- Konu Sahibi PrensesPeri
-
yeni aya yeni kitaplarla başlayacağım bu arada site falan değişmiş baya :) garipsedim uzun zamandan sonra girince
maip hoşgeldin uzun zaman oldu görüşmeyeli seninlede :))
Aaa punchshe gelmiş, hoş gelmiş.
Maip ve Punchshe 3. ayın anketinde ol kullandınız mı?
dr.irvin yalom mu?
o kitabı severim dee=)
evet canım yalom kitabı, bölümüm gereği okuyorum. Yalomu çok seviyorum elimden geldiğince okumaya çalışıyorum. senin de beğendiğin gibi ben de okuduktan sonra beğeneceğimi düşünüyorum :)
yok kullanmadım daha şimdi kullanacağım hemen :))Aaa punchshe gelmiş, hoş gelmiş.
hoş buldukk :)) uzun bir tatil yaptım net yoktu bol bol ktap okudum :) ama nafile bizim kızlara yetişmek imkansız gibi bir şey resmen :))
Maip ve Punchshe 3. ayın anketinde ol kullandınız mı?
iyiyim hemde çok iyi enerji topladım geldim :) bende herkesi çok özledim :))hoşbulduk Punchshe nasılsın, özledim vallahi seni
kasım ayı derecelerimiz
kasım ayı 1.lerimiz :124::116:
tweetypinar,smeagol
kasım ayı 2.lerimiz
deren1907,samanyolu,atlantis,punchshe
kasım ayı 3.lerimiz
hande80,Sumak
punchshe okudugu 6 kitapla kasım ayı 2. lerimiz içinde yer almıstır :81::81: terbikler
teşekkür ederim canım :) hediyeler için yine teşekkür ederim :))Tebrikler Punchshe
arka sayfalarda hediyelerinizi ayırmıştı PrensesPeri
teşekkür ederim canım :) hediyeler için yine teşekkür ederim :))
Yeni gördüm hediyelerii:) Teşekkürler PrensesPeri kolye için, ama en çok dikkatimi çeken pasta oldu ne yalan söyleyeyim
demek bölüm gereği... ben de öğrenciyken okumuştum aynen senin gibi ''bölüm'' gereği. bu arada pdr mezunuyum. sen ne okuyorsun/okudun merak ettim.
bu arada divan yalom'un diğer kitaplarına nazaran fantastik bir kitap ama ben daha çok beğenmiştim.
Bugün bitirdim ilk kitabımıYarın hemen diğer kitabıma başlayacağım.
deren1907: 1
Hangi kitabı bitirdin deren? Merak ettim.
Evet biliyorum. Neredeyse tüm dünya klasiklerinin dili ağır oluyor zaten.
Özel bir önem vermek lazım bence onları okurken.
Okuldaki yoğunluğum bitsin de ben de başlayacağım okumaya.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?