- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- Konu Sahibi PrensesPeri
sayet okudugumuz kitaplarin isimlerini ve kitap hakkinda minikte olsa yorumlarimizi yazmassanik bence bir anlami kalmaz bunun
en azindan listede nicklerin yanina okunan kitaplar ve yazarlarini yazarsaniz ..kitap hakkinda sorularimiz varsa sorariz
ama listenin basinda "'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı" yaziyor eger sadece sayilar paylasilicaksa sevgili maip beni listeden cikartabilirsin..zira geliyorum farkli yazarlar ögreneyim , arkadaslarim neler okuyor , yorumlari ne oluyor diye bakiyorum malesef bu icerikte cok fazla yazi olmuyor
Makul öneriler, başlığa anlam katmak, gerçekten paylaşımda bulunabilmek için
kitap isimleri ve kısa yorumlarla katkı sağlanması daha doğru olur sanki:)
Pia Dostoyevski sever misin merak ettim, seversin gibi geldi nedense. Ben hala Cinleri okumaya çalışıyorum nedense kopuyor bir yerde, çok yoğun ben de yoğunum bu aralar benim yoğunluğum sanırım yoğunlaşmamı engelliyor ( ne çok yoğun sözcüğünü kullandım bir tuhaf oldu )
Aynı zamanda Cemil Meriç'in "Mağaradakiler" kitabını okuyorum, deneme türünde olduğu için vakit buldukça birkaç bölüm okuma şansım oluyor, entelektüel nedir uzun bir bölümde bu tartışılıyor, çeşitli kişilerin entelektüele yükledikleri anlam, Türk aydınının karşılaştırmalı özellikleri, düşünce dünyamızı oluşturan tarihi arka plan Cemil Meriç'in akıcı dilinde çok güzel harmanlanıp aktarılmış.