• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

1. Gary Chapman -Beş Sevgi Dili ; Öncelikle PrensesPeri PrensesPeri çok ama çok teşekkür ederim tekrardan. :KK36:Listemdeki okumak istediğim kitabı aldığın için.
Kitap beklentimin de üzerindeydi. :KK37: açıkcası sevgi dilimi ve eşimin baskın sevgi dilini öğrenip ,sevgimi ona daha iyi ifade etme yolunu kavradım.hERKESE öneririm.

DonukPudra.............1

Günaydın,
Uzun zaman önce satın aldığım, arada karıştırdığım ama asla tam anlamıyla bitirmediğim kitap olan , Montessorri Yöntemiyle Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir kitabını bitirdim dün gece.
Kitqbın yqzarı Tim Seldin Montessorri vakfı başkanı şu anda. Bebeğin doğumundan 6 yaşına kadar olan dönemdeki bir annenin temel sorularına cevap verebilen nitelikte bir kitap, tuvalet eğitimi, yaşa göre yapılabilecek aktiviteler gibi bilgiler var içerisinde. Her çocuğun kendi kitabını yazdığını yani farklı olduğunu düşünen bir anne olarak ve bu tarz kitapları çok doğru bulmasamda, bu kitabı sevdiğimi söyleyebilirim.
Montessorri hakkında bilgi sahibi olmak isteyen annelerin okuyabileceği kaynak niteliğinde bir kitap olmuş.
ellanazz
Şubat 3

1. Gary Chapman -Beş Sevgi Dili ; Öncelikle PrensesPeri PrensesPeri çok ama çok teşekkür ederim tekrardan. :KK36:Listemdeki okumak istediğim kitabı aldığın için.
Kitap beklentimin de üzerindeydi. :KK37: açıkcası sevgi dilimi ve eşimin baskın sevgi dilini öğrenip ,sevgimi ona daha iyi ifade etme yolunu kavradım.hERKESE öneririm.

DonukPudra.............1

rica ederim canım benim :KK37: kitabı sevdiğine sevindim :KK68::KK68:

Şubat ayının ilk kitabı çok güzeldi. Şimdiye kadar neden okumadım hiç bir fikrim yok ama çok geç kalmış hissediyorum kendimi.

1- Küçük Prens - Antoıne De Saint- Exupery

LAydLiNe : 1

ŞUBAT ayı :

2- Bütün şiirleri - Orhan Veli (YKY)

LAydLiNe : 2

Hanimlar bir sey sormak istiyorum.
Ben Hakan Gundayin Kinyas ve Kayra, Daha ve Az kitaplarini okudum. Ucunu cok begenmistim, yazarin dili ve kurgusu beni cok etkiledi. Diger kitaplarini da aldim. Bir suredir de Zarganayi okumaya calisiyorum ama bir turlu kitabin icine giremedim. Gunlerdir 50.sayfadayim. Zarganayi okuyan var mi aranizda?Yorumunuz nedir? Sorun ben de mi kitap mi karisik ben anlayamadim.

Şubat Ayı

1-Kafamda Bir Tuhaflık-Orhan Pamuk

Kitap 1969-2012 yıları arasında köyden gelen Mevlut ve ailesi arasındaki ilişkileri,
40 yılı aşkın zamanda İstanbuldaki değişimleri anlatan güzel bir kitap. Ben çok
beğendim. Okumanızı tavsiye ederim.

Tuna80........1

Bende bugüne kadar iki kitabını okumuş oldum.
Diğeri Masumiyet Müzesiydi. O kitabınıda çok beğenmiştim
Saplantılı bir aşkı anlatıyo kitap. Zamanla diğer kitaplarınıda okumak istiyorum.

Orhan Pamuk kitaplarına nedense önyargılıyım ve bu zamana dek hiç okumadım.
İlk başlangıç olarak hangi kitabını önerirsiniz?
Bu güne kadar tek eserini ne almış ne de okumuşum.
İlginç bir şekilde yok saymışım ödüllü yazarımızı. Töbe töbe... :oops:
Yorum hakkına sahip olabilmek için en kısa zamanda tanışmam gereken bir kalem.
writing-a-love-letter-smiley-emoticon.gif

Bende öyleyim :KK48:
o yüzden en azından bir tane okuyayım ki bir fikir sahibi olayım düşüncesindeyim.:KK36:

ŞUBAT ayı :

2- Bütün şiirleri - Orhan Veli (YKY)

3- Taş ve Ten - İnci Aral

İlk defa okudum İnci Aral' ı ve anlatımı çok hoşuma gitti. Sanırım bugünlerde ki ruh halimle birebir örtüştüğü için büyük bir zevkle okudum.

LAydLiNe : 3

Bende okumadım şimdiye kadar ama okumak istiyorum. İlk fırsatta inşallah :KK66:

Back