• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

1----gonülsuz gelin
2----aşk ve ihanet
3---satılık
4----ben nojoud 10 yaşında bir dulum - nojoud ali
5----aşk kanatları - güneş Demirel
6----iki renk aşk -fatih murat arsal
7----sen yokken -güneş Demirel

Şubat---7

Şubat Ayı

1-Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk
Kitap 1969-2012 yıları arasında köyden gelen Mevlut ve ailesi arasındaki ilişkileri,
40 yılı aşkın zamanda İstanbuldaki değişimleri anlatan güzel bir kitap. Ben çok
beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.
2-Kitap Hırsızı-Markus Zusak
Bir ölüm meleğinin dilinden 2. Dünya Savaşı Nazi Almanyasında yaşayan küçük bir kızın duygularının, kitap sevgisininin anlatıldığı etkileyici bir kitap.

3-Abim Deniz-Can Dündar
Dönemin akıcı bir dille ve detaylı anlatıldığı bir kitap. Gözyaşlarımla sonlandırdım.

4-Kuyucaklı Yusuf-Sabahattin Ali

Tuna80........4

Kuyucaklı Yusuf okuduklarım arasında en iyilerdendi. Sen ne düşündün canım? Merak ettim okuduğunu görünce. Hatta Kürk Mantolu Madonna' dan bile daha çok etkilemişti beni.

Merhaba Hanımlar :))

Bende Mart ayından itibaren aranıza katılacagım.
Hoşgeldin turkuaz86.
Bu gün itibariyle okuyup bitirdiğin kitapları eklemeye başlayabilirsin.
Keyifli okumalar dilerim.
lire5.gif

mart

1)türkan-ayşe kulin: sürükleyici bir kitaptı dün gece başlayıp bugün bitti. Türkana saylana olan hayranlğım daha da arttı

minerva----------1

bir sorum olacaktı. aşk ve gurur tarzında önerebileceğiniz kitaplar var mıdır ?

Şubat ayını geç yazıyorum kusura bakmayın. Pek kitap okuyamadım
1- kız kardeşim için _____ jodi picault
2-Bir Dilekle Başladı Herşey ____ Debbie Macomber

Elfmet___ 2

Kuyucaklı Yusuf okuduklarım arasında en iyilerdendi. Sen ne düşündün canım? Merak ettim okuduğunu görünce. Hatta Kürk Mantolu Madonna' dan bile daha çok etkilemişti beni.

Bende çok beğendim. Çok eski tarihte yazılmış bir kitap olmasına rağmen oldukça akıcı bir anlatımı vardı. Bir sonraki sayfayı merak ederek okudum. Zaten kısa bir süredede bitirdim.

Şubat ayını geç yazıyorum kusura bakmayın. Pek kitap okuyamadım
1- kız kardeşim için _____ jodi picault
2-Bir Dilekle Başladı Herşey ____ Debbie Macomber

Elfmet___ 2
kız kardeşim için _____ jodi picault, unutamadığım birkaç kitaptan biridir.
Okumuş olduğunu görünce heyecanlandım ve sendeki etkisini merak ettim canım. :KK56: :KK37:

kız kardeşim için _____ jodi picault, unutamadığım birkaç kitaptan biridir.
Okumuş olduğunu görünce heyecanlandım ve sendeki etkisini merak ettim canım. :KK56: :KK37:
Şöyle ki gerçekten çok etkileyici bir kitaptı. Duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum yani bir yandan Anna bir yandan ailenin durumu ve bir annenin çaresiz kalmamak için vermiş olduğu savaş ve sonunda kaybettiğini sandığı bir anda tekrar büyük bir travmayla Anna yı kaybedişi
Şundan çok etkilendim çoğumuzun böyle bir durumu empati kurmasına yardımcı olmuş yazar ve bizim bile asla kendimize soramayacağımız sorularla yüzleştirmiş. Düşünsene " ben olsam ne yapardım " demeye korkacağın bi hikaye. Acaba o acılarla başedebilirmiydik ??

Mart ayı ilk kitabım ;

1-çi ____ Azra kohen
Bu kitaptan sonra çok popüler kitap okumayı düşünmüyorum

Elfmet___1

Back