- 3 Ekim 2009
- 1.652
- 8
- Konu Sahibi PrensesPeri
ilk giriş yazımızda yorum ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz diye bu konuya değinmiştik.
iste bende fikrimi söyledim
ama tabii ki kimseye de okudun bitti madem ne anladın yaz hemen buraya diye yakasına da yapışamam ya
tabiki buna gerekte yok.. sadece bu sekilde olsaydi organize, rica edilebilirdi..ama degilmis zaten..ayrica ne anladin degil..basit bir fikir, yorum "hic bisi anlamadim kitaptan , sikildim " bile olabilir bu yorum
adam yorum yazmak istemez havasında değildir veya okuduğu kitabın adını burada paylaşmak istemez nebileyim.
bu bendede olur zaman zaman havam gelince yazarim..yazardim,, sorun etmezdim..ama okudugum kitabin adini söylememek asla yapicagim birsey degil..diyorsunuz arkadasina kitap okudum eee nedir paylasmiyorsunuz anlatmiyorsunuz...ne onemi kalir..garipsedim
burda amaç en fazla kim okuyacak hadi bakalım oyunu altında kendini kırbaçlaman okumanı hızlandırman. Kitap paylaşımı için dediğiniz gibi daha başka geniş size hitap eden konular olacaktır
buna üzüldüm cünkü diger yerlerdede kitap önerileri sunuluyor..bizim sinema günlerinde yaptigimiz gibi..filmleri bulmak kolay ama kitaplari bulmak zor..özellikle yurtdisinda yasayan arkadaslar icin.. o yüzden malesef ki "konu yok
yinede tesekkürler iyi eglenceler..
bence başlıklarıd aha dikkatli incelemelisin ve illaki kitaplar hakkında okadar çok tartışma falan yapmak istiyorsan kitaplarla ilgili bloglar forumlar var onlarıda araştırabilirsin..
tabiki kitabı bulmak zor olabilir bu yüzden yinede burda belki hangi kitabı okuduğunu paylaşan arkadaşlar olabilir
ama bu başlığın içeriği arkadaşlarında vurguladığı gibi;
hani bazen hiç kitap okuyasınız gelmez de böyle bi şevk gelsede okusak deriz hani böyle okumak istemeyizde okumak için sebep ararız işte o zamanlar için belkide birbirimizi gaza getirmek kamçılamak için kitap okuma yarışı gibi birşey..
adam tutup sırf birinci olmak için okumamıştır ama 5 kitap okudum demiştir ne yapacaksın ki..
yani amaç birilerine birşey ispat etmek değil yada illa zorla paylaş değil eğer böyle bir şevke ihtiyaç duyuyorsan hadi bakalım kaç kitap okudun bu ay gibi bir şey..
arkadaş ilk konu mesajında yazdığını söylemesine rağmen ısrarla vurgulamasına rağmen nedense anlamak istemediniz galiba..
yorumlarını paylaşmak isteyenler lütfen paylaşsınlar diyor..
zaten sizin kitabı ne için okuduğunuz sizi ilgilendirir ister gösteriş olsun diye okuyun
ister bilgilenmek için okuyun ister ruhunuzu doldurduğu için bu sizin tercih sebebinizdir bizlere birşey ispatlamak zorunda değilsiniz.. ama olurda çok beğendiniz ve okuduğunuz kitabı önermek istiyorsunuz veyahut konusunu beğenmediniz anlatmak istiyorsunuz veyahut size göre gelmedi ama başkası ilgilenebilir diye paylaşmak istiyorsunuz ozaman ne ala buyrun anlatın diyor arkadaş anlatmk sizin elinizde..
ama bu konuya katıldın kitap da okudun hemde 3-5 tane ama bu ay keyfin yok arkadaşlarıda konuda yalnız kalmasın diye bırakmak istemiyorsun gelirsin şukar kitap okudum der gidersin diyorlar :)
bunu uzatmak büyütmek neyin nesidir anlayamıyorum
bunun dışında kitap konusunu anlatmak ve paylaşmak babında
kitap günü var oraya katılın isterseniz bir kaç kitap oyluyorlar ve arasından seçilen kitabı okuyup onun hakkında herkes tartışıyor linki verebilirim isterseniz..
veya yine bu platformda bu alt forumda beğendiğiniz paylaşmak istediiniz kitaplar gibi bir sürü başlık var onlarıda takip edebilirsiniz.
ama illaki ben daha ayrıcalıklı kitaplar hakkında fikir verecek tanıtacak çok tartışacak ve konuşacak bir yer arıyorum diyorsanız kitaplar ile ilgili forumlra yönelmelisiniz bence
size iyi okumalar
tercihinizi yaptığınızda ve kitap hakkında paylaşım yaptığınızda size kimse niye paylaşıyorsun demeyecektir..
ve bence madem forumda böyle bir eksikten bahsediyorsun kaydirigubbakcemile5 bu konu için uygun bir konu açabilirsin ben de senin konunu seve seve desteklerim emin olabilirsin ve burdaki bir sürü arkadaşta seni destekleyecektir..
lütfen amacımız birbirimizi kösteklemek olumsuz yönlere itmek değil desteklemek olsun arkadaşlar..zemuszemus:1hug: