- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #10.601
- Faik Özdengül- Rumi ve Aşkın Terapi 2 : ilk kitabından sonra açıkçası beklentim çok yükselmişti. Bu kitabı da güzel ama ilki kadar değil açıkçası.
DonukPudra ......1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mart ayı ilk kitabım ;
1-çi ____ Azra kohen
Bu kitaptan sonra çok popüler kitap okumayı düşünmüyorum
Elfmet___1
1- Popom Olmadan Asla - Şişman Kız
2-Allah Beni Böyle Yaratmış - Pucca
3-Ay Hadi İnşallah - Pucca
Tam da dediğin gibi kendimize sormaktan çekindiğimiz ''ben olsaydım ne yapardım?'' sorusunu yanıtlama çabası içindeŞöyle ki gerçekten çok etkileyici bir kitaptı. Duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum yani bir yandan Anna bir yandan ailenin durumu ve bir annenin çaresiz kalmamak için vermiş olduğu savaş ve sonunda kaybettiğini sandığı bir anda tekrar büyük bir travmayla Anna yı kaybedişi
Şundan çok etkilendim çoğumuzun böyle bir durumu empati kurmasına yardımcı olmuş yazar ve bizim bile asla kendimize soramayacağımız sorularla yüzleştirmiş. Düşünsene " ben olsam ne yapardım " demeye korkacağın bi hikaye. Acaba o acılarla başedebilirmiydik ??
DonukPudra ......1
- Faik Özdengül- Rumi ve Aşkın Terapi 2 : ilk kitabından sonra açıkçası beklentim çok yükselmişti. Bu kitabı da güzel ama ilki kadar değil açıkçası.
kötü mü ya herkes öve öve bi kaldı
Ben de Pİ yi bekliyordum ama almayacağım. Okuduktan sonra yanıldığım tek kitap bu sanırım. İlk sıcağına çok etkilenmiş gelmişti bana.
Şuan analiz edince kitaptan ne hatırlıyorum ne kattı diye sorguluyorum kendimi... hiçbir şey. Birkaç özlü söz belki.
Kitapları elden çıkarmayı düşünüyorum.Kitaplığımda boşuna yer kaplayan kitaplara gerek yok.
Tam da dediğin gibi kendimize sormaktan çekindiğimiz ''ben olsaydım ne yapardım?'' sorusunu yanıtlama çabası içinde
geçen bir serüven.
Yazarın tarzı bu olmalı ki, ''Yapboz'' kitabını da aynı duygularla, belki bir tık farklı beğeniyle okuduğumu hatırlıyorum.
Yo hayır izlemedim elfmetcim. En kısa zamanda izlemeliyim.O kitabını bilmiyorum ama en yakın zaman da alınacaklar listeme ekliyorum. Filmini izlemişmiydin Kız kardeşim için in.
aaa uzun zaman sonra dereceye girdim ama okuma syımız ne kadar az eskiden daha yoğundu burasıı
unutulmasınn yaaabu ayki sayı beni de şaşırttı umarım kk nın bazı konuları gibi unutulup gitmez bir gün
bu ayki sayı beni de şaşırttı umarım kk nın bazı konuları gibi unutulup gitmez bir gün
Yeni katılımları gördükçe, hızla akan bir topik olma umutlarım yeşerirken, aynı hızla eski kurtlardanunutulmasınn yaaa
Okumadıysan,
Rüzgar Gibi Geçti - Margaret Mitchell
Jane Eyre - Charlotte Bronte
kitaplarını önerebilirim minervacım.