- 8 Nisan 2008
- 4.850
- 18
-
- Konu Sahibi PrensesPeri
Pia'yı da aramızda görmek ne güzel:)
Ayın ilk kitabını bitirmiş bulunuyorum:) Hemen kitaba dair görüşlerimi sizlerle paylaşayım;
Aylak Adam - Yusuf Atılgan
Eğer yaşama dair tüm beklentileriniz kariyer, evlenip çoluk çocuğa karışmak ise Aylak Adam sizin çok de ilginizi çekmeyecektir, kitabın karakteri "C"yi ( evet bir ismi bile yok, Yusuf Atılgan ona yalnızca C diyor) anlayabilmek, onun penceresinden hayata bakabilmek için bir kez olsun yaşadığımız bu hayatın nedenini, seçimlerimize bizi iten sebepleri sorgulamış olmak gerekir. Kitap kısaca tutunamayan bir adamın öyküsünü konu alıyor, onun takıntıları, yaşamı anlama çabası ve varoluş mücadelesi ekseninde de devam ediyor. Herkese önerebileceğim bir kitap değil ama Oğuz Atay'ın Tutunamayanları sevdiyseniz, varoluş felsefesine ilginiz varsa, Albert Camus okumaktan keyif alıyorsanız mutlaka okumanız gereken bir eser olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
bende katılmayı çok isterdim ama yeni çalışmaya başladım.bide 2 ay sonra kpss sınavım var.her fırsatta ona çalışıyorum.ayda 1 kitap bitirsem şükredeceğim
merhaba arkadaşlar
elimde elif şafak bit palas vardı ama 120 sayfa okudum ve bıraktım malesef..kolay kolay bir kitabı bırakmam ama gitmedi..şu an elimde başlamadığım judith mc naught un sana ihtiyacım var var.bugunden tezi yok başlıyorum yerimseniben
Aaaa keşke okumamış olsaydım da Elif Şafak - Bit Palas' a ben de başlasaydım. sositososito Çok çok sevmiştim o kitabı. Elif Şafak' ın bütün kitaplarını çok çok seviyorum ama Bit Palas sıralamamda üstlerde :lepi:
'Judith Mc Naught - Sana İhtiyacım Var' hakkında yazacakların olursa merakla bekliyorum.
Burdan yorumları okumak dergilerdeki eleştirileri okumaktan daha fazla zevk veriyor :dance:
evet tüm yorumlar olumlu ama neden ısınamadım götüremedim bende bilemedim
benide ekle Maip
elimde ;
ateşle oynayan kız-stıeg larsson
üç kadın üç pırlanta -lauren weisberger
şuan ateşle oynayan kız'ı okuyorum ejderha dövmeli kızın devamı-milenyum serisi
üç kadın üç pırlanta da şeytan marka giyerin yazarının romanı
yeni üye geldi haaaanıııım,Phılıppa Gregory ''bakirenin aşığı'' şuan elimdeki kurban