• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Slm kizlar :KK54: bende araniza katilmak istiyorum.Her ay okudugumuz kitaplari mi yaziyoruz buraya?Birisi aciklayabilir mi ne yapmam gerektigini :KK64:Bir de benim okuduklarim daha cok konusu dini olan kitaplar farketmez herhalde degil mi ?:21:

Hoş geldin kahveyeşil.
Aramıza katgılmandan kıvanç duyarız.
İstediğimiz türü okuyabiliyoruz. Bu konuda hiç bir sınırlama yok.
Sistemimiz aşağıda açıklamaya çalıştığım gibidir. :KK22:

Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına kahveyeşil . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. :KK36:

Hoş geldin kahveyeşil.
Aramıza katgılmandan kıvanç duyarız.
İstediğimiz türü okuyabiliyoruz. Bu konuda hiç bir sınırlama yok.
Sistemimiz aşağıda açıklamaya çalıştığım gibidir. :KK22:

Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına kahveyeşil . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. :KK36:
Cok tesekkur ederim.O zaman bu ay itibari ile okudugum kitaplari buraya yazmaya baslayacagim insallah..Ilginiz icin tekrar tesekkurler:KK36:

1 -Annem - Georges Bataille
Arzularının önündeki duvarı yıkan insanların ahlaksızlık girdabında kayboluşları.
Dibin de dibi varsa işte orası. Aşırı müstehcenlik.
"Kötülüğün metafizikçisi" olarak bilinen bir yazarın, yeraltı edabiyatı etiketli kitabı
ilgimi çekti. Yorumlara da göz atınca okuma isteği duydum.
Lakin tahminlerimin çok ötesinde bir çirkef bataklığıydı. :KK57:

2- AKP Gerçeği ve Laik Darbe Fiyaskosu - Osman Ulagay

Yakın siyasi tarihimize (2007) ait hafıza tazelemiş oldum.
Sürecin objektif değerlendirildiği izlenimini edindim. Öneririm.

kulitta . . 2

1. Faik Özdengül- Rumi ve Aşkın Terapi 2
  2. Alper Canıgüz- Cehennem Çiçeği : İlk kitabı Oğullar ve Rencide Ruhlar çok hoşuma gitmişti. Hem kıvrak zeka hem eğlendirme açısından.Bir hevesle 2.serisini aldım ama biraz bunda kasmış sanki yazar.Ne yazık ki bu kitapta da ilk serinin tadı yoktu.
  3. Thomas Cathcart&Daniel Klein -Platon Bir Gün Kolunda Bir Ornitorenkle Bara Girer : Felsefeyi mizah yoluyla anlatmışlar. Bilindik bazı fıkralar ile esprili bir yaklaşımla kalıcı olması hedeflenmiş. Eğlenceliydi.
DonukPudra ......3

1. Düşler Krallığı- Judith McNaught
Bebişimle birlikte kitap okumak zor gerçekten performansım baya düştü:) artık o büyüyünce birlikte daha çok kitap okuruz inşallah:)

pembelii: 1

selam kızlar

1) kürşat başar- başucumdaki müzik : çok övgüler aldım kitap hakkında. o yüzden okumak çok istedim. 18 20 aşında olsaydım waow diyebilirdim herhalde. ama benim tarzım olan bir kitap değil.

2) Aslı erdoğan - kabuk adam , devam

asmunikal - 1

1 -Annem - Georges Bataille
Arzularının önündeki duvarı yıkan insanların ahlaksızlık girdabında kayboluşları.
Dibin de dibi varsa işte orası. Aşırı müstehcenlik.
"Kötülüğün metafizikçisi" olarak bilinen bir yazarın, yeraltı edabiyatı etiketli kitabı
ilgimi çekti. Yorumlara da göz atınca okuma isteği duydum.
Lakin tahminlerimin çok ötesinde bir çirkef bataklığıydı. :KK57:

2- AKP Gerçeği ve Laik Darbe Fiyaskosu - Osman Ulagay

Yakın siyasi tarihimize (2007) ait hafıza tazelemiş oldum.
Sürecin objektif değerlendirildiği izlenimini edindim. Öneririm.

3- Mavi Defter - Emmanuil Kazakeviç
Lenin'in yaşamının kısa ama son derece hareketli bir kesitini anlatan belgesel bir roman.
Bir devrim Liderinin çalışmalarını, taktiklerini, dava yolunda yaşadığı zorlukları ilgiyle okudum.

kulitta . . 3

bu ay da internetteyim maaleseffff

1---- öyle bir bedel ki--- gonca çiftçioğulları çok kalın bir kitaptı acaip gereksiz uzatılmış boşuna sonunu okumasam çok sıkıldım naraları atarken sonunda hiç beklemediğim şekilde gözyaşlarımı tutamadım
2----yemin------bizim hikayelerimiz
3----kazara evli----bizim hikayelerimiz
4----sırma----bizim hikayelerimiz
5---- ada----elin hilderbrand okuyorum

mart ----4

Ah, bu sayfayi unutanlardan biri de benim ne yazik ki... Bu donem okulum epey yogun, bir yandan alese hazirlaniyorum. Hal boyle olunca kitaba pek zaman ayiramadim. Bol bol makale ve haber okudum bu sure zarfinda. Sayfaya da ugramayi ihmal ettim siyaset bolumunde takilmaktan. Umarim guzel bir donus yapacagim.

1---- öyle bir bedel ki--- gonca çiftçioğulları çok kalın bir kitaptı acaip gereksiz uzatılmış boşuna sonunu okumasam çok sıkıldım naraları atarken sonunda hiç beklemediğim şekilde gözyaşlarımı tutamadım
2----yemin------bizim hikayelerimiz
3----kazara evli----bizim hikayelerimiz
4----sırma----bizim hikayelerimiz
5----yağmurun adı aşk----ayşe Çiçekoğlu
6----ada----elin hilderbrand okuyorum

Mart -----5

selam kızlar

1) kürşat başar- başucumdaki müzik : çok övgüler aldım kitap hakkında. o yüzden okumak çok istedim. 18 20 aşında olsaydım waow diyebilirdim herhalde. ama benim tarzım olan bir kitap değil.

2) Aslı erdoğan - kabuk adam , bu kitabı çok çok okumak istemiştim. sanırım beklentimi yüksek tuttum. sonu şaşırttı yinede..

3) murat menteş -dublörün dilemması -devam

asmunikal - 2

Back