- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.961
Hosgeldin canım iyi okumalar :)Merhaba kızlaar bende geldim aranıza daha öncede gelmiştim ama teknik bir sebepten dolayı şimdi farklı bir isimle buradayım :)
Başladığım kitabım:
Filler İçin Su - Sara Gruen
Merhaba sevinc.Merhabalar, bende fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. şuan ölü canları okumaktayım.
Teşekkür ederim :)Hosgeldin canım iyi okumalar :)
Evet bugün bende d&r a girdim dediğiniz gibi o kadar çok indirimde kitap vardı ki 10 tl ye düşmüş çokk güzel kitaplar vardı.kızlar d&r internet sitesi salı gününe özel bazı kitaplar yüzde elli indirimde haberiniz olsun şu sıralar her salı böyle yapıyor ayrıca 9,90 yaptığı kitaplarda üç al iki öde kampanyası var gördüm haber veriyim dedim iyi okumalar :)
halletimkızlar aranızda ukitap üyesi olan varmı varsa lütfen yardımcı olabilir mi tamam davatiye vermesenizde olur bi kullanıcıya ulaşmam lazım
Gönlünce olsun Lavincim. Hayırlı bayramlar dilerim.Selam arkadaşlar.
Tercih döneminde çok yoğun çalıştığım için ancak eve gelip yemek falan yapabiliyorum. Halbuki çok da sevdiğim bir kitabım vardı elimde.
Bayram sonrası kaldığım yerden devam edeceğim kitap okumalarıma.
Selam kızlar bende 4 kitap okudum simdi 5 kitap geçtim sonra tek tek yazacam okudum kitapların adını yazarını :) hedef koydum kendime bu ay :)
Sagol canım benim yarım bir gün yazacam :)
Okuduğun kitapları merak ettim. Bekleyip göreceğiz İnşallah.
Hedefine keyifle ulaşmanı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?