen
Aslında bu kitabın dizisiyle başladım ben diziyi çok beğendim sonra tesadüf eseri kitabı gördüm, hemen aldım ve çok beğendim. (temel konu hariç dizi ve kitap çok farklı fakat ikiside güzel)
Konusuna gelince dünya nükleer savaşlar sonucunda yaşanmaz radyoaktif hale geliyor. kaçabilen bir kısım insan uzaya kaçıyor ve yaklaşık 300 yıl boyunca uzayda yaşıyorlar ama sonunda oksijenleri tükeniyor ve tekrar dünyaya dönmek istiyorlar. Dünyanın yaşanabilir olup olmadığını kontrol etmeleri için 100 suçlu çocuğu dünyaya gönderiyorlar. kitap tam olarak dünyaya gönderilme aşamasından başlıyor ve dünyada yaşadıkları olayları konu alıyor, çok akıcı bir dille yazılmış kolay okunuyor ve heyecan dolu. Kendi adıma ben çok beğendim bu tarz kitapların ve dizilerin aslında temel ortak yanı dünyamızı mahvettiğimiz ve yakında yaşanamayacak bir hale geleceği ama tabi bunu bilimsel kelimelerle açıklamak yerine herkesin ilgisini çekecek seçeneklerle sunmayı tercih ediyorlar.

The 100 / Kass MORGAN

The 100 Serisini çok beğendim bir an önce 3. kitabı alıp okuyacağım süper kitaplar
The 100 - Eve Dönüş / Kass MORGAN

Melikeee...4

The 100 / Kass MORGAN

Düğün Gecesi / Sophie KİNSELLA

Melikeee...5

The 100 / Kass MORGAN

Düğün Gecesi / Sophie KİNSELLA
Sen Ece Ziyagil'sin Topla Kendini / Ece ZİYAGİL

Melikeee...6

PrensesPeri PrensesPeri kulitta kulitta ve diğer mekan ahalisi selamlar.

Uzun bir aradan sonra KK ya döndüm ve kitaplara da pek tabii . Mekana tekrar giriş serbest mi ? :KK48:

Kasım ayı ;

İrrasyonel / Stuart Sutherland

Yazar her ne kadar bunun bir kişisel gelişim kitabı olmadığını iddia etse , benim gözümde deneysel gözlemlere dayalı bir gelişim kitabı oldu .

Aşk Neden Can Yakar / Mehmet Yıldız

Yazara saygısızlık olmasın ama beğenmedim . Bir kaç altını çizip , hmmm bunu kullanmalıyım dediğim cümleler haricinde , anlatımı basit geldi .

Ausencia / 2

Bu ay ben de varım kabul edersiniz.
Başka bir topikte yds çalışmaya başladık devamlı okumam gerekiyor.
Arada kaçamak yapıp Türkçe roman da okurum artık :KK68:
PrensesPeri PrensesPeri kulitta kulitta ve diğer mekan ahalisi selamlar.

Uzun bir aradan sonra KK ya döndüm ve kitaplara da pek tabii . Mekana tekrar giriş serbest mi ? :KK48:

Hoş geldiniz arkadaşlar.
Herbirimizin dönemsel kopuşları olsa da okuyabilme koşullarımız oluştuğunda ilk aklımıza gelen mekanımızın
kapıları kitaba gönül verenler için sonuna kadar açık.
Şu sıralar benim de okumaya gönlümce vakit ayıramadığım bir dönem.
Kısa sürede gerçek tempomla aktif olacağım günlerin heyecanıyla dönemi tamamlama çabasındayım.
Gönlünüzce keyifle okuyacağınız günler diliyorum.
biblioth.gif

X