• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

20150220_132101-1.jpg
Elimdeki bitince hangisini okuyayım arkadaşlar? Tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Okunacak kitaplarım bunlar hâlihazırda.

Dün Christy Brown-Sol Ayağım'ı bitirdim.
Kitap hakkındaki gorüşüm; bu kadar acıtasyon yapmadan ve gerçek anlatılabilirdi engelli birinin hayatı ve mücadelesi. Çok sevdim, daha önce neden okumadım diye düşündüm. Sol Ayağım 2 yide en kısa zamanda alıp okuyacağım.
Bugün Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi'ne başladım 70.sayfadayım çok iyi gidiyor meraklandırdı beni Mehmet kimdir? Neden adi bu kadar geciyor ama hakkında bilgi verilmiyor. Bakalım okuyup öğreneceğim.
Şubat ayı
ellanazz :4
Şimdilik :-)
ıtabın sonunda seni süprız bekliyor o zaman:)

Dün Christy Brown-Sol Ayağım'ı bitirdim.
Kitap hakkındaki gorüşüm; bu kadar acıtasyon yapmadan ve gerçek anlatılabilirdi engelli birinin hayatı ve mücadelesi. Çok sevdim, daha önce neden okumadım diye düşündüm. Sol Ayağım 2 yide en kısa zamanda alıp okuyacağım.
Bugün Zülfü Livaneli- Kardeşimin Hikayesi'ne başladım 70.sayfadayım çok iyi gidiyor meraklandırdı beni Mehmet kimdir? Neden adi bu kadar geciyor ama hakkında bilgi verilmiyor. Bakalım okuyup öğreneceğim.
Şubat ayı
ellanazz :4
Şimdilik :-)

Aslında Ahmet'in gercekte Mehmet olduğunu ,hayal ürünü olabileceğini yada 2.kisilik gibi birşey olabilme ihtimalini düşünmüyorum dersem yalan olur.
Okuyup göreceğim artık.

solayagım hakkındaki yorumun kitaba ilgimi çekti teşekkürler okunacaklar listeme aldım :KK68:

mehmetin kim ?kitap okumanın en güzel yanıda o değil mi zaten.o heyecan merak :KK19:

solayagım hakkındaki yorumun kitaba ilgimi çekti teşekkürler okunacaklar listeme aldım :KK68:

mehmetin kim ?kitap okumanın en güzel yanıda o değil mi zaten.o heyecan merak :KK19:
Kesinlikle okumalısın. Kitabın en güzel yanı mucadele ve başarıya yoğunlasmış olması, kendine aciyan bir karakter yok orada. Çok etkileyiciydi.
Evet haklısın, kitap okuma hırsını kamcılayan birşey o merak. Keyifle okuyorum onuda:KK60:
Teşekkürler:KK68:

1- Bir Namussuz Aranıyor - Muzaffer İzgü
2- Mahşer Sansürsüz Tam Metin - Stephen King
İletmek istediği duyguyu geçiremedi. Gerilim ve heyecan hissedemedim. :KK51:
Biyolojik denemelerde üretilen bir mikrobun bir hata neticesinde kitleler üzerinde
ölümcül salgın haline gelmesiyle giriş yapan kurgu ilerledikçe realiteden uzaklaşarak
kehanet, gizem etrafında örülmeye başlayınca beklentilerime ters düştü.

kulitta . . 2

Şubat Ayı

1-Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk

Kitap 1969-2012 yıları arasında köyden gelen Mevlut ve ailesi arasındaki ilişkileri,
40 yılı aşkın zamanda İstanbuldaki değişimleri anlatan güzel bir kitap. Ben çok
beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.

2-Kitap Hırsızı-Markus Zusak
Bir ölüm meleğinin dilinden 2. Dünya Savaşı Nazi Almanyasında yaşayan küçük bir kızın duygularının, kitap sevgisininin anlatıldığı etkileyici bir kitap.

3-Abim Deniz-Can Dündar
Dönemin akıcı bir dille ve detaylı anlatıldığı bir kitap. Gözyaşlarımla sonlandırdım.

4-Kuyucaklı Yusuf-Sabahattin Ali

Tuna80........4

1----gonülsuz gelin
2----aşk ve ihanet
3---satılık
4----ben nojoud 10 yaşında bir dulum - nojoud ali
5----aşk kanatları - güneş Demirel
6----iki renk aşk -fatih murat arsal

Şubat----6

Şubat Ayı

1-Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk

Kitap 1969-2012 yıları arasında köyden gelen Mevlut ve ailesi arasındaki ilişkileri,
40 yılı aşkın zamanda İstanbuldaki değişimleri anlatan güzel bir kitap. Ben çok
beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.

2-Kitap Hırsızı-Markus Zusak
Bir ölüm meleğinin dilinden 2. Dünya Savaşı Nazi Almanyasında yaşayan küçük bir kızın duygularının, kitap sevgisininin anlatıldığı etkileyici bir kitap.

3-Abim Deniz-Can Dündar
Dönemin akıcı bir dille ve detaylı anlatıldığı bir kitap. Gözyaşlarımla sonlandırdım.
4-Kuyucaklı Yusuf-Sabahattin Ali
5-Serenad-Zülfü Livaneli-Çok güzel bir kitap. Tavsiye ederim. Bu ay okuduğum bütün kitapları beğendim.

Tuna80........5

Back