- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi PrensesPeri
kolaylıklar diliyorum sanaumarım sonucu güzel olur uğraşlarının
![]()
Teşekkürler pericim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolaylıklar diliyorum sanaumarım sonucu güzel olur uğraşlarının
![]()
Tarif burada pericim...![]()
Ayy çok sevindim sarissa,ben de daha 1 hafta önce yaptım arkadaş grubuma herkes çok beğendi,hem görüntüsünü hem tadını..Umarım sen de beğenirsin,afiyet olsun..![]()
Çok ağır değil aslında, diyet bozulabilir bencesüperrr görünüyor ellerine kollarına sağlıkdiyetteyim ama tarifi alacağım misafirimin oldugu bir gün dener azıcıkta olsa tadına bakarım..teşekkürler
![]()
Ben şu anda okuyorum. Bana karışık gelmedi.İskender Pala-Şah ve Sultan'n biraz önce bitirdim.Konu güzel ama eski türkçeyi çok kullandığından mıdır bilmiyorum ama bana karışık geldi.Bazen geri dönüp baktım bile.Sizlerin fikri nasıl kızlar bu kitap hakkında?![]()
Beğendik canım güzel oldu ama ben acele edip pirinci yeterince pişirmemişim sanırım.
Daha iyi pişince daha güzel olur eminim.
İskender Pala-Şah ve Sultan'n biraz önce bitirdim.Konu güzel ama eski türkçeyi çok kullandığından mıdır bilmiyorum ama bana karışık geldi.Bazen geri dönüp baktım bile.Sizlerin fikri nasıl kızlar bu kitap hakkında?![]()