- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
Pia'yı da aramızda görmek ne güzel:)
Ayın ilk kitabını bitirmiş bulunuyorum:) Hemen kitaba dair görüşlerimi sizlerle paylaşayım;
Aylak Adam - Yusuf Atılgan
Eğer yaşama dair tüm beklentileriniz kariyer, evlenip çoluk çocuğa karışmak ise Aylak Adam sizin çok de ilginizi çekmeyecektir, kitabın karakteri "C"yi ( evet bir ismi bile yok, Yusuf Atılgan ona yalnızca C diyor) anlayabilmek, onun penceresinden hayata bakabilmek için bir kez olsun yaşadığımız bu hayatın nedenini, seçimlerimize bizi iten sebepleri sorgulamış olmak gerekir. Kitap kısaca tutunamayan bir adamın öyküsünü konu alıyor, onun takıntıları, yaşamı anlama çabası ve varoluş mücadelesi ekseninde de devam ediyor. Herkese önerebileceğim bir kitap değil ama Oğuz Atay'ın Tutunamayanları sevdiyseniz, varoluş felsefesine ilginiz varsa, Albert Camus okumaktan keyif alıyorsanız mutlaka okumanız gereken bir eser olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
Sevgili YENA ve Pia gelmenize çok sevindim. yerimseniben
O ne güzel filmdi yahu sinemadan zor çıktmıştım mıhlanmıştım koltuğuma (Ejderha Dövmeli Kız) Bir de filmi kitabı kadar etkileyici değil diyorlardı, kitabını tahmin edemiyorum delikafadulden
Bütün serilerini okumak lazım
yeni üye geldi haaaanıııım,Phılıppa Gregory ''bakirenin aşığı'' şuan elimdeki kurban
romantik romanlara bayılırım biraz bilgiversen bir de hangi yayınların
zira ben yaşadığım yerde sipariş vermek zorunda kalıyorumsenağlama
Artemis yayıncılık
Şimdi anlatsam olmayacak hımm nasıl bahsetsem,bana çok methedildi bu eser o yüzden başladım ama sürükleyici gerçekten.Romantik konulara bayılıyorsan vakit kaybetme derim ama ben türk tarihiyle ilgili romanları daha çok seviyorum.
okudun mu bilmiyorum ''özgürlerin kaderi'' hikmet temel akarsu'nun malazgirt savaşını anlatıyor çok güzel tavsiye ederim
hem akıcı hem de savaş tasvirleri mükemmel
elımde yarım bıraktıgım ,Masumiyet müzesi var..
bitirecegim bu sefer :)